עבור לתוכן

כיצד אני יכול ליגרום לדיסק שאני צורב להיות "מוגן" מכל הבחינות בנוגע לתוכן שבו?

Featured Replies

פורסם

שלום.

ברצוני ליצרוב דיסק רגיל, אך שיהיה בילתי אפשרי ליצרוב אותו שוב, או להעתיק ממנו את התוכן שבו.

שיהיה אפשר ליצפות או להפעיל את הדברים מהתוכן של הדיסק רק באמצעות הדיסק עצמו.

(לדוגמה: אם יש תמונות או משחקונים קטנים על הדיסק, אז שיהיה אפשר לצפות ולשחק בהם רק באמצעות הכנסת הדיסק לCD ROM ולא יהיה אפשר להעתיק את התוכן ל-HD או ליצרוב את הדיסק הזה שנית.)

רב תודות. :)

פורסם

זה מה שה"חברות הגדולות" מנסות לעשות.

מה לעשות, לא תמיד זה מצליח להם.

פורסם
  • מחבר

אז זאתה אומר שזה בלתי אפשרי?

חשבתי שיש איזה אופציה בתוכנת הצריבה NERO או איזה משהו אחר שמסדר את העיניין הזה :o

האם למישהו יש עוד מידע בנושא?

אשמח לישמוע.

פורסם

אם מדובר במשחקונים, אתה יכול אולי לקודד אותם ככה שיחפשו את הקבצים שלהם על הדיסק.

או שאתה יכול אולי לקודד הכל בצורה שאי אפשר לגשת אליו, ולצרף מפענח שיפנה אל הדיסק.

אבל אז - יקומו בעלי ה DAEMON TOOLS וידפקו אותך שוב...

בכל מקרה, תמיד חברות מנסות לפתח הגנות טובות יותר, תמיד גנבים מצליחים לפתח גניבות מתוחכמות יותר.

לעולם לא תנצח.

פורסם

יש אבל בטח הגנות קטנות שאפשר להגן על הדיסק מהמשתמש הבייתי....למשל לסרטי וידאו כמו הנעילות של הסרטי DVD

פורסם
  • מחבר

כעיקרון עיניין האבטחה לא צריך להיות גבוהה מידי, מכיוון שכל מה שאני צריך זו הגנה כלשהיא מפני צריבה או משהו דומה, הדיסק ינתן לילד בן 12 שהוא לא מבין גדול במחשבים, שהוא יצטרך "לשמור" על הדיסק עד שאחיו הגדול יחזור מחו"ל (עיניין של כמה ימים) ועד אז אני מעוניין שהוא לא יצרוב את הדיסק, לכן אני רק צריך משהו שירתיע אותו או יגרום לו לחשוב שזה בילתי אפשרי ליצרוב את הדיסק.

האם יש אפשרות כזו?

*מדובר בעיקר במשחקונים קטנים ובסירטונים קצרים.

Thanks.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים