פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים אני מניח שהרבה מכם מכירים את האתר הזה... רציתי לבדוק אם גם לכם קורה הרבה פעמים שאתה מורידים משהו משם ואז מתברר שהקובץ (זיפ) פגום ? זה ממש מעצבן שעד שמוצאים משהו נחמד הוא לא עובד למשל בicon's בערך 90% לא עובדים ! מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור\לסדר את זה ? תודה מראש
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים מחבר אבל אני משתמש בWINXP והוא לא אוכל את הקצבים האלה , יש מצב שאפשר בכל זאת להאכיל אותו ? דווקא איקונים מאוד יפים ! למה אין לwindows כאלה ? אויי damn bill למישהו יש אתרים אחרים טובים לאיוקנים לוינדוס ?
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים קודם כל - ThemeXp אתר לא אמין בכלל , תריץ עכשיו תוכנה לבדיקת תוכנות ריגול ותראה כמה תמצא(בייחוד Bargains buddy) , רוב הקבצים שם(לרוב הקבצים המכווצים של הזיפ) מלאים בספייוור.שנית - לחץ כאן
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים מחבר מרוב אתרים לא רואים איקונים או שהאתר הוא ל mac או שהוא בתשלום או שהוא לא עובד או שלא מוצאים כלום מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על אתר ספציפי ?
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים קודם כל - ThemeXp אתר לא אמין בכלל , תריץ עכשיו תוכנה לבדיקת תוכנות ריגול ותראה כמה תמצא(בייחוד Bargains buddy) , רוב הקבצים שם(לרוב הקבצים המכווצים של הזיפ) מלאים בספייוור.זה יענה לך...ב-themexp שימו לב שאתם מורידים את גרסת ה-zip של הקבצים, ולא את גרסת ה-exe שמכילה גם adwareים כאלה ואחרים.
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים צודק , טעות שלי.אבל תדע שגם בקבצי הזיפ יש Spyware , יש גם קבצים שלא , אבל לא כדאי להתעסק עם זה.בכל אופן - יש מספיק אתרים(יותר טובים) שמספקים את כל מה ש-ThemeXp מביאים ואף יותר ובלי תוכנות ריגול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.