עבור לתוכן

משתמשי ה POP3 בGMAIL - האם אתם מגרישים איטיות כלשהי בהורדת הנתונים מהשרת?

Featured Replies

פורסם

אצלי כבר שבועיים בערך ההורדה מהPOP3 ממש ממש מממממש איטית

ולפעמים גם בסוף ההורדה או אפילו באמצע אני מקבל שגיאה והשרת לא שומר את ההורדות שלי, ככה שבפעם הבאה שאני ניגש להוריד קבצים מהPOP3 הוא שוב מוריד לי את אותם המיילים שכבר הורדתי בפעם השעברה

אוקי, גיגה מייל, אוקי חינם... אי אפשר לצפות למשהו מושלם

אבל זה כבר הופך לבלתי נסבל!

ובשביל שתבינו עד כמה זה בלתי נסבל, בצהרים הורדתי 2 מיילים, המהירות הורדה נעה בין 3 ל5 קיי לשניה, הקבצים ירדו ובסופו של דבר היה שגיאה..

אוקי עכשיו הורדתי 3 קבצים (2 מהצהרים ו1 חדש), שוב המהירות נעה בין 2.5 ל 5.5 שברוב הזמין זה היה על 3-3.5 קיי לשניה, בסופו של כל ההורדה שנערכה כמה דקות טובות (וירדו שלושת הקבצים!) קיבלתי שגיאה מהשרת..

ושוב באתי לבדוק דואר ואותם שלושת הקבצים התחילו לרדת מחדש..

פשוט בלתי נסבל!!

פורסם

לא הרגשתי שום דבר מוזר... כל ההודעות שאני מוריד מה-GMAIL נכנסות ישר ל-ARCHIVE והוא לא מוריד אותן יותר. מהירות ממוצעת של 20-25 קיי...

תבדוק את האפשרויות של ה-POP3 ב-GMAIL

חוץ מזה, תראה אם יש משהו שמעמיס על הפורט או תוכנה (פיירוול, אימיול) שגם מעמיסה על החיבור אינטרנט.

פורסם

אני לא בטוח שזה קשור , אבל בזמן האחרון יש לי בעיות בקבלת דואר עם ה-POP3 של הג'ימייל.

פשוט הוא לא מצליח להתחבר לשרת...

פורסם
  • מחבר

זה רק עניין של עומס עכשיו ב7 בבוקר אני שם לב שהמהירות הורדה מהפופ3 שלהם עומדת על 65קיי לשניה, שאתמול בערב היא עמדה על 5 בקושי ושלחה הודעותת שגיאה וכמו שאמרת גם סירבה להתחבר מידי פעם

כנראה שהם מיהרו לחלק חשבונות ופופ3 לפני שדאגו לציוד מתאים שיחזיק את כל זה בצורה טובה.. לא ממש חכם מצידם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים