פורסם 2005 בינואר 1020 שנים מה לעזאזל אני עושה?יש לי ווינדואס מותקן בכונן Cלפני כחודש התקנתי כונן חדש ועכשיו זה נותן לי להתין ווינדואס רק על הכונן החדש.....למהההההההההההההההההההההההההה?זה אומר שבכונן C אין לי אפשרות להתקין בגלל משהו עם ה-Partitioned spaceאיך אני מסדר את הבעיה?לנתק את החדש לפרמט ואז לחבר אותו חזרה?מה לעשות?!?!?
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר כשמגיעים בהתקנה לחלק שבו בוחרים כונן (C,D,E) להתקנת הווינדואסאני בוחר את הכונן שכבר יש לי עליו ווינדואס...(כונן C)מתוך רשימה של 3 כוננים שהולכת ככה:160 GB:I:\60 GB:C:\D:\D:\unpartitioned spaceוכשאני בוחר את כונן C זה נתו לי שגיאה ומחזיר אותי לחלון הזה שוב לבחור אחד אחר....כאילו שאני יכול רק את כונן I....אפילו לא ניסיתי את Dאז אני צריך לנתק את ההארד דיסק של הכונן (160 ג'יגה) להתקין על C ואז לחבר אותו שוב או מה?
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים ה-D זה שטח לא מוגדר בדיסק , אתה צריך להגדיר אותו ע"י כלי הניהול.Start, Control Panel , Administrative Tools , Computer Managment , Disk Managementתפעיל את הכלי של ווינדוס לפי מה שרשמתי לך למעלה.עכשיו כשתהיה בתוך החלון של ניהול דיסקים , תפעיל את השטח שלא מוגדר.
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים הוא לא דיבר על Dהוא רצה להתקין על C אבל כניראה שנגמר לו שם המקום והוא צריך לפרמט
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר לא נגמר לי המקום....יש לי 4 ג'יגה פנוי ב-C ועוד 20 פנוי ב-D ועוד 100 פנוי ב-Iאבל זה לא נותן לי להתקין ווינדואס על C ובדרך לפרמט את סי (דרך ההתקנה עצמה יש אפשרות)אני פשוט רוצה לפרמט ולמחוק הכל וממש....אבל זה לא נותן לי לבחור את כונן C בהתקנה של הווינדואס...אז אני לא יכול לפרמט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.