עבור לתוכן

שאלה לגבי דיני עבודה

Featured Replies

פורסם

אני נתתי לך את כל האינפורציה.

מעבר לזה, אם אתה לא רוצה לעשות כלום זבש"ך.

פורסם

תקשיב לנמסיס ותעשה כבר משהו בקשר לזה. אתה יכול לדבר עם ההסתדרות, עם משרד התמ"ת ועם קו לעובד ודומיהם. הנקודה היא שמגיע לך כסף, והרבה כסף ואתה צריך לזוז קצת בשביל לקבל את זה. בנוסף, שופטים פוסקים לרוב לטובת העובד ונותנים פיצוי לעובד על חשבון המעביד על הלנת שכר והרעה בתנאי העבודה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ככה, בעזרתכם השגתי העלאה במשכורת של שעות נוספות כמו שאמרתם שמגיע לי ;D

ובהתחלה דברתי איתו והוא אמר לי בטון שנשמע לי קצת מזלזל אבל לא בטוח בזה:"מה?! איזה שטויות... אני לא משלם פה על שעות נוספות" וזה נורא עצבן אותי ובאתי להגיד לו איזה משפט מפוצץ ופיתאום נכנס מישהו ואחר כך אמרתי לו וקבעתי שאני רוצה את הכסף שמגיע לי על שעות נוספות ואני אשתדל מאוד להגיע בבוקר והוא הסכים לכך... אבל מה שכן הוא משלם בעשירי לחודש על חודש שעבר ולא בתשיעי שזה הכי מאוחר אבל שטויות אני לא במינוס בבנק אז ככה שלא ממש משנה לי יום אחד... תודה רבה רבה לכולכם!!!!!!!!!!!! :yelclap::xyxthumbs::D

פורסם

אתה פשוט לא מודע לעובדה שמגיע לך הרבה כסף על הלנת השכר והעובדה שהוא לא שילם לך שעות נוספות.

חבל.

זאת הסיבה שאנשים מנצלים בקלות עובדים, אף אחד לא עושה שומדבר.

פורסם
  • מחבר

אני לא ידעתי בכלל מה זה שעות נוספות! הייתי בטוח שזה רק בלילה או משהו כזה כי הזבל הזה לא אמר לי!! וגם הבוס הראשון שלי לא!! אבל עכשיו זה בסדר... או שיש עוד משהו שאני צריך לדעת?!

פורסם

:bash:

זה לא בסדר. אתה יכול לקבל את כל הכסף שהיית אמור לקבל בעבר ולא קיבלת, בריבית קצוצה.

פורסם
  • מחבר

טוב אני ידבר איתו על זה מחר... אבל הבעיה היא שאני רוצה לדבר איתו לבד ולא ליד אחד העובדים וזה קצת בעיה כי אנחנו שמונה שם

פורסם

אם אתה לא מתכוון להכריח אותו לשלם לך מה שמגיע לך כולל הריבית (והוא לא ישלם לך את זה בלי בית דין לעבודה), פשוט אל תטרח.

הוא לא ישלם לך, ורק יתעצבן עליך.

פורסם
  • מחבר

שיט... אני חושב שקצת מאוחר מידי אבל אני ידבר איות היום :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים