עבור לתוכן

חיבור אייפוד לרכב.

Featured Replies

פורסם

האמת שהתלבטתי הרבה איפה לשים את ההודעה הזו, בסופו של דבר החלטתי לשים בכללי.

אז ככה, יש לי אייפוד מהדור החדש (רביעי), וסיטרואן C5.

ניסיתי כל מיני משדרי FM למיניהם, והם לא באיכות מי יודע כמה.

הפתרון שחשבתי עליו הוא חיבור יציאת האוזניות באייפוד, לכניסת הצ'יינג'ר באוטו (שהיא קיימת איפשהו).

עכשיו, מישהו מבין בזה? יודע איזה קבל\שנאי צריך בשביל הדבר הזה, או לפחות לאן אני יכול לפנות (פורום אחר, או משהו)?

תודה מראש.

פורסם

יש לי כזה של סוני

זה די טוב

פוגם אבל באיכות אבל עדיין איכותי

יש נראה לי בכל סניף של אופיס דיפו קנה ובנה וכאלה

פורסם
  • מחבר

מה יש לך של סוני?

אני אשמח למעט יותר פרטים לגבי המכשיר הספציפי.

פורסם

אה חשבתי שאני ברור

כזה משהו שהוא כמו קלטת לרכב שיוצא ממנו כבל כמו של אוזניות שיכל להתחבר לכל דבר של עם חיבור של אוזניות כמו אייפוד או כל נגן

פורסם
  • מחבר

היית צריך לקרוא את ההודעה שלי ביתר צומת לב.

ביקשתי כבל שמתחבל ליציאת הצ'יינג'ר, זה בגלל שאין לי מקום לקסטה, רק רדיו דיסק, ואיפשהו באוטו יש חיבור לצ'יינג'ר אופציונלי.

פורסם

אההה

סליחה........

בגלל זה עכשיו הרדיוטייפש באוטו של אמא שלי די התקלקל ואני מעדיף לקנות אחד עם קלטות ולא MP3 כדי שאני אוכל לחבר את הנגן שלי

עצה שלי

תמכור את הרדיו שלך תקנה משו פשוט עם קלטות

אתה יוצא ברווח כספי (אולי לא גדול) וגם תוכל לחבר את האייפוד

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחח

אתה כנראה לא מכיר את הC5, אין שום אפשרות לשנות את הרדיו, זה בא עם האוטו.

פורסם

[ltr]your car radio should have a line in for a changer and stuff like that. you should really ask a car electrician.[/ltr]

פורסם

אם היה לך טייפ באוטו או היית יכול להשיג אחד, יש לך את הדבר הזה שיכול לעזור לך..

פורסם

זה קצת סיפור מה שאתה מחפש

אחת הדרכים היא לקנות רדיודיסק עם יציאות LINE IN OUT בקדימה שלו כמו שלי יש, ואז האיכות נשמרת ושומעים מצוין אבל זה קצת יקר.

ודרך שנייה  היא לקוות שיש לך חיבור לצ'יינגר, או שתצטרך לחפש את החיבור בתא המטען  או שתצטרך לשלוף את זה מאחורי הרדיו

בקשר למיקום המדויק אני לא ממש מתמצא בזה פשוט תחכה לעוד תגובות :|

ובקשר לזה שאי אפשר להחליף את הרדיו זה שטויות בכל אוטו אפשר להחליף זה שזה בא יענו מובנה עם הפאנל של האוטו ( במכוניות החדשות ) זה שטויות עם באמת אתה רוצה לקנות רדיו אחר, באותו מקום שתקנה אותו יתקינו לך את זה כמו שצריך.

ובקשר לקלטת הזאת.. זה פשוט הדבר הכי חרא שקיים זה מעוות את האיכות בצורה מטורפת... ועוד שאמרו לך פה לקנות רדיו עם קלטת רק בשביל זה, זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי בחיים שלי :\ לא שווה תמאמץ

מקווה שעזרתי

פורסם

אהלן אחי איך האוטו? גם לי יש אחד כזה ;D

אם אתה רוצה לעשות כאלה דברים אני ממליץ לך להתייעץ עם המומחים בקארספורום.

www.carsforum.co.il

ושמע אני לא ממליץ לך להתעסק עם כל מיני חיבורים בסי5 כי הדברים האלה נורא רגישים. וצ'יינג'ר תמצא רק ב-3 ליטר.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, אחלה אוטו.

דבר שני, בדוק- אין אפשרות להחליף רדיו, עזבו את כל הפתרונות האלו.

אני יודע איפה החיבור לצ'ינג'ר, אני לא אומר שהצ'יינג'ר עצמו קיים, אני רק אומר שאני יודע שיש לי חיבור כזה באוטו.

מה שאני צריך תאכלס זה כבל שמתאם בין היציאה לצ'יינג'ר לRCA סטנדרטי, זה הכל.

פורסם

אני מכיר שיש כבל שמתחבר מאוחורה של הרדיו דיסק לכניסה של הצנג'ר ובעצם משמש כ LINE IN.

אבל בשביל זה צריך להוציא את הרדיו דיסק ולשים את הכבל החדש.

פורסם

ובקשר לקלטת הזאת.. זה פשוט הדבר הכי חרא שקיים זה מעוות את האיכות בצורה מטורפת... ועוד שאמרו לך פה לקנות רדיו עם קלטת רק בשביל זה, זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי בחיים שלי :\ לא שווה תמאמץ

מקווה שעזרתי

דווקא לא , כנראה לא ניסית מספיק קלטות כאלו , חלק מהן אכן מחרידות ופשוט לא טובות , אבל כשזה עובד זה עובד מצויין , מתוך כמה שניסיתי דווקא קלטת המתאם של SILVERLINE עבדה לי מצויין ביחד עם IPOD ורדיוטייפ דיי ישן של סוני (רמקולים של קלריון), שומעים באמת מצויין , ובמחיר של קלטת המתאם בהחלט שווה לנסות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים