עבור לתוכן

אני חושש !

Featured Replies

פורסם

אני מחובר ל בזק בינלאומי ב-adsl 0.5 ואני מחובר אלייהם כמעט כחודש ועוד לא הגיע החשבון של האינטרנט ולפי מה שאנשים כתבו כאן

אני חושש מאוד לקבל חשבון גדול מאוד, ולכן עם יש לכם טלפון לבירור על התשלום שאני יוכל לדעת כמה אני צריך לשלם זה מאוד יעזור לי

לדעת מה מצב התשלום שלי לאינטרנט. וגם אולי תוכלו להרגיע אותי שרק מי שכתב את הבעיה שלו עים החשבון לאינטרנט המהיר של בזק בינלאומי שרק לו לזה קרה ורוב האנשים פו יש תשלום חודשי קבוע.

פורסם

בחודש הראשון שלי עם ה ADSL שילמתי 1147 ש"ח(ברוב הפעמים אנחנו משלמים פחות מ300 ש"ח לבזק)

אז אולי יהיה לך מזל ותשלם פחות ממני(הורים שלי כמעט הרגו אותי)

נ.ב אם בחודש הזה אנחנו משלמים יותר מ 600 ש"ח לADSL אני לא אראה אותכם חברי למספר שנים ארוכות...

פורסם

איך זה בדיוק יוצא לך כל כך הרבה ל-ADSL???

מה אתה מחובר ל-2.5???

לי יוצא 250 ש"ח בערך לחודש שמחברים את בזק ואת 012...

פורסם

אין לי מושג איך זה יצא לי...

אני מחובר ב0.5 עם אקוונט(עכשיו אני עם netvision)

זה רק החודש הראשון כך - נראה לי ששילמתי מקדמה ל6 חודשים תשלום לבזק - 600 ש"ח(לא בטוח)

ועוד שילית איזה 200 ש"ח לאינטרנט הרגיל(56K)

פורסם

AK

אתה יודע שמותר להתקשר ולשאול...

פורסם
AK

אתה יודע שמותר להתקשר ולשאול...

אני ביישן ;D ;D

אין לי כוח לדבר אם האנשים מבזק - כבר ויתרתי על הזכות הזאת לפני חודשיים כשהיתה לי בעייה עם ה ADSL(לא יפרט)

פורסם
  • מחבר

מה הטלפון לבירור התשלום לאינטרנט בבזק ? ???

פורסם

אני זוכר שהיתחברתי ובחודש הראשון שלמנו ב2000 שקל (טעות במחשב שלהם) משהוא כזה ואמא שלי התקשרה אלהם וצרחה אלהם ולא שילמנו לבזק בין לאומי למשך 3 חודשים אחרי זה שילמנו רגיל

פורסם

לי יצא בערך 600 ש"ח אבל זה היה בגלל חשבון ישן בכלל זה יוצא לי בערך 200 ש"ח בחודש

פורסם

את הכל אפשר לברר ב-199..

פורסם

מה הטלפון לבירור התשלום לאינטרנט בבזק ? ???

בבזק או בבזק בינאלומי ?!

בזק בינלאומי - תחייג 1-800-64-64-00 ושם תבקש את לדעת מה מצב החשבון שלך. (זה שירות לקוחות)

בזק - 199.. ניתן לברר. על פי מספר הטלפון ממנו אתה מתקשר או מספר טלפון אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים