עבור לתוכן

פיצוץ בלון באפס גי ?

Featured Replies

פורסם

עכשיו אנחנו יודעים מה הם עושים שם בתחנת החלל כל היום...

וזה בלון מים אם לא הבנת, לא סתם בלון!

פורסם

מדהים :o

פורסם

הבלון זה רק כדי ליצור את כדור המים..

הוא עדיין מתפוצץ רגיל לגמרי...

פורסם

בואנה TEATIME כל פעם שאני רואה תחתימה שלך אני נופל על הרצפה :lol: :lol: :lol:

פורסם

kewl :cool2:

הכי אהבתי את הסרטון עם הנוזל האדום בבלון, שמפציצים אותו עם נוזל כחול... אפקט יפה...

ד"א, לדעתי זו לא תחנת החלל, אלא המטוס הזה של האמריקאים שמדמה תנאים של חוסר משקל.

ו Bose, מה אתה קשור?

פורסם

kewl  :cool2:

הכי אהבתי את הסרטון עם הנוזל האדום בבלון, שמפציצים אותו עם נוזל כחול... אפקט יפה...

ד"א, לדעתי זו לא תחנת החלל, אלא המטוס הזה של האמריקאים שמדמה תנאים של חוסר משקל.

ו Bose, מה אתה קשור?

אני בספק.

במטוס יש רק משהו כמו 30 שניות של חוסר כבידה, וזה יקר להטיס אותו, אין להם זמן לעשות שטויות!

דרך אגב, בלי קשר, מישהו ראה את הפרסומות לחלב שעשו בתחנת החלל מיר? זה הזכיר לי את זה...

מי שלא יודע אז שלרוסים לא היה כבר כמעט כסף הם התחילו לעשות שם פרסומות...

פורסם

וואי יפה

אבל למה באמת הם מפוצצים בלונים במקום להתאמן למצב של 0 כבידה .. ???

פורסם

[ltr]it's on a 0g practice plane. you can be sure of that. there are many ways to prove it, but the easiest one is that in the balloo03.mpeg the balloon crushes to the floor at the end of the movie.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

אני בספק.

במטוס יש רק משהו כמו 30 שניות של חוסר כבידה, וזה יקר להטיס אותו, אין להם זמן לעשות שטויות!

דרך אגב, בלי קשר, מישהו ראה את הפרסומות לחלב שעשו בתחנת החלל מיר? זה הזכיר לי את זה...

מי שלא יודע אז שלרוסים לא היה כבר כמעט כסף הם התחילו לעשות שם פרסומות...

רגע.. אולי נאסוף תרומה, נבקש שיעשו פרסומת ל HWZONE בחלל (יעיפו חלקי חומרה באפס גי או משהו...)

דרך אגב, למי שלא יודע, את הסרט APOLLO 13 צילמו במטוס אימונים בתנאי אפס גי (את כל הסצנות שהם כאילו בחלל).

פורסם

[ltr]it's on a 0g practice plane. you can be sure of that. there are many ways to prove it, but the easiest one is that in the balloo03.mpeg the balloon crushes to the floor at the end of the movie.[/ltr]

ממ... זה עונה על השאלה שרציתי לשאול. פתאום הם זורקים על הבלון מים כחולים והוא מתרסק

פורסם

הם עושים את הניסוי בתוך מטוס נופל ופשוט התחילו להאט את הנפילה בכדי לא להתנגש באדמה (?!) וכתוצאה מזה הבלון נפל מהר יותר מהמטוס ונתקע ברצפה...

פורסם

^ ^ ^ ^ ^

לא אחי...

זה פשוט מתקן מיוחד לזה...

פורסם

בואנה TEATIME כל פעם שאני רואה תחתימה שלך אני נופל על הרצפה :lol: :lol: :lol:

זה יחיאל!!

:) :)

פורסם

^  ^ ^ ^ ^

לא אחי...

זה פשוט מתקן מיוחד לזה...

זהו, שהוא צודק, בערך...

לאמריקאים יש מטוס אימונים מיוחד, שבו ניתן ליצור תנאים של 0 כבידה - ע"י טיפוס לגובה רב וירידה יחסית פתאומית וממושכת.

וכמו ש-BDB אמר, גם אני הבנתי שזה במטוס אחרי שבאחד הסרטונים רואים את המים נופלים פתאום לרצפה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים