פורסם 2005 בינואר 1420 שנים תשמעו סיפור אבא שלי חזר לפני כמה ימים מברצלונה והביא לי ת'נעליים האלה אני יודע מה אתם חושבים(נעלי הומואים) כמו שאני חשבתי אמרתי תודה יפה ובפנים רתחתי עכשיו מה אתם אומרים מה אפשר לעשות עם הנעליים האלה חוץ מצבע חדש שזה חייב סקיצות יעזרו מאוד תודה לכל מי שיעזור נ.ב. אבא שלי לא הומו
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים אמממ צבע שחור תוסיף בסוליה מתחת לעקב מאוור עם לדים 6מילמטר היה כזה קצב דיסקו ואוורר לנעל אולי גם קטודה לכל צד של נעל ועיגול שרוכים עם צינור pvc מגיב ל uv יעזור מה עוד ? אולי תעשה פרספקט מקדימה ותחרוט עליו תניק שלך ואיזה מסך lcd בצד והיה פצצה תצב עם זה למעודנים ביום שישי ותהיה סטיב אורקל מושלם !
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים אם תצבע את הנעליים זה יצא מזעזע, תשאיר אותם כמו שהם.. הם ממש לא נוראיות עם מכנס ארוך עליו (הדבר היחידי שמפריע לי זה הגובה שלהם, אם הם היו בצבע הזה אבל נעליים נמוכות זה היה עדיף)
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים מחבר הנעליים מידה 46 אין סיכוי שלא רואים אותםהתכנון שלי היה לצבוע בשחורלהוריד תסמל של ה NBA ולשים במקומו סמל של קוייק או משהו
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים הנעליים מידה 46 אין סיכוי שלא רואים אותםהתכנון שלי היה לצבוע בשחורלהוריד תסמל של ה NBA ולשים במקומו סמל של קוייק או משהוואז אתה לא תצא הומו, אתה תצא אידיוט.לא מתאים לך, תרום אותם.אבל אתה לא יכול להפוך נעליים פשוטות לשיא המגניבות, אלא אם אתה מוצא אותם מגניבים.חוץ מזה שלחורף הן ממש ממש חרא..
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים זה כמו אולסטאר .אתה יכול לכתוב עליהם כל מיני דברים .אבל לא לצבוע כי אז זה באמת יהיה מעשה טיפשי
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים אמממ צבע שחור תוסיף בסוליה מתחת לעקב מאוור עם לדים 6מילמטר היה כזה קצב דיסקו ואוורר לנעל אולי גם קטודה לכל צד של נעל ועיגול שרוכים עם צינור pvc מגיב ל uv יעזור מה עוד ? אולי תעשה פרספקט מקדימה ותחרוט עליו תניק שלך ואיזה מסך lcd בצד והיה פצצה תצב עם זה למעודנים ביום שישי ותהיה סטיב אורקל מושלם ! מה הסעיה בנעליים שלי?? ;D
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים אתה מודע לזה שאם תצבע אותם אבא שלך ידע שאתה חושב שהן מגעילותהדרך הכי טובה היא פשוט לצאת מהבית כל יום עם הנעליים שאבא הביא לך ולהחליף אותם מחוץ לדלת בנעליים שאתה אוהב
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים אכן ההצעה האחרונה שקיבלת פה הכי מתאימהאבל לא מבין וואטס דה פרובלים?!שאתה עם ג'ינס רחב או משהו אין בעיה כלכך ללכת איתם (ושלא תיקלוט אותי כטמבל)
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים נו באמת זה אבא שלך פשוט תגיד לו שאתה לא אוהב את הנעליים האלה או שפשוט לא תלבש אותם אפשר לחשוב שזה חברה שלך או משהו שצריך לעשות פוזות זה לא שהוא כלכך השקיע בחיפוש נעליים ... הנעליים האלה נראות פשוטות ביותר אני צריך לעבור לפחות 5-6 חנויות אם לא יותר עד שאני מוצא נעליים שמוצאות חן בעניי
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים אתה לא אוהב אותם? תביא לי. נעליים יפות, לא מבין מה הבעיה שלך : זה לא אותן נעליים שוויל סמית' דיבר עליהן חצי שעה ב I, Robot? עריכה: טוב לא בדיוק, אבל יש דמיון עריכה2: טוב, כן בדיוק! זו אותה נעל בצבע שונה עם מדבקת NBA במקום ALLSTAR, נעליים איכותיות, בנאדם.
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים פשיי השחורה ממש יפה! אני רוצה ליקנות בעצמי נעליים כאלה אבל תמיד שאני בא לחנות יש להם צורה של נעלי ליצן כאלה ואז אני מתבעס וקונה משהו אחר אה, לפותח הת'רד, למה שלא תנסה לשים להם כמה קתודות או שתעשה איזה חור מגניב למאוורר עם חריטה???
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים יש אחד בנו יורק שהכניס דיסק קשיח לתוך אותו נעל בדיוק. למה שלא תנסה גם? אבל לא סתם חור ודיסק בפנים תנסה לעשות נעל אחת שזה דיסק ונעל שנייה שהייה CD (או שתמצה עבודה כי אני רואה שיש לך הרבה זמן פנוי ואתה משועמם) חחחחחחחחחח בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.