פורסם 2005 בינואר 520 שנים האינטרנט מקודם היה לי מהיר הרבה יותר והייתי מוריד על 200..... (עם sp1)עכשיו התקנתי sp2 ואני מוריד על 30-50 והאינטרנט לא מהיר כמו מקודם.שמעתי משהו ש-microsoft לוקחת 20% .... \אולי צריך להגדיר משהו?עריכה:אופס בטעות שמתי את זה בפורום לא נכון. תעבירו לפורום Windowsד"א החיבורים מוגנים בפירוואל
פורסם 2005 בינואר 920 שנים ליתר דיוק ה-SP2 לא מאפשר יצירת יותר מ-10 חיבורים בשניה, כלומר אחרי דקה יכולים להיווצר 600 חיבוריםלגבי ה-qos:על מנת לעשות זאת, ליחצו על "התחל" ואחר כך על "הפעלה". בשורת הטקסט רישמו את הדבר הבא:Gpedit.mscייפתח לכם חלון. נווטו לתקייה הזאת:Computer Configuration > Administrative Templates > Network > QoS Packet Schedulerלאלה שיש להם מערכת הפעלה בעברית:תצורת המחשב > תבניות מנהליות > Network > QoS Packet Schedulerדאבל קליק בצד השני של החלון על Limit reservable bandwidth, ובחלון שייפתח סמנו "זמין" (Enabled) ורישמו במקום ה20% את הספרה 0.Milk-Inc לגבי הפאץ' הזה, אפשר להתקין אותו על אקס פי בעברית? מישהו ניסה?
פורסם 2005 בינואר 920 שנים לי אישית לא יצא להתקין אותו על אקס-פי עברית , אבל חבר שלי התקין ואני יודע שזה שיפר לו.
פורסם 2005 בינואר 1020 שנים מישהו בבקשה יכול לפרט יותר מה עושה בדיוק הפאץ' הזה??? תודה רבה .... ואגב ההתחל - הפעלה - gpedit.msc ... זה קיצור של מה??? איך נכנסים לשם לא דרך התחל...
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים מישהו בבקשה יכול לפרט יותר מה עושה בדיוק הפאץ' הזה??? תודה רבה .... כ"כ היה קשה להיכנס לקישור שנתתי?What's this all about?After almost everybody knows the <<EventID 4226: TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts>>, I used a day to create for educational purpose a fix for this argumentative feature.
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים abnatan, אתה יכול להסביר הכל בעברית? יש לי sp2 HEBאם זה עדיין רלוונטי: אחרי שנכנסת ל-gpedit.msc אתה בוחר בצד תבניות מנהליות->רשת->מתזמן המנות של איכות השירות->הגבלת רוחב פס הניתן להזמנה מראש
פורסם 2005 בינואר 1220 שנים Gpedit.mscייפתח לכם חלון. נווטו לתקייה הזאת:Computer Configuration > Administrative Templates > Network > QoS Packet Schedulerלאלה שיש להם מערכת הפעלה בעברית:תצורת המחשב > תבניות מנהליות > Network > QoS Packet Schedulerדאבל קליק בצד השני של החלון על Limit reservable bandwidth, ובחלון שייפתח סמנו "זמין" (Enabled) ורישמו במקום ה20% את הספרה 0.Are you sure it helps ?
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים הרגשתי שהגלישה נהייתה קצת יותר מהירה, אבל זאת רק הרגשהאם אתה מנצל את כל רוחב הפס שלך בגלישה אני לא חושב שיש צורך בזה, מצד שני לא מזיק לבטל את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.