פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים לגיל 4 הוא נראה לי אחלה ביותר. באמת כשרוןאבל יחסית למתופפים מבוגרים יותר, הוא לא כזה ביג דיל..
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים מדהים!יש גם ילדה קוראנית בת 3 (!!) שמנגנן מ-ד-ה-י-ם על קסילופון...משהו ראה את זה?(יש לי את הקובץ שמור במחשב בבית)
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים מחבר לגיל 4 הוא נראה לי אחלה ביותר. באמת כשרון אבל יחסית למתופפים מבוגרים יותר, הוא לא כזה ביג דיל.. אני ממש מקווה שאתה צוחק כי עם לא זאת בעיה קשה איך אתה בכלל משווה ילד בן 4 למתופפים מבוגרים!?!? הם יותר חזקים יותר מהירים משמע כול המעברים שלהם.. יהיה יותר מהיר ויותר בקצב... אתה יודע מה זה שילד בן 4 מתופף.. אתה צריך להיות מרוכז עם שתי הידיים ועם הרגל בקצב... תנסה אתה לתופף ותראה מה זה (או שמה אתה מתופף)
פורסם 2004 בדצמבר 2620 שנים לגיל 4 הוא נראה לי אחלה ביותר. באמת כשרוןאבל יחסית למתופפים מבוגרים יותר, הוא לא כזה ביג דיל..או שאתה מדבר בצחוק או שאתה בנאדם מטומטם ביותר.עוד עשר שנים כשהגוף שלו יהיה כבר דיי מפותח הילד הזה הולך להיות אחד המתופפים הטובים בעולם. וזה בגיל 14-15.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.