עבור לתוכן

אני לא יכול להפסיק לראות את הקליפ של "פרחים בקנה" של סאבלימנל..

Featured Replies

פורסם

מאז שהם הופיעו בדודו טופז שהם שרו את פרחים בקנה אני לא מפסיק לראות את זה.

הורדתי את זה בקאזה וזה כבר קרוב לחצי שנה בערך מאז שהם שרו את זה בדודו טופז{זה היה לפני שהם הוציאו את הדיסק שלהם החדש}.

ואיך שאני מתחיל לראות את הקליפ אני ישר מעביר לקטע שהצל שר לא יודע המילים שם ממש ממש מדברות אלי משהו מפחיד ואחרי שהוא מסיים שוב אני מעביר לקטע שלו שהוא שר.

זה שיר עם מילים ממש חזקות!!במיוחד בקטע של הצל המילים שם עשות לי פרפרים בבטן ברצינות התרגשות כזו כאילו אני רואה את זה פעם ראשונה והוא משלב גם תנועות מתאימות לאאלה כאילו הוא שר מכל הלב.

אני לא יכול להספקי אני כבר מכור לזה.

פורסם

והמטרה של הת'רד הזה היא?

[ :kopfpatsch:

פורסם

:lol::screwy::lol::screwy::lol::screwy:

איפה?!? איפה אפשר למצא יותר צחוקים מפה?....

פורסם

איזה שר מהלב...  :lol:

לקחו שיר קלאסי והפכו אותו לזבל ממוסחר.

פורסם

סוף סוף בן אדם שמבין עניין :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אתה טועה אחי תשמע אני לא מאמין יש עוד מישהו בישראל לראה את הקליפ הזה יותר ממני אני רציני אני כל יום רואה אותו לפחות איזה 5 פעם.

וזבל ממוסחר זה אי אפשר להגיד הם שרים הרבה שירים על המדינה והמצב.. אתה מבין..

ואין מצב שאין שם רגש מאצלם הם נותנים שם מהלב.

פורסם

תעשה לי טובה הם עיוותו לגמרי את השיר המקורי ואת המהות שלו

הם הפכו את זה לשיר מסחרי קצבי נוסף מבית הקשוחים

פורסם
  • מחבר

אני אומר פה- אני אוהב את המדינה אתם מבינים..

והשיר הזה באמת דיבר אלי זה לא זבל ממוסחר זה שיר שלדעתי הם חשבו עליו הרבה המילים שם הכל אתה צריכים להבין.

נתנו להם שם לדעתי של כאלו שרק מחפשים להרוויח כסף.. זה לא נכון ברור שכסף זו הסיבה הגדולה אין מה להגיד אבל אכפת להפ מהמדינה .

Blatty Boy אני מקווה שאתה מבין אותי באמת כמו שאתה רושם.

פורסם

וזבל ממוסחר זה אי אפשר להגיד הם שרים הרבה שירים על המדינה והמצב.. אתה מבין..

ממוסחר, מלשון מסחרי, ריווחי.

אין לחבר'ה האלה שום עניין מלבד לעשות מהמוזיקה כסף, ה-ר-ב-ה כ-ס-ף!

אל תיהיה מושפע והחבר'ה האלה לא ישנו ת'מדינה עם המוזיקה שלהם, הם רוצים לעשות למישו טוב... שינטשו את הסגנון הנתעב הזה ויעברו לקצת צ'יל.  :ylsuper:

במקום חדשות משעממות ורוטיניות, במקום מוזיקת MTV מעפנה וממוסחרת שמושמעת במרבית תחנות הרדיו בישראל, צ'יל זה הדבר והתחנה היחידה שאיכשו מצליחה לשרוד מהבחינה הזו היא 88 FM (כאבוד!), אם כל נהגי ישראל היו שומעים ת'מוזיקה הזו בדרך לעבודה, אני מאמין שהכבישים היו הרבה יותר רגועים. בדגש על מאמין ומקווה...

פורסם
  • מחבר

בחיית תורידו את הקליפ בקזה

תעשו חיפוש בוידאו "פרחים בקנה"

זה שוקל 11 מגה ככה

ותגידו ליאם אתהם רואים עוד משהו מזבל ממוסחר

פורסם

לא מורידים שום דבר! :nono:

אני חושב שראיתי ת'חרא הזה פעם או פעמיים בערוץ 24, גם כן ערוץ בדיחה. אני יכול לקחת 3 בובות מריונטה מקפצות, מוזיקת רקע שכתבתי ב Reason להקליט ולשלוח להם והם אשכרה ישדרו את זה בתור קליפ.

מראים ת'סולנית שלהם, סיוון הזאת, מענטזת ומרטיטה את קהל הערסונים בני הטיפשעשרה עם הווקאלז שלה (שהם די איכותיים, ד.א, רק חבל שהם לא מנוצלים כהלכה), קטעי Live פשוטים כאלה וזהו פחות או יותר. גם כן, מוזיקה... :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

תשמע אני לא יודע אתם כולם אומרים את זה שזה ממוסחר והכל..

אולי אתם צודקים אבל בשיר הזה יש משהו אחר חוץ מכסףףףף גם את ה"בילאדי" שמעתי די הרבה.

את כל הפינאלי וכל הדברים האלו לא מעניינם אותי כל כך יש שירים כאלו בכמויות אותו דבר גם ה RESPECT שלהם בדיסק החדש סתם שיר  של פוזה זה באמת אתם צודקים.

אבל אני בטוח שיש בשירים האחרים שלהם{פרחים בקנה בעיקר לדעתי..} משהו שבאמת הם רוצים לשיר והכסף בשירים האלו משחק לדעתי בעיניהם הרבה פחות..

R0cKF0rD

תאמת אני לא יודע מה זה הצ'יל.. זה רוק או משהו?

חוץ מזה תשמע מה שאתה אוהב ככה זה כל אחד מה שהוא אוהב..

ולשנות את כל הערסים ששומעים חבר במשבר באוטו שלהם בפול ווליום זה קשה לשנות :lol:

פורסם
  • מחבר

R0cKF0rD

לא יודע אחי מה אני יגיד לך.

אני לא מאמין שלא היה לפחות קצת רגש בשיר הזה אין מצב.

אם זה היה שיר ללא טעם מילים כמו שהצל אומר שם"שירתנו בצבא קברנו חיילים..." לא היו אמורות להיות שם כי הצל הוא עצמו היה מפקד ביחידה קרבית בצבא, עכשיו הוא כבר לא באותו הכושר זה בסדר אבל עדין לדעתי הוא מביע שם את מה שהוא מרגיש..

הבית של סאבלימינל לא דיבר אלי בכלל.

פורסם

*Me is listening to Audio Science - 2.5 Orbits Later*

:alcoholic:

פורסם

WOW איזה רגש.

ואני בעד פינוי אז אני יכח שיר טוב ומצליח מההיסטוריה היפה של ישראל וידחוף פנימה את הדעות שלי ויפרסם אותו?

יש לסבלימינל מה להגיד שיכתוב שירים משלו ולא יכך טרמפ על שיר איכותי מהעבר, ואם הוא עושה את זה שיעשה את זה טוב.

הדבר היפה היחיד שיש באררץ זה היסטוריה עכשיו סבלימינל וחברים שלו (שלאחד מהם משום מה קוראים "הצל", השם יודע למה) מזהמים גם את זה?

נו יאלה מתי כבר אר"הב תיפול וכל הזבל הזבל הזה ישטף מהעולם, מצדי שישטף על ידי קרינה של פצצות אטום במלחמת עולם שלישית, אבל שרק ילך.

(הי אני יכל לכתוב שיר, עם הרבה רגש...וכוסיות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים