פורסם 2005 בינואר 1620 שנים מחבר אז ככה אבא שלי יודע שאני לא סובל אותם כמו שאמרתי אני אצבע אותם בשחור בטוח אז הם יראו פחות או יותר כמו אלו ודרך אגב הנעליים מידה 46!!!! אין סיכוי שלא רואים אותם תמשיכו לתת רעיונות
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים אפשר לקנות אותם בארץ, הם נעליים גרועות, אין להם כריות אוויר, והם קשות כמו אבןןןןן!אני מעדיף את הVANS ;D
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים אחי..שמע לי אל תצא מהבית עם הנעליים האלה ..זה לא נראה טוב חחחמי אמר שזה יפה??(זה צבע ורוד אתם הומואים?! או בנות?)בכל מקרה אם תצליח לגרום להם להיראות כמו השחורות זה יהיה נחמדד לא יותר מיזההאני במקומך הייתי מחפש איזה פריק/ית שיקנוו את זה הם מתים על הנעליים האלה!!
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים אל תצבע אותם , זה אולסטאר זה מגניב וזאת הנעל הכי סבבה בעולם .....זולה ,נוחה וקלה .
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים נעלייה פצצות רק לי יש כאלה בצבע לבן בן זונה למסיבות להביא ברחבת הריקודים לשרוף תסוליות חחחחחחחחחחח
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים אחי..שמע לי אל תצא מהבית עם הנעליים האלה ..זה לא נראה טוב חחחמי אמר שזה יפה??(זה צבע ורוד אתם הומואים?! או בנות?)בכל מקרה אם תצליח לגרום להם להיראות כמו השחורות זה יהיה נחמדד לא יותר מיזההאני במקומך הייתי מחפש איזה פריק/ית שיקנוו את זה הם מתים על הנעליים האלה!!פריקים לא הולכים עם ורוד ;D
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים אחי זה אולסטרזה נעליים בסטלך איתם חופשי הן נוחות ויפותותכתוב עליהם כמה שיותר דברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.