פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר כן אבל זה לא רושם אותי צריך אולי איזה כתובת דואר מיוחדת???????????????
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים לא מיוחדת, רק אמיתית.ואגב, מה הבעיה שהוא רושם לך?ובכל אופן, רק דעה שלי, ליונטוורק הוא אתר איטי רצח, יותר מדי תכנים ופרסומות, המסחור שולט שם.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים דבר ראשון, יש להם כמה פורומים טובים מאוד, כמו פורום QUESTS וגם פורום עזרה בהמרות וידאו, וגם פורום של נגני DIVX וכו', ככה שזה לא רק הורדות לא חוקיות...חוץ מזה, איזה פרסומות ? מאז שיש לי FIREFOX + ADBLOCK EXTENTION אין לי כבר אף פרסומות באף אתר.. לפעמים שאני אצל חבר שלי ואני נכנס לאתרים האלו אני מקבל שוק איך אנשים לא משתמשים ב FIREFOX+ADBLOCK, זה פשוט אונס...
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים הוא כבר לא איטי,הם החליפו שרת....אבל מסכים שזה חרא של אתר (רק ילדים),מסחור חבל"ז...אם אתר כזה היה על שרת אמריקאי כבר מזמן היו סוגרים אותו (מכירת צ'יפים לקונסולות לא חוקית)....בוא נגיד שאני לא יתפלא אם יסגרו אותו במוקדם או במאוחר.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מחבר יש לי דואר אמיתי אני מישתמש בו מקבל לשם איימיל והכל לא יודע שאני כותב שם את כל הפרטים אני לאחץ על שלח זה כאילו לא עושה כלום ואז עושה שגיא מה אני יכול לעשות אולי מישו ינסה לירשם ויגיד לי עם יוצא לו תודה אני ממש חייב לירשם
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אתה חייב לפי מה שזכור לי כתובת אימייל של ספק האינטרנט שלך (על מנת למנוע משתמש כפולים או חסרי חיים בפורומים שרק עושים בעיות)
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים מהניסיון שלי הרישום בLION לא ממש מהיר, המייל נשלח לפעמים אחרי מספר דקות ואפילו שעותורוב התיבות מיילים מכניסות את ההודעה לתיקית SPAM.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.