פורסם 2005 בינואר 120 שנים נכון אם רוצים לשדר רדיו אז קונים משדר ומשדרים רדיו אום רוצים לשדר טלויזיה אז איך עושים את זה ?
פורסם 2005 בינואר 120 שנים מחבר ובדרך ביתית ? אם אני רוצה לעלות נגיד על איזה תחנה שאפשר יהיה לקלוט אותי בכבלים כזה בלי ממרי , לעשות בשושו את כל זה
פורסם 2005 בינואר 120 שנים אתה לא יכולהדרך היחידה לקלוט אותך תהיה עם אנטנה כמו שיש לערוצים 1,2,10 אבל בשביל לקלוט אותך צריך את האנטנות הישנות ושיטת השידור היא כמו שידור רדיו רק בתדרים אחרים(לא זוכר כרגע)
פורסם 2005 בינואר 120 שנים אתה לא יכול הדרך היחידה לקלוט אותך תהיה עם אנטנה כמו שיש לערוצים 1,2,10 אבל בשביל לקלוט אותך צריך את האנטנות הישנות ושיטת השידור היא כמו שידור רדיו רק בתדרים אחרים(לא זוכר כרגע) את ערוץ 10 דוקא אי אפשר לקלוט עם אנטנה רגילה כמו ערוצים 1 ו 2 ואם תעשה דבר כזה ותעלה על תדר של תחנה, המשטרה יחד עם נציג של משרד התקשורת יגיעו אליך כ"כ מהר.. ותאמין לי, זה לא יהיה כייף גדול
פורסם 2005 בינואר 120 שנים את ערוץ 10 דוקא אי אפשר לקלוט עם אנטנה רגילה כמו ערוצים 1 ו 2ועוד איך אפשרהם קנו אנטנות שידור במיוחד
פורסם 2005 בינואר 120 שנים לא, אי אפשר.כשערוץ 10 רק עלו, די מהר עלו על הטמטום הזה, שערוץ ציבורי ישודר רק בכבלים ולווין.(ואני לא יודע אם זה החלטה של ערוץ 10 עצמו או של כלמיני רשויות מפקחות)
פורסם 2005 בינואר 120 שנים בקרוב יהיה אפשר, פשוט בהתחלה אל היה תדר פנוי והם גם לא רצו כל כך לשלם את הכסף בשביל התשתיתלאחרונה אבל פינו להם תדר והם גם קנו משדרים ובקרוב אמור להיות שידור באויר
פורסם 2005 בינואר 120 שנים לא, אי אפשר.למה אתם מתווכחיםשמעתי לפני כמה זמן בחדשות שערוץ 10 קנו אנטנות בשביל שהם יוכלו לשדר גם לאלה שאין להם כבלים/לויין
פורסם 2005 בינואר 120 שנים מחבר אז טכנית איזה ציוד אני צריך בכדי שאני אוכל לשדר טלויזיה מהבית שלי?נגיד אפילו לחבר שלי בבניין ממול , אפשר להשתמש באנטנת קליטה ולהפוך אותה למשדר ? תסבירו לי על הדרך הטכנית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.