פורסם 2005 בינואר 1120 שנים ראיתי היום את הסרט , ואני חייב לציין את התסריטאי , תגידו , עד כמה בנאדם יכול להיות דימיוני! , לבנאדם הזה יש יותר דימיון ממה שאיי פעם ראיתי... , פשוט סרט מדהים , ראוי לציון , רק מה , לראות אותו עוד פעם בטח לא יהיה כיף , גם אם תכריח את עצמך...
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים בקשר ל- "replay value" אתה צודק. זה לא מטריקס או גלדיאטור. עוד סרט, אבל בהחלט נחמד, נהניתי. וגם הגרמניה נראתה לא רע בכלל ^.^
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים וגם הגרמניה נראתה לא רע בכלל ^.^ amen to that לא סתם ליהקו אותה לתפקיד הלן בטרויה(האישה היפה ביותר בתבל)
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים לא ראיתי אבל אני יבדוק את זהאושן 12 חרא סרטאין הייתי חייב להוציא את זה מהלבאל תראו חבל על הזמן (ועל הכסף למי שרצה ללכת בקולנוע)
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים או יופי! תודה על הביקרות! רציתי מאוד ליראות את הסרט הזה ועדיין לא יצא לי, אז אני מבין שיש למה לצפות
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים amen to that לא סתם ליהקו אותה לתפקיד הלן בטרויה(האישה היפה ביותר בתבל) דיאן קרוגר. בטרויה היא נראתה אלוהית כזאת כי הם בכוונה שמו אותה עם בגדים שמבליטים את העור ברוזה שהיה לה שם ואת השיער שלה ואז היא נראתה צהובה כזאת O_o יצא להם דיי יפה. באוצר לאומי היא נראית דיי סטנדרטית... וזה סרט לא משהו. יענו, כל סרט של ניקולס קייג' הוא טוב אבל זה סרט דיי ממוצע כזה... לא משהו שיזכרו
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים כן צודק... אבל רזידנט איבל הראשון היה ממש ממש ממש מוצלח!!! זה דווקא כן סרט שיזכרו! אני מת על סרטים כאלה
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים הינה הלינקhttp://www.imdb.com/title/tt0368891/נראה כאילו התסריטאי - ישראלי : אורן אביב
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים [ltr]what's its name in english? IMDB link would be nice =][/ltr] אוצר לאומי - national treasure duh
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים לא ראיתי אבל אני יבדוק את זהאושן 12 חרא סרטאין הייתי חייב להוציא את זה מהלבאל תראו חבל על הזמן (ועל הכסף למי שרצה ללכת בקולנוע)אתה כל כך צודק.כל כך נהנתי מהראשון, והשני כל כך גרוע.ספוילר:הקטע שהם השתמשו בג'וליה רוברטס עצמה זה ממש עלוב. זה כאילו שנגמרו לתסריטאי הרעיונות אז הוא תפר משהו.חוץ מזה, הם כמעט לא עושים שם כלום - בקושי פורצים, בקושי גונבים. הקטע הזה עם הגנב הצרפתי שרוקד בין הלייזרים - מטומטם לגמרי. הוא יכול לדעת לרקוד עד מחר, אבל בחיים הוא לא ידע מתי ואיפה הקרניים עוברות.חרא של סרט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.