עבור לתוכן

סוגיית הבלוק במסנג'ר - השלכות חוקיות ומשפטיות

Featured Replies

פורסם

ערב טוב אנשים נכבדים .

יש לי בעיה ... יותר נכון לנו .

בנקודת זמן מסויימת , משתמש מסויים שם לי בלוק במסנג'ר , מסיבה זו או אחרת , והבלוק נמשך מספר ימים , עד שהמשתמש החליט , מסיבה זו או אחרת , להסיר את הבלוק מהמשתמש שלי .

השאלה המתבקשת כאן היא : מבחינה הגיונית וחוקית , אני זכאי לדרוש את הבלוק חזרה , כמשהו שניתן לי , ולא צויין במעמד החסימה שזה בלוק זמני בלבד . אני רואה התנהגות פסולה מן היסוד אצל המשתמש המסויים , עקב אי החזרת הבלוק לאור הבקשה שלי .

דעתכם בעניין .

פורסם

בלוק הכוונה לאיגנור?

אם כן.. אז לא הבנתי את השאלה o_O

פורסם
  • מחבר

אני אסביר

אתה שמת לי איגנור , שאני לא רואה אותך אונליין . אחרי יומיים הורדת אותו . אני רוצה שתחזיר אותו , לא רוצה למחוק אותך מהרשימה , ואני רוצה שאתה תהיה זה שתחזיר את האיגנור .

האיגנור שייך לי , כי כששמת לי אותו , לא אמרת שהוא זמני , וכן ידעת אותי שאתה הולך להכניס אותי לאיגנור .

הדרישה שלי הגיונית לי , השאלה היא , האיגנור שייך לי בגלל חוסר המודעות של זה ששם את האיגנור , או שהוא לא שייך לי , ואני יכול לדרוש אותו עד מחר ?

פורסם

אח שלי פשוט הרגת אותי מצחוק!!!! :lol:

פורסם

:s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

לא, אתה לא יכול "לדרוש" ממנו שישים עליך שוב איגנור. אין חוק שתומך בזה.

והאיגנור שהוא שם עליך לא "שייך לך".

פורסם
  • מחבר

עד כמה שאני רואה את זה , זכותי לדרוש את האיגנור חזרה .

פורסם

:s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

לא, אתה לא יכול "לדרוש" ממנו שישים עליך שוב איגנור. אין חוק שתומך בזה.

והאיגנור שהוא שם עליך לא "שייך לך".

:xyxthumbs::yelclap:

מראש הודעתי לך שבלוקים לא באים בחינם, יש מנוי יומי חודשי שנתי, נתתי לך אחד בתור מבצע הכרות, אתה לא יכול לדרוש אותו בחזרה בחינם!

פורסם

חחחחחחחחח זה נראה כאילו פבל לקח איזה משהו ועלה איתו גבוה גבוה גבוהההה.... :hat:

נראה לי הסניף איזה משחה טרמית   :nono:

:xyxthumbs:

עריכה:

פבל זה בלי א'

פורסם

בנקודת זמן מסויימת , כוסית מסויימת נותנת לי פעמיים ביום , מסיבה זו או אחרת , וזה חוזר על עצמו מספר ימים , עד שהכוסית החליטה , מסיבה זו או אחרת , להסיר את המנהג.

השאלה המתבקשת כאן היא : מבחינה הגיונית וחוקית , אני זכאי לדרוש את הסקס חזרה , כמשהו שניתן לי , ולא צויין במעמד הנתינה שזה סטוץ זמני בלבד . אני רואה התנהגות פסולה מן היסוד אצל הכוסית המסויימת , עקב אי החזרת הסקס לאור הבקשה שלי .

דעתכם בעניין .

פורסם

אחי הכול טוב איתך!?

אגב רועי אחשלו איפה אתה פולל זמן לא דיברנו

ולמה אתה רוצה שהוא יחזיר לך ת'איגנור?

Dark Respect

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי!

פורסם

ערב טוב אנשים נכבדים .

יש לי בעיה ... יותר נכון לנו .

בנקודת זמן מסויימת , משתמש מסויים שם לי בלוק במסנג'ר , מסיבה זו או אחרת , והבלוק נמשך מספר ימים , עד שהמשתמש החליט , מסיבה זו או אחרת , להסיר את הבלוק מהמשתמש שלי .

השאלה המתבקשת כאן היא : מבחינה הגיונית וחוקית , אני זכאי לדרוש את הבלוק חזרה , כמשהו שניתן לי , ולא צויין במעמד החסימה שזה בלוק זמני בלבד . אני רואה התנהגות פסולה מן היסוד אצל המשתמש המסויים , עקב אי החזרת הבלוק לאור הבקשה שלי .

דעתכם בעניין .

מעבדה, קלסטרופוביה, גזים רעילים וסמירנהוף....... :nixweiss:

ולא האיגנור לא שייך לך זה חלק ממודיפיקציית התוכנה התוכנה "שלך" על כל תת סעיפייה.

פורסם

מעבדה, קלסטרופוביה, גזים רעילים וסמירנהוף....... :nixweiss:

... יותר מיזי זמן בזיגזג ?

פורסם
  • מחבר

יותר מדי הטרדות מיניות במסנג'ר .... :xyxthumbs:

פורסם
:eek2:
פורסם

בנקודת זמן מסויימת , כוסית מסויימת נותנת לי פעמיים ביום , מסיבה זו או אחרת , וזה חוזר על עצמו מספר ימים , עד שהכוסית החליטה , מסיבה זו או אחרת , להסיר את המנהג.

השאלה המתבקשת כאן היא : מבחינה הגיונית וחוקית , אני זכאי לדרוש את הסקס חזרה , כמשהו שניתן לי , ולא צויין במעמד הנתינה שזה סטוץ זמני בלבד . אני רואה התנהגות פסולה מן היסוד אצל הכוסית המסויימת , עקב אי החזרת הסקס לאור הבקשה שלי .

דעתכם בעניין .

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים