עבור לתוכן

יש לי nforce3 250 או אולטרא??

Featured Replies

פורסם

קניתי amd 64 3000 939 עם הלוח הזה:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2672

כמו שאתם רואים, באתר של החנות רשום שזה nforce3 ultra , וכך גם ב user manual של הלוח.

אבל מסיבה שלחלוטין לא ברורה לי בנתיים, על הדיסק של הדרייברים שמצורף רשום nforce3 250.

כמו כן, בקטגורית ה system devices ב device manager יש אזכור לnforce 3 250...........

מה לעזאזל הולך כאן?

פורסם

אחי אני לא בטוח אל תתפוס אותי במילה אבל אני חושב שעבדו עליך בגלל שמה שקניתה הוא הגירסה הרגילה ולא הגירסה של האולטרא..

פורסם

אל תתפוס את avi2014 במילה ;D

פורסם

כן גם אני שמתי לב קניתי את הלוך הזה וגם לי יש את אותו סיפור ועןד דבר מוזר על הקופסה מאחורה רשום דאול ביוס(שני ביוסים) ועל הלוח עצמו יש רק ביוס אחד :s05:

פורסם

אף יצרן לא שם nforce 3 250 על לוח לסוקט 939, כולל ג'יגהבייט. קיבלת לוח עם nforce 3 ultra ואני בטוח שאם תפעיל תוכנה שאומרת לך את השם של הצ'יפסט, אתה תגלה שזה ככה

מה הקשר לDual BIOS?

פורסם

אף יצרן לא שם nforce 3 250 על לוח לסוקט 939, כולל ג'יגהבייט. קיבלת לוח עם nforce 3 ultra ואני בטוח שאם תפעיל תוכנה שאומרת לך את השם של הצ'יפסט, אתה תגלה שזה ככה

מה הקשר לDual BIOS?

על הלוח  יש שני מקומות לביוס(ואצלי אחד מהם פנוי)

נ.ב

ומקפלי אם אתה זוכר בניתה לי מפרט לא מזמן ושככתה להוסיף למפרט מפצל מאוררים! כי יש ללוח רק יציא אחד והיא הולכת לספק ולא נשאר כניסה ל מאוורר של מארז... לא קריטי אבל מעצבן..

פורסם

אחד פנוי זה כי הלוח משמש גם לגרסאות יקרות יותר של אותו דגם...

חיסכון בכסף ביצירת הלוח ;)

פורסם

אחד פנוי זה כי הלוח משמש גם לגרסאות יקרות יותר של אותו דגם...

חיסכון בכסף ביצירת הלוח ;)

נכון כך כל הלוח שלי יש עוד שני אוםציות לsata וחו' הקטע שעל הקופסה של הלוח שקניתי היה במפורש רשום דואל כלומר כפול כלומר צריך להיות 2 ולי יש אחד??ויש על הקופסה גם צמונה של זה שעליה מתוירות שני קוביות(ביוס) ולי על הלוח יש 1 ולידע אחת םנוי שלפי תמונה ולפי מה שרשום על קוםסה אמור ליהיות עןד ביוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים