פורסם 2005 בינואר 320 שנים בעיה שיש לחבר שלי, WIN XP, יש לו רשת ונתב, הכל עבד אצלו סבבה הוא לא התקין שום תוכנות ושום כלום, מדי כמה זמן היו לא בעיות באקספלורר שלא היה נכנס לשום אתר למרות שתוכנות כמו אייסיקיו כן פעלו (כלומר האינטרנט עבד), זה היה נפתר אחרי ריסט.עכשיו המחשב השני גם התחיל לעשות את אותה הבעיה (שתיהם מחוברים לנתב), עכשיו שני המחשבים לא מתחברים דרך האקספלורר (גם המסנג'ר לא מתחבר)אבל האייסיקיו והקאזה נגיד כן עובדים.באתי אליו בדקתי עם תוכנות אם יש לו SPYWARE'S ואין לו.בשתי המחשבים לא ניתן לגלוש באקפלורר (גם לא בפיירפוקס), ניסיתי להתקין מחדש את האקפלורר וזה לא עזר.מה עוד אפשר לעשות?
פורסם 2005 בינואר 320 שנים לי היתה בעיה דומה, היא נפתרה אחרי שהחלפתי כ.רשת (נכון שזה נראה לא קשור אבל זה עבד).
פורסם 2005 בינואר 320 שנים ניראה כמו בעיית DNS , תנסה להגדיר לו בכרטיס הרשת את שרת ה DNS של הספק שלו .
פורסם 2005 בינואר 320 שנים מחבר אתה יכול לפרט איך עושים את זה בדיוק?ולמה כל שאר התוכנות כן מקבלות אינטרנט אבל האקספלורר והמסנג'ר לא?ולמה זה עבד פעם ועכשיו לא? מה יכל לגרום לזה פתאום לא לעבוד?
פורסם 2005 בינואר 320 שנים כי ICQ מתחבר ישר לIP , מאיפה אני יודע .הנה איך עושים : http://www.webattack.com/dns_setupxp.htmlרק במקום 127.0.0.1 שים את השרת DNS .
פורסם 2005 בינואר 320 שנים לכולם יש מידע בדף הביתמקסימום אפשר להתקשר לשאול..נדמה לי שבפורום "אינטרנט ורשתות תקשורת" רשום באחד הסטיקים את כל כתובת ה DNS של הספקיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.