עבור לתוכן

מחפש אתר מסיבי לאחסון תמונות

Featured Replies

פורסם

אני אוטוטו מתחיל בטיול המיוחל ברחבי העולם ואני וחברים שלי מחפשים אתר שבו נוכל לאחסן את כל התמונות שנצלם (הרבה הרבה תמונות) לצורך גיבוי. כמובן שכל התמונות יגובו גם על תקליטורים אך אנחנו מעדיפים להיות בטוחים ובמקרה של שחיקה, איבוד תקליטור יהיה לנו מאיפה להחזיר את המידע שאבד.

רוב האתרים שניתקלתי בהם (Imageshack לדוגמא) אכן נותנים את האופציה לאחסון בלתי מוגבל של תמונות אבל אין את האפשרות להכניס 100 תמונות בפעם אחת, לכן סרבר עם גישה ל Ftp יהיה עדיף.

לקנות הוסט זאת גם אפשרות (עדיף חינם למרות חוסר האמינות) אני מניח שהמחיר של ההוסט חלקי 5 לא יהיה כל כך נורא.

עריכה : אחרי בדיקה של שרתי אירוח המחירים הנורמלים נגמרים ב 1000 מגה ואני בטוח שנצטרך הרבה יותר לכן זה גם לא עוזר. :-\

פורסם

אני לא יודע למה 1 גיגה לא מספיק לך. אתה יכול לקנות שרת ש ל 1 גיגה ואז לבקש מקרוב או מחבר שנמצא בארץ להוריד את זה למחשב שלו \ שלך ואז יהיה לך גיבוי מלא

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני הייתי הולך על פתרון אחר:

פתח 2 חשבונות מייל או יותר ב-walla.com, גיגה כל אחד, ופשוט תשלח ת'תמונות בתור אטאצ'מנט מחשבון אחד לשני.

שרתים שלהם מהירים, כך שלא תהיה בעיה בהעברת נפחים גדולים.

פחות נוח מFTP, אבל לדעתי זה הפתרון.

כבר אמרתי שזה בחינם? :xyxthumbs:

תהנה!

פורסם

אני הייתי הולך על פתרון אחר:

פתח 2 חשבונות מייל או יותר ב-walla.com, גיגה כל אחד, ופשוט תשלח ת'תמונות בתור אטאצ'מנט מחשבון אחד לשני.

שרתים שלהם מהירים, כך שלא תהיה בעיה בהעברת נפחים גדולים.

פחות נוח מFTP, אבל לדעתי זה הפתרון.

כבר אמרתי שזה בחינם? :xyxthumbs:

תהנה!

השרתים של וואלה מהירים? הם ממש לא אמינים מהניסיון שלי.....נתקלתי במספר לא מבוטל של אנשים שלא הצליחו לשלוח לוואלה בגלל שהשרתים שלהם קרסו תחת העומס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים