עבור לתוכן

חנויות מחשבים מעצבנות - המלאי והאתר לא מעודכנים אחד מול השני

Featured Replies

פורסם

שוב ושוב אני נתקל בחנויות מחשבים און-ליין שממשיכות להציג באתר מוצרים שהם לא יכולים לספק בפועל. אני לא מבין למה להשאיר את זה סתם כפלקט באתר ?

אתה טורח, עושה הזמנה, ואחרי יומיים חוזר אליך נציג מבוייש ואומר שאין להם את המוצר הזה ושהוא גם לא צפוי להגיע בעתיד הקרוב. ואז מבטלים את ההזמנה והמוצר כמובן נשאר מוצג באתר...

טעויות יכולות כמובן לקרות, אבל נתקלתי בזה כבר כמה וכמה פעמים.

סתם מעצבן

פורסם

זה דבר שקיים לא רק בארץ אלא גם בחו"ל - ברור שאם החנות אמינה ויש לה קצת כבוד עצמי כלפי הלקוחות שלה היא תשים אדם שכל מטרתו לעדכן כל יום [לפחות] את האתר בהתאם למוצרים שקיימים במלאי. NEWEGG עושים כך וזה בהחלט מראה שיש להם הערכה ללקוחות שלהם.

כל מה שאני יכול לומר לך זה פשוט להתרחק מחנויות כאלה ולא לרכוש אצלם בעתיד.

פורסם

לפעמים מרוויחים מזה, פעת אחת הלכתי לחנות מחשבים, כדי לקנות כרטיס קול מסוים, ולא הייה אותו, אז המוכר לפי הפרצוף שלו הבנתי שאין, אז לא הייה באמת, אז שאלתי אותו שיביא לי את המחירון שלהם, ואני עראה משהו אחר, וראיתי שאלתי על אותו הדבר, והייה ,ולבסוף הרווחתי כרטיס יותר טוב ,שעלה אפילו 10 שקל פחות, ואז יכולתי איפלו לקנות לעצמי ארטיק.! :lol:

פורסם

זה דבר שקיים לא רק בארץ אלא גם בחו"ל - ברור שאם החנות אמינה ויש לה קצת כבוד עצמי כלפי הלקוחות שלה היא תשים אדם שכל מטרתו לעדכן כל יום [לפחות] את האתר בהתאם למוצרים שקיימים במלאי. NEWEGG עושים כך וזה בהחלט מראה שיש להם הערכה ללקוחות שלהם.

כל מה שאני יכול לומר לך זה פשוט להתרחק מחנויות כאלה ולא לרכוש אצלם בעתיד.

[ltr]following your advice means privately importing everything, since there isn't a single store in Israel that doesn't do that.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

מה שבאמת עשיתי זה להזמין את זה מחו"ל.

ידעתי עוד מקודם שאני יכול להשיג את זה בחו"ל בערך באותו מחיר (כולל משלוח ומע"מ) אבל העדפתי לנסות בארץ בגלל הנוחות והאחריות. אבל ברגע שהוא אמר לי שאין ולא יהיה ישר הזמנתי מחו"ל.

פורסם

[ltr]following your advice means privately importing everything, since there isn't a single store in Israel that doesn't do that.[/ltr]

הגעת להיקש מאוד מוזר מדברי אה? ;)

כדי שלא תבין אותי לא נכון, אני בעד קניה בארץ ובעד לתרום לכלכלה בארץ מאשר לכלכלה בחו"ל. אבל, גם ללא מעט חנויות ויבואנים בארץ לא יזיק ללמוד מהחבר'ה בחו"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים