פורסם 2005 בינואר 220 שנים אז ככה.בזמן האחרון משודרת הפרסומת (הגאונית חייבים לומר) של בזק בינלאומי (נראה לי) בו יש איש מאפיה, שמספר שהתנדב בקיבוץ, ופוגש ישראלי בשם "מוטקה", לנ"ל אין כרטיס להצגה, אז איש המאיפה מסדר לו כרטיס, ואומר לו שהוא צריך להתקשר יותר.עכשיו, הפרסומת ככל הידוע לי, היא שינוי של איזו סצנה (או מבוססת על רעיון) של אחד מסרטי המאפיה המפורסמים.אני מחפש את הסרט הזה ספציפית, ולמען האמת אם תוכלו לתת לי עוד כמה שמחות מלבד הסרט הזה, מאחר ואני חובב את הז'אנר.(ואין צורך לציין את הסנדק, זה הסרט היחיד שאני מכיר את השם שלו).אז זהו, אשמח לקבל המלצות.תודה מראש.
פורסם 2005 בינואר 220 שנים תתחיל בבילתי משוחדים.אולי קצת אמריקאי מדי לחלק מהאנשים אבל זה בסך הכל סרט ממש מצוין
פורסם 2005 בינואר 220 שנים נסה את GoodFellas (החבר'ה הטובים) של מרטין סקורסזה. מומלץ בחום נסה גם הסנדק(אחד הקלאסיקות)
פורסם 2005 בינואר 220 שנים אגב גם משחק המחשב "מאפיה" מומלץ בחוםהיו זמנים באמריקהOnce Upon a Time in America
פורסם 2005 בינואר 220 שנים הבלתי משוחדים, החברה הטובים === מעולהגם את אלה תאהב (יאקוזה):BLACK RAIN עם מייקל דאגלאסו"אחי"כמובן שיש את PULP FICTION וכלבי אשמורת של טאראנטינוהדרך לפרדישן עם טום הנקסדוני בראסקו עם אל פאצינוהסידרה של הדון האחרון עם דני איילו
פורסם 2005 בינואר 320 שנים יש בדיוק עכשיו שבוע סרטי מאפיה בHOT. למישהו יש המלצה על משהו מהמשדרים שלהם?
פורסם 2005 בינואר 320 שנים אגב גם משחק המחשב "מאפיה" מומלץ בחוםהיו זמנים באמריקהOnce Upon a Time in Americaאני חייב לציין שזה ממש משחק יפה!ממולץ בחום!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.