פורסם 2005 בינואר 1020 שנים או שתעצום עינייםאגב אין לי מושג מאיזה חברה העדשות שלכם אבל אני בכיף גולש גלים עם העדשות
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים או שתעצום עינייםאגב אין לי מושג מאיזה חברה העדשות שלכם אבל אני בכיף גולש גלים עם העדשותהאופטימטריסט שלי היה מחליף 5 צבעים בדקה אם הוא היה רואה את ההודעה הזאת ;D
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר חזרתי עכשיו מהאופטמיטריסטצדקתם זה באמת לא בעיה לשים אותם לקח לי משהו כמו 3 דקות לשים אותם אבל להוציא זה די קשהעכשיו יש לי שאלהאחרי ששמתי אותם (אגב אני בכלל לא מרגיש אותם) אני לא כל כך רואה בפוקום (בעיקר מקרוב וכשאני עושה תגובה חדה) האם זה משהו נורמאלי בימים הראשונים?ואיזה כאב ראש זה עושה ליתודה
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים כאב ראש זה נורמלי, עניין הפוקוס לא ממש...תבדוק את המספק שלך שוב אצל האופטומטריסט...ואני פשוט משתמש בעדשות חד פעמיות ולכן אני צריך להזהר יורת כאשר אני מרטיב את הפנים כי הם יותר דקות אז הם ישר יעופו החוצה (למרות שאז זה גם לא אובדן כזה גדול, פשוט שמים אחת חדשה...).
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים חזרתי עכשיו מהאופטמיטריסטצדקתם זה באמת לא בעיה לשים אותם לקח לי משהו כמו 3 דקות לשים אותם אבל להוציא זה די קשהעכשיו יש לי שאלהאחרי ששמתי אותם (אגב אני בכלל לא מרגיש אותם) אני לא כל כך רואה בפוקום (בעיקר מקרוב וכשאני עושה תגובה חדה) האם זה משהו נורמאלי בימים הראשונים?ואיזה כאב ראש זה עושה ליתודהכאב ראש לא היה לי אבל באמת בימים הראשונים כאשר שיניתי במהירות את הפוקוס שלי(עברתי ממיקוד בעצם רחוק למיקוד בעצם קרוב במהירות)אז כן לקח לעין שלי איזה רבע שניה להתרגל אבל זה עובר אחריי כמה ימים
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים מחבר תודה וגם אני קניתי חד פעמיותהכי טובלא צריך שום תמיסה שום דאגות אגב בעדשות שלכם יש ימין\שמאל או למעלה\למטה כי לי אין אבל לחבר שלי יש
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים איך אפשר לגלוש גלים עם עדשותנסחפת!!מילא עם מישקפת טובה סבבהאבל בלי כלום אי אפשרהמלח בים או לחלופין הכלור בבריכההורס את העדשות ובכלל לא בריא שילוב כזה בעין...ובעקרון מתרגלים מהר מאדבהתחלה יקח לך כמה זמן להתרגל להוציא ולהכניסאבל זה עניין של כמה שניות
פורסם 2005 בינואר 1120 שנים יש לי עדשות איכותיות ואני גם ככה מחליף אותן כל חודשהן עומדות יפה מאד בתנאיי היםחוץ מזה תחשוב על האלטרנטיבהעם משקפיים אני לא יכול ובלי עדשות אני לא יראה את הגל מתקרב
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים מחבר האם גם לכם היה כזה מן לא בפוקוס כזה שהתסכלתם מקרוב?יכול להיות שיש לי לכלוך או שזה משהו שיעבור תוך כמה ימים אחרי שאני יתרגל?ואגב זה איכות חיים, זה פשוט הרבה הרבה יותר טוב ממשקפייםואין לי בעיה להוציא ולהכניס תוך כמה שניות אני עושה את זה אבל יש לי בעיה להוציא את העדשות מהקופסא הקטנה (היא ממולאת בנוזל כזה) ואני צריך קצת לדחוף את האצבע ולתפוס אותה (אני מקווה שזה סטרילי ולא הורס אותה) , חשבתי לקנות מן פינצטה כזאת מפלסטיקאגב בעניין של הפוקוס אודה לכם אם תענו לי (יש לי קוצר ראיה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.