פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מחבר כן אתם צודקים עכשיו שאני בישראל זה רגיל.אבל להבא , איך אני מוצא שרת פרוקסי ישראלי בדיוק?
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים שניה אני רוצה להבין היום בבוקר לא היית בישראל ובצהריים היית? ועם כן אז איפה היית? :s05:
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים אח שלי אתה לא מעודכן קרא בטומסהארדוור יש דרך חדשה לשגר אנשיםמשהוא סוף הדרך!
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים אח שלי אתה לא מעודכן קרא בטומסהארדוור יש דרך חדשה לשגר אנשיםמשהוא סוף הדרך!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים ישראל לא מכסה את העולם, היא אפילו די קטנה... מה כל כך מפליא אתכם שבתוך כמה שעות הוא טס ממדינה אחרת?זה לא ששתי דקות אחרי הוא כבר שלח פוסטים מישראל...מישהו אולי אבל באמת יודע על פרוקסי ישראלי?
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים יש שרתי פרוקסי של חברות תקשורת מהארץ שהם דיי פרוצים (לא דורשים שם משתמש/סיסמא), אבל אני לא יודע אם זה חוקי להשתמש בהם אם אתה לא לקוח של החברה...אינטרנט זהב:proxy.inter.net.il:8080ונדמה לי שגם של בזק בינלאומי:proxy.bezeqint.net:8080שוב, אני לא בטוח בקשר לחוקיות של העיניין...
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים כיצד בדיוק אני מישתמש בפרוקסים האלו? ישנה אופציה לפרוקסים ב- Tools--> Options אני מניח שזה קשור לזה, אבל יש שם כמה אפשרויות, באיזה מהם צריך להשתמש?
פורסם 2005 בינואר 520 שנים מחבר בואנה מה אתם מסכנים , מי אמר שבאותו יום הייתי בחו"ל , למרות שזה היה למחרת , וכן באתי מבלגיה במיוחד בשביל גיבוש צנחנים!
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים אמנם הנושא הזה דיי ישן - אבל אולי זו הבעיה:YNET :תוכנת ריגול מונעת גישה ל-ynetבשבוע האחרון פנו גולשי ynet לשירות הלקוחות בתלונה כי הם נדרשים לרכוש מנוי בעת הגלישה לאתר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.