פורסם 2005 בינואר 1120 שנים תקשיב לנמסיס ותעשה כבר משהו בקשר לזה. אתה יכול לדבר עם ההסתדרות, עם משרד התמ"ת ועם קו לעובד ודומיהם. הנקודה היא שמגיע לך כסף, והרבה כסף ואתה צריך לזוז קצת בשביל לקבל את זה. בנוסף, שופטים פוסקים לרוב לטובת העובד ונותנים פיצוי לעובד על חשבון המעביד על הלנת שכר והרעה בתנאי העבודה.
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר אוקיי אז ככה, בעזרתכם השגתי העלאה במשכורת של שעות נוספות כמו שאמרתם שמגיע לי ;D ובהתחלה דברתי איתו והוא אמר לי בטון שנשמע לי קצת מזלזל אבל לא בטוח בזה:"מה?! איזה שטויות... אני לא משלם פה על שעות נוספות" וזה נורא עצבן אותי ובאתי להגיד לו איזה משפט מפוצץ ופיתאום נכנס מישהו ואחר כך אמרתי לו וקבעתי שאני רוצה את הכסף שמגיע לי על שעות נוספות ואני אשתדל מאוד להגיע בבוקר והוא הסכים לכך... אבל מה שכן הוא משלם בעשירי לחודש על חודש שעבר ולא בתשיעי שזה הכי מאוחר אבל שטויות אני לא במינוס בבנק אז ככה שלא ממש משנה לי יום אחד... תודה רבה רבה לכולכם!!!!!!!!!!!!
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים אתה פשוט לא מודע לעובדה שמגיע לך הרבה כסף על הלנת השכר והעובדה שהוא לא שילם לך שעות נוספות.חבל.זאת הסיבה שאנשים מנצלים בקלות עובדים, אף אחד לא עושה שומדבר.
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר אני לא ידעתי בכלל מה זה שעות נוספות! הייתי בטוח שזה רק בלילה או משהו כזה כי הזבל הזה לא אמר לי!! וגם הבוס הראשון שלי לא!! אבל עכשיו זה בסדר... או שיש עוד משהו שאני צריך לדעת?!
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים זה לא בסדר. אתה יכול לקבל את כל הכסף שהיית אמור לקבל בעבר ולא קיבלת, בריבית קצוצה.
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר טוב אני ידבר איתו על זה מחר... אבל הבעיה היא שאני רוצה לדבר איתו לבד ולא ליד אחד העובדים וזה קצת בעיה כי אנחנו שמונה שם
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים אם אתה לא מתכוון להכריח אותו לשלם לך מה שמגיע לך כולל הריבית (והוא לא ישלם לך את זה בלי בית דין לעבודה), פשוט אל תטרח.הוא לא ישלם לך, ורק יתעצבן עליך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.