עבור לתוכן

יש לי שאלה בקשר לרעש מהמחשב

Featured Replies

פורסם

שלום :) זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה...

קוראים לי יהודה ואני בן 17 (שואף יותר לכיוון ה18) מירושלים, רמת ההבנה שלי במחשבים מסתכמת בערך באיפה הכפתור שמדליק אותו ושאם עולה עשן כדי לקחת אותו לטכני... אני מקווה להבין יותר בעזרת הפורום הזה מאחר שהמליצו לי עליו בתור מקדם רציני ומקצועי בידע

ולנושא עצמו (אני לא בטוח אם זה מתאים  דווקא לפורום הזה אבל לא מצאתי אחד שנראה יותר נכון), אם הבנתי נכון בעצם כול הרעש שאני שומע מהמחשב בא מהמאווררים. יש לי שתים עד כמה שאני יודע (זה לפחות מה שאני רואה כשאני פותח אותו... חחח)

המחשב שלי לא מרעיש במיוחד, אבל רציתי לדעת אם יש למשהו עצות איך לגרום לפעולה שקטה יותר שלו, בנתיים אני טיפה נושף על המאווררים מדי פעם כדי שלא יצטבר עליהם אבק

תודה מראש  ;)

עריכה:

שחכתי להוסיף שעדיף שהפתרונות לא יעשו את הארנק שלי קל מדיי בבקשה אם אתם מבינים למה אני מתכוון חחח. גם עכשיו הוא לא שוקל יותר מדי לצערי...

פורסם

רוב הרעש שאתה שומע באים מהספק (הג'נרי יש להניח) ומההארדיסק.

אם תנקה את תוכן המארז מדיי פעם עם שואב אבק תוכל למנוע את הרעשים האלה.

פורסם

לא ממליץ לך על שואב אבק... אני תמיד מפחד מה יקרה אם הוא ישאוב חלק...

יש מין משאבה למזרונים ב80 שקל, אני משתמש בה לזה. קודם כל היא מוציאה אוויר, אז אין סכנה שהיא תשאב משהו, וחוץ מזה יש לה ראש מתחלף כשה דק, שנראה כאילו בנו אותו במיוחד בשביל החריצים. ממליץ עליה

פורסם
  • מחבר

יש להורים שלי קירבי (שואב אבק שעולה 10000 שקל בערך ומסוגל לעשות כול דבר חוץ מלשיר) אז אני פשוט יהפוך את כיוון האוויר כך שהוא "ינשוף" במקום "לשאוף".

אתם אומרים פשוט לפתוח את המחשב ולהעיף את כול האבק הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים