עבור לתוכן

איטיות מחרידה בזמן עבודה עם תוכנות הורדה

Featured Replies

פורסם

שאני עובד במשך הרבה זמן ברצף עם האימיול, שאר עבודת המחשב מתחילה להאיט,

לדוגמא! אם אני מפעיל סרט פעם בחצי דקה יש קפיצות קטנות ופעם בנגיד 10 דקות לכמה שניות התמונה קופאת הסאונד ממשיך ואז התמונה ממשיכה..

כל מיני בעיות קטנות כאלה של עומס או וואטאבר

המפרט נמצא למטה, אני כרגע בלי א"ק (סטוק של 2500), 512מגה ראם

הטמפרטורות טובות

השאלה עם תוספת ראם תעזור? (להגדיל ל1 גיגה)

או שאין מוצא אחר חוץ משדרוג כל המערכת?

ואם אני אשדרג לA64 3000+ עדיין עם 512 מגה ראם, האם התופעה תעלם לגמרי או שרק תקטן?

תודה.

• תגובות 37
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מאמין שמעבדים שתומכים בפונקצית פיצול משימות משפיעים פה חזק :jump:

לפי דעתי לא יזיק עוד 512 !

לכן שתי האופציות יעזרו אני חושב :yelclap:

פורסם

A64 3000+ יפתור לך את הבעיה באחלט..אצלי אין שום בעיה עם הרצתה אימול+אי סי קיו,מסנג'ר,+אפילו מישחק ברקע ולראות סרט בלי בעיות..

ל A64 יש HT כפול אפשר להגיד זאת אומרת שיש לו מערכת פיצול משימות כפולה משל אינטל ו הHT שלה.. :cool2:

פורסם

thegodx, שוב אתה מתחיל עם השטויות? ותעשה טובה, תלמד כבר עברית.

וטוס, כתבתי לך תשובה ארוכה, אבל המערכת החליטה שכבר שלחתי אותה...אז אני אצמצם.

אם זה קורה גם כשאתה סוגר את הפרד, תנסה לעדכן גרסה ל0.44d הרשמית.

לפני שאתה מחליף או מוסיף, תפסול קודם בעיית תוכנה. לא יהיה לך נעים לבזבז כסף ולגלות שעדיין יש את אותה בעיה, נכון?

פורסם
  • מחבר

האיטיות קיימת רק שהאימיול פתוח (לא יצא לי לעבוד עם תוכנות מעמיסות אחרות ככה שאני יכול להאשים רק את החמור).

אני מפרמט לא מעט ככה שכמעט ולא מצטבר לי זבל על המחשב.

אני אנסה את ה 0.44d אפילו שזכור לי את אותה הבעיה גם עם גירסאות קודמות של האימיול ולא רק עם ה 0.42e הספציפית..

(אני עדיין עם ה 4.2 בגלל שזאת הגירסא האחרונה שיצא ל LHEMULE ואני עובד רק עם הגירסא הזאת (אני מאמין שאם הקליינט המקורי היה מספיק טוב LH לא היו משקיעים זמן על שיפורי התוכנה)).

ואני פונה לפתרונות חומרה כי אני מאמין שהמערכת הקיימת כנראה לא מספיק חזקה להריץ את מה שאני רוצה, איך שאני רוצה...

תסכימו איתי שלהסתפק בסרט עם קפיצות זה אידיוטי, ולסגור את ההורדות רק בגלל שאני רואה סרט זה אידיוטי אפילו יותר.

פורסם

לדעתי יש לך איזה זליגת זיכרון.

ואל תשתמש בLHMULE, הוא על הפנים. אין בו שום דבר יותר טוב ממה שיש ב0.44d.

גם אני עבדתי עם LHMULE הזה, סתם חרא מלא בשטויות.

ומבחינת מהירות הורדה הם לא נותנים כלום, למרות שהם מבטיחים.

פורסם

לדעתי יש לך איזה זליגת זיכרון.

ואל תשתמש בLHMULE, הוא על הפנים. אין בו שום דבר יותר טוב ממה שיש ב0.44d.

גם אני עבדתי עם LHMULE הזה, סתם חרא מלא בשטויות.

ומבחינת מהירות הורדה הם לא נותנים כלום, למרות שהם מבטיחים.

הכי מהיר זה האימול של אליקומפ (האימול הפרוץ בלי אפשרות להעלת קבצים והוא תופס משאווי מערכת קטנים יחסית לאימול של LH)

ומט שמתה לב שאתה יותר מידיי חושב את עצמך אז אתה מדבר יותר שטיות מכל אחד אחר בפורום הזה ובטוח פי כמה וכמה שיותר ממני.

ואני אומר שוב רק בעיית חומרה בלבד.

פורסם

כשתדבר בעברית יבינו מה אתה אומר, עלוקה.

תכנס שוב לאתר של AMD, זה השתיק אותך לכמה שעות. רק אל תשכח לנגב את היד אחר כך.

פורסם
  • מחבר

thegodx, אני לא אוהב במיוחד את הקליינטים הפרוצים, רובם בסופו של דבר נחסמים מהשרתים הגדולים, מה גם שאני ממש לא רוצה לסגור את ה upload...

ומט, אני בימים הקרובים אתקין את הפרויקט המקורי, כרגע לא בא לי לסגור את האימיול (הוא פתוח כבר 3-4 ימים.. חבל להרוס).

אם יש לכם עוד רעיונות מה יכול לעזור במקרה הזה, אני מעדיף להשאיר את אופציית השדרוג ב2000 שקל למוצא אחרון (לנסות קודם פתרונות זולים יותר כי חוץ מהאיטיות שהאימיול עובד אין לי שום בעיה עם החומרה הקיימת).

פורסם

החלטה טובה.

יש סיכוי שיש לך נורטון אנטיווירוס? כי הוא גרם לי בעבר לבעיות ענק ביחד עם הפרד.

והכי טוב שדווקא כן תפסיק לכמה דקות את הפרד, תתקין את המקורי ותראה אם זה נמשך.

אם לא, פתרת את הבעיה.

אם כן, כנראה זה בעיה אחרת.

תנסה כמובן גם עדכון דריברים לכל דבר אפשרי.

פורסם
  • מחבר

כל הדרייברים מעודכנים ויש לי אנטיוירוס שצורך מעט מאוד משאבים..

תוכניות בודדות רצות כרגע.. פיירפוקס, מסנג'ר, ספיד פאן,

ושאני מריץ סרטים אז כמובן גם המדיה פלייר9 או ה POWERDVD, ולא.. אני לא מתכוון להחליף נגן מדיה, אני רגיל אליהם (:

פורסם

Vatos-Locos, אני לא חושב שצריכה להיות לך בעייה עם המפרט שלך, לי יש אותו מעבד ואותה כמות זיכרון (בלי OC) ואין לי אף פעם בעייה עם עומס של הפרד על המערכת, ( חוץ מזה שהוא צורך הרבה רוחב פס בUPLOAD).  יכול להיות שיש לך משהוא שמעמיס על המחשב, אולי האנטיווירוס או הפיירוול ( לי אין כרגע אנטיוירוס, ואני משתמש בפיירוול של ZONEALARM) או שלא עשית כבר מלא זמן Defrag.

ד"א מה המהירות הורדה הממוצעת שלך באמיול?

פורסם
  • מחבר

ההרדיסק יחסית חדש, אני לא חושב שזאת הבעיה..

והפיירוואל והאנטיוירוס שלי כמו שכתבתי קודם צורכים מעט מאוד משאבים

האימיול זה הדבר היחיד שאני יכול לחשוד בו מבחינת תוכנה.

בTask Manager לדוגמא הוא תופס לי הכי הרבה "שימוש בזיכרון", עומד על 80,532K שאחריו זה רק הפיירפוקס בשימוש של 30 אלף, וכל השאר בשימוש מזערי..

בשימוש CPU שום דבר לא ממש מככב, מידי פעם הפיירפוקס והאימיול קופצים לסביבות ה6-16 אחוז, לא משהו רציני.

אני חייב לציין שבהתחלה שמפעילים את האימיול הוא לא תופס הרבה, אבל הוא פתוח כבר מספר ימים כנראה שהוא זולל עם הזמן :\

המהירות הורדה היא בין 70 ל30, תלוי בכמות ההורדות, כרגע המהירות איטית כי נשארו רק 12 הורדות (היו בערך 30 קבצים בהתחלה).

תיקון קטן: האימיול לא פתוח יומיים-שלושה, הוא פתוח מיום שישי בצהרים...

פורסם

כל הדרייברים מעודכנים ויש לי אנטיוירוס שצורך מעט מאוד משאבים..

תוכניות בודדות רצות כרגע.. פיירפוקס, מסנג'ר, ספיד פאן,

ושאני מריץ סרטים אז כמובן גם המדיה פלייר9 או ה POWERDVD, ולא.. אני לא מתכוון להחליף נגן מדיה, אני רגיל אליהם (:

יש לי הרגשה שזה הפיירפוקס הוא לוקח הרבה משאווים לאומת אקספלורר אני מציא לך למחוק אותו וליבדוק.

פורסם
  • מחבר

עד הפיירפוקס :P !

הוא לא כזה כבד, הוא גירסא מסורסת של הMOZILLA שהיה באמת גזלן משאבים..

אני לא צריך למחוק אותו, אם אני לא פותח אותו הוא לא רץ ברקע (אין לו דמון כלשהו).

ובדרך כלל שאני רואה סרטים אני סוגר את הפיירפוקס (אין לי מה לגלוש באינטרנט בזמן שאני רואה סרט) ככה ששוב הפיירפוקס לא ממש יכול להפריע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים