פורסם 2005 בינואר 1020 שנים הלכתי לבדוק אם כדאי לי לשים עדשות היום ואמרו לי שזה די מסובך להכניס אותם לעין ושלוקח 40 דקות ההאם זה נכון?כמה זמן לכם לוקח?תודה
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים הלכתי לבדוק אם כדאי לי לשים עדשות היום ואמרו לי שזה די מסובך להכניס אותם לעין ושלוקח 40 דקות ההאם זה נכון?כמה זמן לכם לוקח?תודה40 דקות? אולי בפעם הראשונה ששמתי עדשות.היום אחרי כמה שנים לוקח בערך 3-4 שניות לכל עין.
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים כע בבריכה אני זוכר אחרי פעם שהייתי לוקח אוויר הייתי צריך לנקות את העיניים מהמיםאבל מתישו מתרגליםעדשות בעעעאני מעדיף נראה לי משקפי שנות ה70
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים כן אם אתה אוכל ושותה, הולך להתקלח, לעשות צרכיך, ואז יוצא לסיבוב עם הכלב בשכונהאז זה לוקח 40 דקות
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים לא יותר מ-20-30 שניות לשתי העיניים. בפעם הראשונה שניסתי לשים אותן לקח לי כמעט רבע-שעה עד שהצלחתי, אבל אחרי שבוע בערך כבר עשיתי את זה בפחות מדקה.
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים מחבר תודה רבה אחים שליועוד שני שאלותהאם אני יכול לעשות איתם ספורט בלי לדאוג שהם יפלו לי?והאם מותר לי נגיד לשטוף פנים ולהתקלח איתם ?תודה
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים שום בעיה...רק תדאג שזיעה/מים לא יכנסו לעינים כי אז העדשות יכולות לזוז קצת...
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים ספורט אין בעיה.לגבי שטיפת פנים, שים לב שאתה לא שוטף את העיניים, זאת אומרת הרבה מים בבת אחת לעין, כי אז זה יכול לשטוף בטעות גם את העדשה החוצה, והופה הלכו כמה מאות שקלים. ואותו דבר עם המקלחת. פשוט תעצום אז עיניים/תכסה את העיניים עם היד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.