פורסם 2005 בינואר 720 שנים שלום יש לי גיטרה רגילה בבית אז אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן עליה ואחר כך אני רוצה גם לקנות גיטרה חשמלית...אז תוכלו להביא לי הוראות איך לנגן וכאלה? אני מעדיף שזה יהיה בעברית..תודה לעוזרים..
פורסם 2005 בינואר 720 שנים שלום יש לי גיטרה רגילה בבית אז אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן עליה ואחר כך אני רוצה גם לקנות גיטרה חשמלית...אז תוכלו להביא לי הוראות איך לנגן וכאלה? אני מעדיף שזה יהיה בעברית..תודה לעוזרים..אם אתה רוצה לעבור אחרכך לחשמלית, לא הייתי מציע לך ללמוד לבד.רוצה חשמלית, לך למורה.רוצה סתם לנגן בגיטרה פה ושם? תלמד לבד
פורסם 2005 בינואר 720 שנים הוא צודקאני התחלתי ללמוד לפני כמה חודשים על קלאסית והמקרה שלך בדיוק כמו שלי... אני רוצה חשמלית את אני לומד עכשיו על קלאסית וכשתהיה לי מיומנות טובה אני יעבור לחשמליתאתה חייב לקחת מורה ולהתאמן הרבה וצריך הרבה סבלנות... כשהתחלתי קניתי ספר חשבתי שאני ילמד דרכו... הוא לא נתן לי כלום.... חייב מורה!אני משתמש בספר רק בשביל לבדוק אקורדים ...בהצלחה.
פורסם 2005 בינואר 720 שנים גם אם אתה רוצה לעבור לחשמלית או לבס או לא משנה למהתתחיל לבדאין טעם להתחיל עם מורהאם יש בך רצון ללמוד וטיפה של טאקטאפשר להגיע לבד לרמה מטורפת (בכלל רוב הגיטריסטים הגדולים בכלל לא ידעו מזה מורה)אז בכל אופן מה שאני ממליץ לך לעשות זה ללמוד איך לעשות אקורדים מכל מיני אתרים באינטרנטתתחיל עם אקורדים שלא דורשים חסימותובמקביל כשאתה מנסה לנגן אקורדיםתתחיל לעובד על ריפים וסולואים פשוטים כדי שזה יתחיל להיתפס לך באצבעותמשם אתה כבר תזרום עם זה איך שייראה לך נוחבהצלחה
פורסם 2005 בינואר 720 שנים גם אם אתה רוצה לעבור לחשמלית או לבס או לא משנה למהתתחיל לבדאין טעם להתחיל עם מורהאם יש בך רצון ללמוד וטיפה של טאקטאפשר להגיע לבד לרמה מטורפת (בכלל רוב הגיטריסטים הגדולים בכלל לא ידעו מזה מורה)אז בכל אופן מה שאני ממליץ לך לעשות זה ללמוד איך לעשות אקורדים מכל מיני אתרים באינטרנטתתחיל עם אקורדים שלא דורשים חסימותובמקביל כשאתה מנסה לנגן אקורדיםתתחיל לעובד על ריפים וסולואים פשוטים כדי שזה יתחיל להיתפס לך באצבעותמשם אתה כבר תזרום עם זה איך שייראה לך נוחבהצלחהשטויות! כך מורה עם אתה רוצה ללמוד לנגן באמת.גיטריסטים גדולים אילו גיטאריסטים גדולים, על תשווה לסתם אנשים!וכן גם עדיף ללכת למורה, הוא ילמד אותך טכניקות ואת כל הדברים החשובים באמת.ורגע אתה רוצה להיות גיטאריסט מקצועי או סתם תחביב?
פורסם 2005 בינואר 720 שנים לא לומדים לנגן באינטרנט כמו שלא לומדים לשחות מספר. לא משנה איזה אתר, אין שום אתר, באנגלית או בעברית, שמלמד לנגן. תקח מורה, לפחות ללמוד את הבסיס. אם היית כמו הנדריקס או שאר מוזיקאים גאונים אחרים שלא לקחו מורה, לא היית צריך לשאול את השאלה הזאת.כיוון ששאלת, תקח מורה.
פורסם 2005 בינואר 720 שנים מזה השטויות האלה שאתם מדבריםאני בסיסט וגם מנגן על קלאסיתתופתעו לגלות שאני גם יודע תאוריהוגם המון המון טכניקה גם ברמה ממש גבוהההכל כולל הכל למדתי באינטרנט ובצפייה באנשים אחריםקראתי סולמות והתאמנתי עליהםשירים למדתי בעזרת טאבים ובעזרת הגיטאר פרווטכניקה למדתי מסרטים של בסיסטים גדולים ומצפייה בהופעות וכאלההכל אפשר ללמוד לבד אם רוציםתלוי כמה גישה וכמה כוח רצון יש לזהלצורך השוואה אתם יכולים לקחת את אחותי שאין לה גישה לזהולמדה מההתחלה עם מורהוגם אחרי 3 חודשים לא הצליחה לנגן כלום...
פורסם 2005 בינואר 720 שנים ואם נשים אותך מול אחד שלמד את אותם דברים עם מורה, אתה לא שווה כלום. (בלי להעליב או משהו)מניסיון.
פורסם 2005 בינואר 720 שנים זה בולשיט מה שאמרת עכשיוותאמין לי שאני לא נעלביש בסיסטים גדולים ממני פי 100למרות שבארץ אין הרבה אנשים שמנגנים בסכל דבר אפשר ללמוד בלי מורהאולי אני מסכים שיש דברים שעם מורה תוכל ללמוד יותר מהרזה כןאבל זה לא אומר שלא תוכל ללמוד אותם לבדאני ייתן לך עוד דוגמאאני סטודנט עכשיו באונ'אני לומד קורס קוונטים 2וואלה קורס קשה מה אני יגיד לךאז נכון אפשר לשבת בשיעורים להקשיב למרצה וללכת לתרגולים ולפתור וכו' מה שאומרים לךואפשר גם לשבת עם ספר וללמוד בביתאתה מבין יש 2 גישות לענייןכל אחד צריך למצוא את הגישה שלויכול להיות שמה שיהיה מתאים לו זה מורה ויכול להיות שלאזה תלוי וצריך לבדוק את זהואגב עוד משהובין החברים שלי יש לא מעט אנשים שמנגניםוחוץ מ1 מאתנו אף אחד לא למד עם מורהובאמת שאנחנו כבר ברמה דיי גבוההבכל אופן אני חושב שאם ללכת למורה זה רק כבר שאתה חזק בטכניקה וכו'כי אין מה לעשות בטכניקה הוא לא יכול לעזור לךזה רק עניין של אימון
פורסם 2005 בינואר 720 שנים יש לי קצת יותר ניסיון ממך, אז זה לא בולשיט. פשוט קשה לך לקבל את זה.אתם מה שנקראים "נגני אינטרנט" (יש לי שכן כזה), מוזיקאים אמיתיים אתם בטח שלא, גם הרמה שלכם לא ממש גבוהה. אתם מוציאים כמה צלילים וחושבים שזה מגניב, אבל מבחינת איכות, על הפנים. למורה עדיף ללכת בשביל להיות חזק בטכניקה, טכניקה אי אפשר ללמוד מדף. נהיגה למדת מדף? מה עם שחיה? אכילה? הליכה?
פורסם 2005 בינואר 720 שנים אל תבוא ישר מנקודה של זלזוללצורך העניין הייתי רוצה לשלוח לך משהו שהקלטנוכולנו יחד "נגני האינטרנט"אכפת לך לקבל ואז לשפוט?
פורסם 2005 בינואר 720 שנים לא זלזול, הכרה במציאות. ואתה כנראה עוד לא מבין. להוציא צלילים, כל אחד יכול. לנגן, לא כל אחד יכול. ויש הבדל ענק.הכרת הכלי, שימוש נכון בכלי, שימוש נכון בטכניקות, טכניקות נכונות ועוד. את הדברים האלה לא לומדים דרך האינטרנט כי אי אפשר. ואם אתה תלך למורה ותלמד בדיוק את אותן טכניקות, אתה תשים לב כמה טעויות היו לך עד היום. ותשלח למייל:komer83@gmail.com
פורסם 2005 בינואר 720 שנים לא לומדים לנגן באינטרנט כמו שלא לומדים לשחות מספר. לא משנה איזה אתר, אין שום אתר, באנגלית או בעברית, שמלמד לנגן. תקח מורה, לפחות ללמוד את הבסיס. אם היית כמו הנדריקס או שאר מוזיקאים גאונים אחרים שלא לקחו מורה, לא היית צריך לשאול את השאלה הזאת.כיוון ששאלת, תקח מורה.שטויותאח שלי למד לבד , דרך אינטרנט וכל מיני דברים כאלווהוא מנגן בערך שנתיים שלושוהוא מנגן יותר טוב מאנשים שלמדו 6 שנים אצל מורה...זה הכל תלוי בבן אדם וכמה הוא מוכן להשקיע...יש לו עכשיו איזה 5 להקות והוא מנגן מצויין ועושה סולואים והכל כמו נגן מקצועי...אז זה שטויות בקשר למורה... עם יש לך כישרון ואת ההתמדה של הלמידה אז אפשר ללמוד גם לבד.וגם מורה זה תמיד טוב.
פורסם 2005 בינואר 720 שנים יש לי קצת יותר ניסיון ממך, אז זה לא בולשיט. פשוט קשה לך לקבל את זה.אני אשמח לשמוע על הניסיון שלך, שאתה כל-כך גאה בו
פורסם 2005 בינואר 720 שנים 15 שנים על כינור, 10 שנים על גיטרה, 9 שנים על פסנתר, 5 שנים על באס, 3 שנים מורה. שכחתי שגדלתי בשנה, תוסיפו שנה לכל אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.