עבור לתוכן

פרמטתי את המחשב של חבר שלי - יש לי בעיה איתו... =P

Featured Replies

פורסם

לאחר שפירמטתי את המחשב, רציתי לקבוע את הפירסט בוט כדיסקט.

יצאתי מהדוס, וכשהדלקתי תמחשב שוב (או כמה שעות אחרי או יום אחרי - לא זוכר בדיוק), כלום לא עלה, לא ראיתי בהתחלה תסטרטאפ של הלוח אם (או משזה לא יהיה), וכשלחצתי DEL כלום לא קרה...

אז איך אני יכול להתקין על המחשב הזה ווינדוס?

חשבתי אולי לקחת תהרד דיסק אלי, ולהתקין דרך המחשב שלי, אבל זה מסובך ואין לי כוח לזה...

אז מה אני צריך לעשות?...

פורסם

קודם שיהיה לך POST בלוח אם ... (שתיראה את הסטראט אפ )

ואתה לא יכול להתקין את הוינדוס שלך על ההארדיסק שלו כי לשניכם יש הגדרות שונות

תבדוק את החיבורים של המחשב ..

פורסם
  • מחבר

א'. התכוונתי הפוך, תווינדוס שלו על ההארד דיסק שלי (כאילו, אחד אחר, לא מה שאני משתמש בו).

ב'. המחשב בכלל לא עולה. אני רואה שחור.

ג'. לא ממזמן הוא הוציא תחתקע (הייתה הפסקת חשמל), אני אבקש ממנו שיבדוק.

אבל תכלס המחשב דולק, הנורה מאירה, הוא רק לא עולה.

פורסם

כשמחשב לא נידלק וכפי שאתה אומר "לא רואים כלום" זאת רק חומרה אולי כרטיס מסך או ספק הלך לעולמו...

צריך לבדוק את הבפנוכו וליראות שהכל תקין נסה לראות שהמסך מחובר לכרטיס מסך...זה תיאור של תקלה לא ברורה כל כך...

קשה להגיד זה כללי מידי...

ולהתקין את הווינדוס על המחשב שלך ולהביא אליו כפי שאמר ידידי זה רעיון גרוע מאוד לא עושים את זה, זה מיותר כי אז יופיעו לך שגיאות מעצבנות וחצי מהדברים לא יפעלו לך...

אז חבל על המאמץ ווינדוס מתקינים אך ורק על המחשב שבו אתה רוצה להתקין...

אם תוכל לפרט עוד על התקלה אולי נוכל לעזור לך אתה שומע ציפצופים או משהו???

::)

פורסם

תאפס את הביוס איך לעשות זאת קרא בחוברת / pdf של הלוח

ראה אם ללוח יש קבלים נפוחים/נוזלים,ראה אם יש נוזל חום/צהוב מסביב לקבל או למעלה ,וקבל תקין אמור להיות שטוח כלפי מעלה דוגמא 1 דוגמא 2

תרחרח אם תמצא שמשו מריח מאוד לא טוב כנראה הוא שרוף

נסה ספק כוח אחר

לדעתי אם המחשב עדיין באחריות אז זאת לא צריכה להיות בעיה שלך שיתן לחנות תמחשב שהם ישברו תראש

פורסם
  • מחבר

זאת אחת הבעיות, המחשב מאד ישן.

אין לו כבר אחריות (אלא אם היא לכל החיים, אבל היא לא=P).

החבר שלי לא חשב שזה שימושי לשמור את כל הדברים של המחשב (הוראות, דיסקים וכו'), לכן אני לא יכול לדעת איך לאפס את הביוס, וגם לא איזה לוח אם זה בכלל...

לא ממזמן הייתה אצלנו בשכונה הפסקת חשמל, וכל הזמן הכל נכבה-נדלק, ואני חושש שהמחשב נשרף או משהו...

לפתוח תמארז הוא לא מרשה לי... P=

רק אם אני אסביר לו שבמילא הלך המחשב...

אני אנסה לשכנע אותו לתת לי לבדוק תחיבורים ותבפנוכו.

תודה לכם.

לפחות פה אשכרה עןזרים לי. :jump:

פורסם

הדגם של הלוח תמיד רשום עליו, תחפש ותמצא

פורסם

במארזים החדשים יש הגנה נגד הפסקות חשמל גם לי היתה הפסקת חשמל בזמן שהמחשב דלק והוא לא נדלק אחרי זה כטילו הוא עובד אבל המסך לא נדלק תעשה ככה:

כשהמחשב יהיה דלוק אפילו שהמסך מכובה תוציא אותו מהשקע של החשמל ואז תכניס ותעשה ריסטרט הוא אמור לעבוד.

פורסם

לפתוח את המחשב חובה במצב כזה ואם חבר שלך לא נותן לך לפתוח את המארז כניראה שהוא לא סומך עליך אז שילך לשלם לתכנאי אני לא מבין מה אתה מתאמץ בשביל חבר כזה....

פורסם

לפתוח את המחשב חובה במצב כזה ואם חבר שלך לא נותן לך לפתוח את המארז כניראה שהוא לא סומך עליך אז שילך לשלם לתכנאי אני לא מבין מה אתה מתאמץ בשביל חבר כזה....

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הוא סומך עלי מאד.

כל הקטע זה שאבא שלו לא רוצה לשלם.

הוא מרשה לנו לעשות מה שאנחנו רוצים למחשב כל עוד הוא לא צריך לשלם ולא לעשות כלום.

זה לא שהוא לא סומך עלי, הוא פשוט רוצה להיות בטוח שהמחשב יעבוד, אז הוא נזהר.

פורסם

איך הוא סומך עליך והוא לא רוצה שתפתח את המחשב...

מה אני יגיד לך אחי עשה מה בראש'ך :cool2:

פורסם

עם היה לי קטע כזה האיתי אומר להם "לכו תזדיינו,תלכו למעבדה ותשלמו 150 שקל על פורמט ווינדוס" עלק אתה עושה לו טובה,משקיע,שובר את הראש איך לעזור לבן אדם ומה אתה מקבל תמורה? :bash: לפחות עם היו משלמים לך האיתה מתרוצץ פה ושם אבל על עבודצ חינם בחיים לא האיתי משקיע מעמץ כזה...

פורסם

אני מסכים :xyxthumbs:

פורסם

תאפס את הביוס קודם כל בלוח האם

תג'מפר אותו שיחזור לברירת המחדל

אם לא הולך תנסה ספק חדש

תפרט אם יש צפצופים בהדלקה אם יש 1 או 2 צפצופים יכול להיות שרק

צריך לחזק את הכרטיס מסך או הזיכרון

לי נראה שפשוט הספק הלך.................

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים