פורסם 2005 בינואר 1020 שנים אני עובד עם וינדוס XP Professional באנגלית +SP2.לאחרונה יש לי בעיה, שהמחשב קורס ללא כל התרעה ומאתחל את עצמו.מה שמוזר, זה בחיים לא קרה בזמן עבודה, אלא רק שהמחשב בIDLE.צרפתי תמונה של התקלה....למשהו יש מושג מה עושים?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים לפני שלחצת על פרטי השגיאה , היה לך חלון שהיה רשום בו את הקובץ שגורם לבעיה.מה הקובץ הזה?
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים מחבר לפני שלחצת על פרטי השגיאה , היה לך חלון שהיה רשום בו את הקובץ שגורם לבעיה.מה הקובץ הזה?לא... אני כמעט בטוח שלא היה כתוב ליהיה כתוב:Windows recoverd from serious error.... בלה בלה...מכירים?
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים כנס ל c:\windows\minidump כווץ מה ששם בzip וצרף להודעה ואני יעבור על זה (לוגים של מסכים כחולים נשמרים שם) ובכל ריסטרט אוטומטי יש מסך כחול רק הוא נראה לשניה לפני..
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר כנס ל c:\windows\minidump כווץ מה ששם בzip וצרף להודעה ואני יעבור על זה (לוגים של מסכים כחולים נשמרים שם) ובכל ריסטרט אוטומטי יש מסך כחול רק הוא נראה לשניה לפני..הנה הקובץ שבקשת....מקווה שתזהה את הבעיה ותגיד לי מה לעשות[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים כן,מצד שני אתה יכול לנסות 67.03 אבל זה בטא ו66.93 גרסה "יציבה" אז יש פחות סיכויים שזה יגרום בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.