עבור לתוכן

איך יכול להיות שהצ'יפסט 915P נועד לסוקט 775 ומעלה

Featured Replies

פורסם

אין קומבינה נכון שזה ל775 אבל זה לא סוטר זה יכול לשמש גם 478 לא רואים זאת אבל הם לקחו סוקט ישן יותר ושמו לו PCIE זה הכל

פורסם

אין קשר בין צ'יפסט לסוקט, אפשר לשים כל צ'יפסט עם כל סוקט

פורסם

אחלה! אז אני עכשיו יכול לקנות סוקט 939 עם 925? ::) יש קשר בין צ'יפסט לבין תמיכה במעבדים, אתה יכול לשים סוקט 370 על 925 אבל מעבדי P3 זה לא יפעיל לך.

פשוט במקרה הזה, אין הבדל פיסי ממשי מעבר לGrid array בין המעבדים, ועל השוני בGA אפשר בקלות להתגבר ע"י האפיקים הפיסיים שלהם בלוח.

פורסם

אני חושב שזה די ברור למה התכוונתי, וטיפשי להסיק מזה שאפשר לשים 939 עם 925X

פורסם

מחבינה פיזית זה אפשרי פשוט טולשים 100 ומשהו פינים ונכנס פחות או יותר עם זה יפעל לא בטוח

פורסם

צודק, מה לא ברור פה?

:nixweiss:

פורסם

התעוררנו קטנוניים הבוקר, אה?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם. אם אני משווה את הלוח הזה ללוחות אחרים ASUS (בסוקטים החדשים) שאמורים להיות באותו קנה מידה האם אני מפסיד משוהו פה?

והאם העובדה שאני הולך לשים כרטיס מסך מתקדם 9600GT 256BIT על הלוח הזה (עם DDR400), זה לא אומר שאני מכניס את המערכת הגראפית לצוואר בקבוק?

שוב תודה.

פורסם

זה P5GD1 עם סוקט 478 (לא בדקתי פיצ'רים 1:1, אבל זה ככה בכלליות)

אני חושב שהתכוונת ל6600GT (שבא עם 128bit), ולא תהיה בעיה שהמערכת מגבילה אותו באופן משמעותי יחסית למערכות אחרות

פורסם
  • מחבר

יש בלבול קטן,

הלוח שאתה מדבר עליו הוא P5GD1 והוא ל 775

אני מדבר על P4GD1 והוא ל 478 יש הבדל? אני רוצה להזמין, אני פשוט מפחד להכניס את עצמי למצב שבו אני קונה איזה לוח מעבר שישמש אותי לחצי שנה והוא לא מתקרב למה שקורה היום בשוק.

תודה

פורסם

אין בלבול

אני אמרתי שהP4GD1 אמור להיות זהה לP5GD1 פרט לסוקט

פורסם

עקרונית ערכת השבבים 915 יוצרה עבור מעבדי 775 פין וסלוט PCI-E עבור כרטיס מסך , בלבד !

החברות שמיצרות לוחות אם , מאפשרות יותר גמישות , לקהל הצרכנים לשדרג בקלות

לדוגמה , לוחות אם , עם ערכות שבבים 865/875 , בעלי סוקט 775 פין

או , לוחות אם , עם ערכת שבבים 915 בעלי סוקט 478 פין

וגם , לוחות אם , עם ערכת שבבים 915 בעלי תושבת AGP + PCI-E , (עבור כרטיסי מסך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים