פורסם 2005 בינואר 1420 שנים למשחקים ברור שAMD ! והוא גם יותר זול. מי האידיוט שבחר באינטל? ב-90 אחוז מהמשחקים ה-AMD תופס ממנו לפחות 10 FPS
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים רגע... בכלל אין שם את ה INTEL 3GHZ ברשימה............ רגע... גם ה AMD 3500 יותר טוב מה INTEL הכי מהיר בשוק...
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים רגע... גם ה AMD 3500 יותר טוב מה INTEL הכי מהיר בשוק...עזוב את זה ש3500 יותר מהיר, 3500 מעבד לא זולה3200 שהוא מעבד לא יקר, משתווה לINTEL 3.8 שזה מדהים.
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים רגע... בכלל אין שם את ה INTEL 3GHZ ברשימה............ רגע... גם ה AMD 3500 יותר טוב מה INTEL הכי מהיר בשוק... נראה לי שבזה נגמר הדיון ;D
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים למה לנעול, לפי דעתי זה טוב, שאנשים יביאו כמה שיותר BENCHMARK מהאינטרנט שתומך בזה... מה גם, שימו לב ש 3 אנשים בחרו PENTIUM בינתיים
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים למשחקים ברור שAMD ! והוא גם יותר זול.מי האידיוט שבחר באינטל? ב-90 אחוז מהמשחקים ה-AMD תופס ממנו לפחות 10 FPSמסתבר שרוב העולם הם אידיוטים. חשבת שאולי אתה האידיוט? ילדון AMD מפגר, לא כולם משחקים ומאוננים מול המחשב.
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים מסתבר שרוב העולם הם אידיוטים. חשבת שאולי אתה האידיוט? ילדון AMD מפגר, לא כולם משחקים ומאוננים מול המחשב.רוב העולם בוחר באינטל סתם כי הם הברנד המוכר יותר, ולא על סמך ביצועים, נראה לי שזה די ברור
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים רוב העולם בוחר באינטל סתם כי הם הברנד המוכר יותר, ולא על סמך ביצועים, נראה לי שזה די ברור אלה רק חלק. מה עם שאר האנשים שעובדים עם המחשב ביום יום? כלומר בחורף - ברור שעדיף AMD. חיסכון בחשמל... לא צריך להדליק תנור בחדר ;D אם תשאל את מינה היא תסביר לך שהמדגם בפורום הזה לא מייצג מפני שרוב האנשים כאן משתמשים וממליצים על AMD, ולפי הבנצ'ים שאתם מביאים סימן שרובכם גיימרים כבדים. יש גם כאלה שהם לא
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים עצוב לי לראות שיש פה משתמשים לא חדשים שמדברים שטויות לפי קילו, ממש ללא טיפה קטנה של היגיון..
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים אלה רק חלק. מה עם שאר האנשים שעובדים עם המחשב ביום יום? כלומר בחורף - ברור שעדיף AMD. חיסכון בחשמל... לא צריך להדליק תנור בחדר ;D אם תשאל את מינה היא תסביר לך שהמדגם בפורום הזה לא מייצג מפני שרוב האנשים כאן משתמשים וממליצים על AMD, ולפי הבנצ'ים שאתם מביאים סימן שרובכם גיימרים כבדים. יש גם כאלה שהם לא אני לא גיימר.. גם הוכח ש AMD 64 נותן תוצאות עדיפות בהרבה דברים אחרים.. פשוט הסוקר שאל לגבי משחקים אז הראנו לו... אם אתה סתם עושה עבודות משרדיות וגולש באינטרנט, אז גם ככה אתה לא מנצל אף פעם את מלוא יכולת המעבד, אבל גם שם ה AMD יותר טוב (וגם בחישובים בתוכנות כמו MATHEMATICA 5 שאני משתמש בה המון).... וחוץ מזה, יש סיבה שממליצים AMD היום (ושוב, גם זה לא תמיד, אם אנשים אומרים שהם צריכים דברים כמו קידודים ודברים כאלו, ממליצים להם INTEL), כי זה הדעה שיש היום.. לפני כמה חודשים טובים, לפני יציאת ה INTEL PRESCOTT אנשים עדיין היו מעדיפים NORTHWOOD...
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים רוב העולם בוחר באינטל סתם כי הם הברנד המוכר יותר, ולא על סמך ביצועים, נראה לי שזה די ברוראתה באמת מאמין שלכולם אכפת אם הם ישיגו עוד נקודה בתוכנת בנצ'מארק?
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים אני לא גיימר.. גם הוכח ש AMD 64 נותן תוצאות עדיפות בהרבה דברים אחרים.. פשוט הסוקר שאל לגבי משחקים אז הראנו לו...אם אתה סתם עושה עבודות משרדיות וגולש באינטרנט, אז גם ככה אתה לא מנצל אף פעם את מלוא יכולת המעבד, אבל גם שם ה AMD יותר טוב (וגם בחישובים בתוכנות כמו MATHEMATICA 5 שאני משתמש בה המון)....וחוץ מזה, יש סיבה שממליצים AMD היום (ושוב, גם זה לא תמיד, אם אנשים אומרים שהם צריכים דברים כמו קידודים ודברים כאלו, ממליצים להם INTEL), כי זה הדעה שיש היום.. לפני כמה חודשים טובים, לפני יציאת ה INTEL PRESCOTT אנשים עדיין היו מעדיפים NORTHWOOD...זה לא ממש נכון, בהתקנות, בפתיחה של ZIP\RAR, דברים כאלה.. האינטל טוב יותרככה של-"לא גיימרים" לא תמיד ה AMD יהיה טוב יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.