פורסם 2005 בינואר 1220 שנים אני רוצה לדעת מאיפה אפשר לקנות צמידים צהובים או כל צבע אחר של ארמסטרונג.תודה
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים באתר הרשמי שלו, אבל אז לוקח לזה הרבה זמן עד שזה מגיע...אבל אם אתה רוצה את זה מוקדם... ebay...
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים לא כל צמיד הוא זיוף, פשוט למטרה אחרת,יש את הצמיד הלבן, שהוא של לברון גיימס,יש את הורוד שהוא נגד סרטן השד ויש את האדום שהוא נגד אלימותוהצהוב.. של ארמסרונגחוץ מהם יש כחול, טורקיז וכו' שהם זיופים
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים עדיין לא הבנתי מה העניין בצמידים המכוערים האלה.. יענו אם אתה לובש אותם אתה מגניב או משהו
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים אני לא כ"כ מבין את הקטע של ה"מקוריות" פה.הרי תוך יומיים יצוצו יצרנים בסין או בטיוואן שיציפו את השוק בצמידים זהים עם אותו מרקם ואותו צבע (סה"כ מדובר בפלסטיק, לא איזה מוצר הייטק) במחיר זול.אני לא בטוח שניתן יהיה להבדיל בין המקור לבין החיקוי.חוץ מזה, אני בטוח שאת הצמיד המקורי גם מייצרים איפשהו בסין, אולי אפילו באותו בית חרושת של ה"חיקוי", רק שזה לא בחסות לאנס ארמסטרונג.
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים נו מה ציפית מצמיד בדולר??שהוא יהיה יפה?יהיה קשה לחקות אותו?שאתה תהיה היחיד שיש לו אותו?שהוא יהיה איזה סמל סטטוס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.