עבור לתוכן

יש כתבה על WD 80GB 8MB Cache?

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט אם לקנות את הכונן הזה כי ברור שהוא מהיר מאד, אבל האם הוא אמין ולכמה זמן הוא יחזיק לי?

אז אם למישהו יש סקירה או כתבה על זה שיביא, תודה.

נ.ב: הוא תומך ב ATA133?

פורסם

תחפש פה, לא זכרתי את הדגם שלו בדיוק...

עריכה : בבקשה!

פורסם
  • מחבר

טוב, הוא לא תומך ב ATA133.

אני יותר מחפש סקירה עליו כנגד כוננים של ATA133 לראות מה יותר חשוב, כמות הזכרון או מהירות ה IDE.

אז אם תמצאו משהו כזה אני אשמח ;D

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל אותי תוצאות הבדיקה הנ"ל מאוד הרשימו! הוא מושווה שם ל"יהלומי הכתר" של שני החברות המתחרות ועוקף אותם ללא מאמץ בכלל.

לגבי ה ATA133, כבר הוכח שבפועל התוספת לביצועים לא משמעותית.

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל אותי תוצאות הבדיקה הנ"ל מאוד הרשימו! הוא מושווה שם ל"יהלומי הכתר" של שני החברות המתחרות ועוקף אותם ללא מאמץ בכלל.

לגבי ה ATA133, כבר הוכח שבפועל התוספת לביצועים לא משמעותית.

ATA133 זה בולשיט אחד גדול.. ;), קח את הWD הנ"ל בלב שלם- הארד דיסק בממשק IDE המהיר ביותר כיום.

פורסם

Cache, זהו החלק היחידי בטכנולוגייה של היום לדעתי שיכול להקפיץ את ביצועי הדיסקים הקשיחים.

פורסם
  • מחבר

ביצועים זה הכל טוב ויפה אבל כידוע WD לא ידועים בעולם כאמינים במיוחד... השאלה היא אם לקחת את הסיכון ברכישת שם פחות אמין?

:bash:

פורסם

זהו שכן! WD נחשבים מאוד אמינים!

פורסם

הם התגברו על התופעות הלא נעימות .., וכרגע התקלות הרבותש היו לסדרות הקודמות שייכות לנחלת העבר.

פורסם

יש להם גם דגם של 40 ג'יגה עם ה קאץ' של 8 מגה ??

כי אני חושב שעם הנסיון שיש לי עם WD כדאי לי לקחת עוד איזה הארד דיסק לגיבוי... או אפילו כדי לעבוד עם שניים במקביל עם

RAID

מה שאמור להכפיל בעצם את המהירות לא?

פורסם
  • מחבר

יש להם גם דגם של 40 ג'יגה עם ה קאץ' של 8 מגה ??

כי אני חושב שעם הנסיון שיש לי עם WD כדאי לי לקחת עוד איזה הארד דיסק לגיבוי... או אפילו כדי לעבוד עם שניים במקביל עם

RAID

מה שאמור להכפיל בעצם את המהירות לא?

לא, נכון לעכשיו הדגמים היחידים בסדרה של ה 8MB הם בגדלים של 80, 100 ו 120 ג'יגה בייט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים