פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר טוב אני זז לישון לילה טוב.גרמתם לי לשנות את הדעה שלי כלפיהם אבל עדין אני לא מאמין אני צריך לחשוב על זה.
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים תאמין... כי מה שהצליחו לעשות להקות בוגרות יותר ועשירות יותר מרחבי העולם לילדים בגילך, הצליחו גם סאבלימינל.
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים יש לי רעיוןפשוט תסמן את הקובץ ותלחץ על Shift +Del ותאשרככה לכולנו יהיה יום שקט....לדעתי גם, הם לקחו שיר יפה, ישראלי, והרסו אותו!, הפכו אותו למשהו מוזר!
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים R0cKF0rD אם זה היה שיר ללא טעם מילים כמו שהצל אומר שם"שירתנו בצבא קברנו חיילים..." לא היו אמורות להיות שם כי הצל הוא עצמו היה מפקד ביחידה קרבית בצבא, עכשיו הוא כבר לא באותו הכושר זה בסדר אבל עדין לדעתי הוא מביע שם את מה שהוא מרגיש..הצל היה סגן רס"ר בנ"מ בדוקוזה לא בציניות זה אמיתי
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים תיזהר שהרוסי לא יסגור לך תת'רד הלוהו פחחחחח עצוב עצוב פעם הבאה שקול שנית לפני שאתה סוגר לי תת'רד ודברים אחרים אתה לא !!! :pissed:
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים תיזהר שהרוסי לא יסגור לך תת'רד הלוהו פחחחחח עצוב עצוב פעם הבאה שקול שנית לפני שאתה סוגר לי תת'רד ודברים אחרים אתה לא !!! :pissed: פעם הבאה אם יש לך טענות כלפי מישהו מהצוות תגיד לו את זה בפרטי ולא על גבי הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.