עבור לתוכן

אבא קנה זכרון, אין לי מושג מה לעשות :[

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע זכרון של MUSKIN 512DDR 333Mhz .

עכשיו אבא קנה לי בתילאנד את הזכרון הזה:

Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5

במחיר של 78$.

עכשיו אני לא יודע מה לעשות, הרי ברור לי שהזכרון שקנתי עכשיו הרבה יותר טוב מהזכון הקיים שיש לי, ואין לי מושג מה לעשות, כאילו אני יכול לתהקין אותם במקביל? או שאני צריך לוותר על אחד מהם?

אמרו לי שאם אני יתקין אותם, אז הם יעבדו במהירות של הזכון הנמוך, של מה שיש לי עכשיו, וזה נראה לי ממש בזבוז :[

אז בכל מקרה הזכרון יגיע מחר על הבוקר, מה אתם מציעים לי לעשות?

* עוד דבר, בתוכנה SiSoftware Sandra הוא רושם לי משהו לגבי הזכון, לא הבנתי בדיוק מה, תראו :

Warning W2507 - There are very few memory slots. If some are already filled, to upgrade the memory will mean to discard some of the existing modules that will prove expensive. Try not to buy a mainboard with less than 6 SIMM sockets or 2 DIMM or RIMM sockets.

Fix: You cannot fix this - but keep it in mind when you buy your next mainboard. Buy one with more memory slots and use higher capacity memory modules.

ויש עוד הערה, שימו לב:

Tip T100 - Large memory systems (1GB or greater) should use Registered/Buffered memory, especially if more than 2 are installed on the same channel. This improves signal quality by reducing the load on the chipset channel. While these modules add an extra clock delay due to the on-board buffers (thus CL2 effectively becomes CL3), the stability will be worth it. Server chipsets with many memory slots generally require Registered memory.

Fix: If you plan on adding more memory, consider replacing the modules with Registered/Buffered modules. Do note that you cannot mix Unbuffered and Registered/Buffered modules on the same channel, but you may be able to if the chipset has multiple memory channels.

אז מה כדאי לי לעשות? בבקשה תעזרו :ס

פורסם

חח עם אתה רוצה אני יקנה אותו ממך ב 400 שקל... :cool2:

פורסם

איזה מערכת יש לך?

פורסם

לפי מה שידוע לי אתה לא יכול לשים שני זיכרונות עם מהירויות שונות על אותה מערכת.

לא יודע אולי עכשיו זה ישתנה ויש כאלה מערכות שתומכות בשני זיכורנות עם מהירויות שונות.

מה שאני מציע לך זה למכור את הישן ולשים את החדש כי הוא פשוט יותר טוב, יותר מהיר ויותר חדש. ( ושל Kingston )

פורסם
  • מחבר

המערכת שיש לי היא:

p4 - 2.400

512muskin ddr333 mhz

asus motherbord p4s533

fx5200 / next week 6600GT

פורסם

במילא הזיכרונות שלך עובדים כרגע על 266מגהרץ כי המעבד עובד על 266(שזה 133 כפול 2 או 133 כפול 4 = 533)

ככה שגם החדשים יעבדו על 266מגהרץ , הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה אוברקלוק , ואם תעשה אוברקלוק אז כבר ב3.0 הזיכרונות שלך עובדים בידיוק על 333 , אבל בשביל 400 אתה צריך 3.6 :P , שלא חושב שתגיע לשם...

פורסם
  • מחבר

אז מה הפתרון שאתה מציע לי לעשות?

אוברקלוק ל3.00 זה בתוכנית, צריך רק קירור, אני חושב על VANTAC ARE FLOW משו כזה שעולה 150 שקל... י

פורסם

תתקין את השני, אין סיבה שהם לא יעבדו ביחד.

הלוח שלך לא ממש חזק באוברקלוק, אבל אתה יכול לנסות :)

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שהלוח יתאים, אם לא אני אביא מארה"ב IC7 של אביט, אמרו לי הוא לוח בונבון.

פורסם

אממ,אין לך אפשרות לOC בלוח+הלוח שלך תומך במקס של pc2700...

פורסם
  • מחבר

תאמת רשום לי בלוח שהוא תואם עד לDDR 400.

400 = 3200 לא ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים