עבור לתוכן

איך נירשמים לפורום של www.lionetwork.net תענו לי בבקשה זה דחוף מאוד

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת

פורסם
  • מחבר

אוף למה אף אחד לא עונה לי :'(

פורסם

אתה צריך להיות רשום באתר , וזה נחשב גם לפורום.

לחץ כאן

פורסם
  • מחבר

כן אבל זה לא רושם אותי צריך אולי איזה כתובת דואר מיוחדת???????????????

פורסם

לא מיוחדת, רק אמיתית.

ואגב, מה הבעיה שהוא רושם לך?

ובכל אופן, רק דעה שלי, ליונטוורק הוא אתר איטי רצח, יותר מדי תכנים ופרסומות, המסחור שולט שם.

פורסם

דבר ראשון, יש להם כמה פורומים טובים מאוד, כמו פורום QUESTS וגם פורום עזרה בהמרות וידאו, וגם פורום של נגני DIVX וכו', ככה שזה לא רק הורדות לא חוקיות...

חוץ מזה, איזה פרסומות ? מאז שיש לי FIREFOX + ADBLOCK EXTENTION אין לי כבר אף פרסומות באף אתר.. לפעמים שאני אצל חבר שלי ואני נכנס לאתרים האלו אני מקבל שוק איך אנשים לא משתמשים ב FIREFOX+ADBLOCK, זה פשוט אונס...

פורסם

הוא כבר לא איטי,הם החליפו שרת....אבל מסכים שזה חרא של אתר (רק ילדים),מסחור חבל"ז...אם אתר כזה היה על שרת אמריקאי כבר מזמן היו סוגרים אותו (מכירת צ'יפים לקונסולות לא חוקית)....בוא נגיד שאני לא יתפלא אם יסגרו אותו במוקדם או במאוחר.

פורסם
  • מחבר

יש לי דואר אמיתי אני מישתמש בו מקבל לשם איימיל והכל לא יודע שאני כותב שם את כל הפרטים אני לאחץ על שלח זה כאילו לא עושה כלום ואז עושה שגיא מה אני יכול לעשות אולי מישו ינסה לירשם ויגיד לי עם יוצא לו תודה אני ממש חייב לירשם

פורסם

אתה חייב לפי מה שזכור לי כתובת אימייל של ספק האינטרנט שלך (על מנת למנוע משתמש כפולים או חסרי חיים בפורומים שרק עושים בעיות)

פורסם

מהניסיון שלי הרישום בLION לא ממש מהיר, המייל נשלח לפעמים אחרי מספר דקות ואפילו שעות

ורוב התיבות מיילים מכניסות את ההודעה לתיקית SPAM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים