עבור לתוכן

הצעות למתנת יום הולדת לאחי הגדול (זהו אתגר לא קטן)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

עוד כ-3 שבועות לאחי הגדול תיהיה יום הולדת ה25 שלו, ואני רוצה להיות מוכן עם מתנה מקורית מאד ומיוחדת, וכמו כל שנה אני לא יודע מה ליקנות לו :smile1:

(רק שהפעם זוהי שנה מיוחדת יותר, 25..)

יש לו כבר נגן DVD, טלוויזיה עם מערכת סראונד ועוד כמה גצ'טים..

הסכום הוא כ-300 ש"ח +\- (אלא אם כן העיניין יהיה רציני ואז אני ישתף פעולה עם ההורים ;) )

כל הצעה שהיא תתקבל בברכה :xyxthumbs:

Thanks

פורסם

אם אין לו כבר ארון מלא ...... בהחלט בושם, אני קניתי לאחי שהוא היה בן 16 והשתמשתי בו עד לפני חודש :smile1:

סתם, ריח מעולה JAGUAR ! 280 ש"ח.

פורסם

אם אין לו כבר ארון מלא ...... בהחלט בושם, אני קניתי לאחי שהוא היה בן 16 והשתמשתי בו עד לפני חודש  :smile1:

סתם, ריח מעולה JAGUAR ! 280 ש"ח.

בושם זאת מתנה כל כך.... עייפה=\ נדושה...

פותח הדיון, מה התחביבים שלו? תספר עלין קצת שנוכל לדעת מה הוא אוהב תמבין?

פורסם
  • מחבר

NOSTREDAMUS- תודה על הרעיון אבל לצערי כבר יש לו ארון עם הבקבוקים היקרים האלו (טוב נו, חצי ארון..)

ואגב גם אני מישתמש ב-JAGUAR :smile1:

galz-120- בעיקרון אני יכול להגיד שהוא רופא שיניים ככה שהעיניין קצת "קשה" (אני לא יכול להביא לו ערכת טיפול שיניים ב24 שעות או משהו כזה ;D )

הוא אוהב לישמוע מוסיקה לפנק את הרכב שלו ולעבוד כמה שהוא רק יכול (זה תחביב להרוויח כסף, אני מניח..)

אני יודע שהוא חשב על האופצייה של ליקנות מחשב, זה הדבר היחידי שבאמת חסר לו כרגע, אבל איזה מחשב אני יקנה לו ב-300 ש"ח? :smile1:

אני יקבל את אופציית המחשב כאופצייה אחרונה.

אלא הם בגדול הדברים שהוא אוהב לעשות פעם ב..

אם יש שאלות ספציפיות אשמח לענות.

Help me more :)

פורסם

תקנה לו איזה משהו לאוטו... איזה ניאון או משהו... אני לא יודע מה אפשר לקנות לאוטו...

פורסם

איך הוא רופא שיניים בן 25? גם רופא שיניים בעתודה עדיין משתחרר לשוק האזרחי רק מאוחר יותר (לא אומר שאתה משקר או משהו, סתם מעניין)

פורסם
  • מחבר

slim_shady- אני יזרום איתך, אולי גם איזה ציור בצדדים של האוטו (כמו בNFSU) של שן גדולה עם אש מסביב איזה SPOYLER גדול ואכזרי?

לצערי זה יהיה בילתי אפשרי שיראו אותו בעבודה עם זה :smile1:

אבל הרעיון לא רע.

ramil19- הוא סיים בית ספר מוקדם יותר מאחרים, והוא לא למד רפואה בארץ.

(הוא סיים עם מתמטיקה בכיתה י , לך תבין..)

DOGMA- לצערי כבר יש לו כמה מהאוניברסיטה שבה הוא למד, יש אמיתיים ויש מפלסטיק ויש בגדלים ובצבעים שונים ;)

אך הרעיון נחמד!

: StinkO- למה רדאר זה משמש?

פרט קצת בבקשה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים