עבור לתוכן

משהו פעם הזמין משהו מEBAY וקבל את זה?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות כמה חלקים למחשב כדי לקנות משם זה אמין ותוך כמה זמן זה מגיע ויש מיסים?

תודה

פורסם

לא קניתי חלקים למחשב מ EBAY בגלל שהמחירים בארץ מאוד קרובים ואם מוסיפים משלוח אז זה לא משתלם. קניתי הרבה דברים מ EBAY ותמיד הגיעו ולא הייתה שום בעיה. נסה לקנות ממוכר שיש לו ביקורות טובות. זמן הגעה לדואר אויר הוא בין שבוע לשלושה שבועות. וכן, יש מיסים אותם תצטרך לשלם בדואר כשתיקח את החבילה. בדרך כלל המיסים הם כלליים בשיעור של 18 אחוז. לא על הכל יש מיסים אבל באלקטרוניקה וכאלה יש.

אני מאוד ממליץ על קניות ב EBAY, יש לי רק נסיון חיובי מזה. קשה למצוא מחיר טוב אבל המבחר משגע. הזמנתי פעם עיתון גליון מס' 1 מסוים וכשהגיע גיליתי שמס' דפים היו תלושים. כתבתי למוכר והוא החזיר לי את הכסף בלי שאלות. בארץ היו שולחים אותך לחפש את החברים שלך או נותנים לך זיכוי לחנות.

ראיתי כרטיסי ראדון 9800 PRO במחיר טוב אבל אז הגיעו הכרטיסים 6600 GT של NVIDIA במחיר אטרקטיבי אז ירדתי מזה. בפעם האחרונה שבדקתי המחירים ב EBAY על GT6600 היו זהים לארץ ואם תוסיף משלוח ואולי מיסים אז יותר זול בארץ. תבדוק טוב כי בחלקי מחשבים המחירים בארץ דיי נמוכים. אם אתה משיג במכירה פומבית מכיר נמוך במיוחד אז אולי שווה לקנות.

בהצלחה.

פורסם

אין מסים על חלקי מחשב חוץ מ17% מע'מ

פורסם
  • מחבר

עד 200$ דולר אין מס נכון

פורסם

מebay אתה לא קונה כלום.

אתה קונה מאנשים (פרטיים או לפעמים חברות) שמוכרים דברים דרך האתר הנ"ל.

תחליט אם לקנות מהאדם לפי הרייטינג שלו, ולפי כמות האנשים שקנו ממנו.

ותמיד תמיד תוודא פרטים על המוצר ע"י אימייל למוכר.

פורסם

למה דווקא EBAY? יש לך את NEWEGG ואת ZIPZOOMFLY המצויינות.

פורסם

Newegg לא שולחים לארץ...

פורסם

אפשר לשלוח לארץ מכל חנות כלל NEWEGG דרך MUSTOP (בתוספת עמלה), אבל ב EBAY יש לפעמים מחירים טובים, במיוחד אם לא איכפת לכם לקנות דברים יד שניה, ואז בכלל זה יוצא זול (וראיתי פה אנשים בפורומים שכבר קונים מאנשים פרטיים רכבים כמו זכרונות וכו')...

פורסם

אתה מדבר על דברים זולים בebay?

חבר שלי קנה 3 פלייסטישן 2 (אחד תקין, אחד לא קורא דיסקים, ועוד אחד שישמש כחלקי חילוף - ז"א דיי הרוס) + 30 משחקים + 4 שלטים + 3כרטיסי זכרון.

ואת כל זה הוא קנה ב250 דולר כולל המשלוח.

אם זה לא זול... אני לא יודע מה כן...

פורסם

אתה מדבר על דברים זולים בebay?

חבר שלי קנה 3 פלייסטישן 2 (אחד תקין, אחד לא קורא דיסקים, ועוד אחד שישמש כחלקי חילוף - ז"א דיי הרוס) + 30 משחקים + 4 שלטים + 3כרטיסי זכרון.

ואת כל זה הוא קנה ב250 דולר כולל המשלוח.

אם זה לא זול... אני לא יודע מה כן...

יאווווווווו חחחחחחחח זה ממש זול

פורסם

דווקא EBAY מאוד זולים,ראיתי שם נושאת מטוסים למכירה ב1500 דולר!!! ופצצת אטום בדולר וחצי ליחידה!!!!!

זה לא זול??? :o

פורסם

פצצת אטום בדולר וחצי??? :screwy: אני רוצה אחד (או יותר :smile1:)

פורסם

למה להיגרר לשטויות ? בשביל זה יש ב EBAY דירוג לרמת האמינות של המוכרים.. ולא צריך להאמין כמובן לכל שטות שם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים