עבור לתוכן

תא טלפון

Featured Replies

פורסם

סרט שממש מתח אותי ואפשר לומר אפילו הפחיד..

מישהו הבין את הסוף של הסרט? מי זה האיש שרצה להרוג את סטו?? נראה לי שפיספסתי חלק ניכר מהפואנטה.. :kopfpatsch:

בסוף נאמר משהו כזה: "זה יכול לקרות לכל אחד, אך האם כדאי לכם לענות לטלפון?"

פורסם

פשששש טוב שהתעוררת.... אני רואה שהקטע שלך זה נוסטלגיה... :)

פורסם
  • מחבר

פשששש טוב שהתעוררת.... אני רואה שהקטע שלך זה נוסטלגיה... :)

מה?

פורסם

סרט די טוב... מה שאהבתי אותו, שהוא די קצר.. פחות משעה וחצי, היתרון כמובן זה דרמה נטו בלי מרחית זמן... בהחלט ממולץ (כמו מרבית הסרטים של COLLIN FERAL)..

לפי מה שאני זוכר, הם לא אומרים ממש את הסיבה למה הוא בחר בו ומי בדיוק הצלב היה (מלבד כמובן השחקן המפורסם)...

תוכל לבדוק פה אולי:

http://www.imdb.com/title/tt0183649/board/threads/

פורסם
  • מחבר

אממ..קודם כל, תודה :xyxthumbs: בדיוק עיינתי באתר הנחמד הזה.

אני מבין שרבים כמוני לא הבינו בדיוק את המסר שהסרט מנסה להעביר.. :nixweiss:

פורסם

היה שם מסר ? בכל מקרה, הם בכוונה השאירו את זה פתוח, כפי שניתן לראות בפוסטים הרבים שמתלבטים שם...

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הבנתי אותך..תודה שוב על העזרה ;)

בכל אופן, הסרט מומלץ לכל מי שרוצה מותחן פסיכולוגי (..אממ..כן, זה זה הז'אנר אליו הייתי משייך אותו)

פורסם

אוקיי, הבנתי אותך..תודה שוב על העזרה ;)

בכל אופן, הסרט מומלץ לכל מי שרוצה מותחן פסיכולוגי (..אממ..כן, זה זה הז'אנר אליו הייתי משייך אותו)

כן.. רב חבל שהוא (COLLIN FARREL) הרס את זה עם "מותחן פסיכולוגי" אחר באותה שונה THE RECRUIT לא זוכר את השם בעברית... חרא של סרט...

פורסם

סרט פילוסופי במיוחד הוא הסרט "צייד המוחות"!! הבן אדם [הבימאי] אשקרה מבלבל ומשחק לנו עם המוח.

פורסם

תא טלפון זה מותחן, לא מותחן פסיכולוגי. אם אתם מעונינים בסרט שמצריך חשיבה תראו את ממנטו, או אפילו יותר מורכב ממנו את מלהולנד דרייב.

פורסם

ממנטו אחלה סרט אהבתי מאוד.

תא טלפון גם סרט חזק מאוד ממש תותח.

והבנתיי תרעיון זה יענו על הקטע שאנשים עשירים או כאלו שחושבים שהכל מגיע להם: הם משקרים למי שהם רוצים,הם עושים מה בראש שלהם, ויענו אנשים שמשתמשים בכוח שלהם לרעה כמו נגיד סטו שהוא יענו בוגד באישתו ויענו משקר לאנשים בשביל שיהיה לו שם.

ומשחק אותה עשיר יענו מסתובב רק עם חליפות.

והבן אדם ההוא מהטלפון מאזין לשיחות שלו עם זאת שהוא בוגד איתה באישתו ואז הוא מחליט שהוא יקח אותה וייגרום לו להגיד את האמת להראות את הבפנים וככה שימו לב שבסוף שהוא מתוודה הוא מבין מי הוא באמץ,שהוא יכול ליהיות בן אדם טוב ולא לעבוד על אנשים ולהגיע לדברים גדולים ולא לשחק אותה מישהו מיוחד סתם.

ולא להשתמש בכוח שלו לרעה וכמובן לא לבגוד באישתו חחח

אני לא בטוח שזה הרעיון זה מהש אני הבנתי.

פורסם

לפי דעתי אתה צודק.

נ.ב

האיש שרצה להרוג אותו הוא שליח פיצה שהביא לו פיצה והוא אמר לו "fuck off". (אם הבנתי נכון)

פורסם

לפי דעתי אתה צודק.

נ.ב

האיש שרצה להרוג אותו הוא שליח פיצה שהביא לו פיצה והוא אמר לו "fuck off". (אם הבנתי נכון)

לא הבנת נכון.

אחריי שהשוטרים פלשו לדירה ומצאו את השליח פיצה מת הם הניחו שזה הוא. אבל שהשחקן הראשי (שכחתי את שמו) נסחב על אלונקה אל עבר האמבולנס איש עם משקפיים ניגש אליו - זה היה הוא.

סוף דיי הזוי, ובהחלט לא עונה על שאלות או תורם לעלילה, וחבל, זה הופך את הסרט לסתמי מעט.

פורסם

הסוף מצויין, בדיוק כמו שצריך. הוא זה שמעביר את המסר בסרט.

פורסם

ברור מה בלי הסוף הזה לא היית מבין יענו זה עוזר בהמון.

כי הוא גם אומר לו תראה מה נתתי לך-חיים חדשים יענו עם אמת ושאתה יכולל ליהיות אתה בלי לשחק מישהו אחר ואישה שאוהבת אותו וכנות ושהיא יודעת וגם הוא שהוא לא יעשה דברים כאלו יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים