פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים תעשו לי קצת סדר בראש בבקשה.... בשנות השמונים יצאו פרקים 4,5,6 ורק לא מזמן ייצאו 1,2 ועומד גם לצאת 3???מה הולך כאן?
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים כשהוא צילם את הסרט הראשון בשנות השמונים הוא כבר אמר שזה בעצם הרביעי בסיפור הכללילמעשה יש תשעה שהוא תיכנן, הוא החליט שהרביעי יהיה הכי מעניין לפתוח איתו והוא קיוו שהאם ההצלחה הוא יכול בעתיד להסריט את האחרים
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים והלך לו לא רע בכלל... ;Dבכל מקרה זה הסדר הכרונולוגי בו שוחררו הסרטים:בשנות השמונים:פרק 4 - "תקווה חדשה"פרק 5 - "האמפריה מכה שנית"פרק 6 ואחרון - "שובו של הג'דאיי"לאחר ההצלחה שלהם הסריטו משנת 2000 בערך את הפרקים שקדמו לאלו (1 עד 3)פרק 1 - "אימת הפאנטום"פרק 2 - "מלחמת המשובטים"פרק 3 - "ניקמת הסית' "בגדול פרקים אחד עד שלוש מספרים את הסיפור המקדים שהוביל מאוחר יותר למה שהיה בפרקים ארבע עד שש..שהם כאילו מה שקרה בערך 20 שנה אחרי לאחר סוף פרק שלוש, כלומר פרק ארבע מתחיל מנקודת זמן של בערך 20 שנה אחרי סיום פרק שלוש...בעקרון אם אני זוכר נכון, יש להם שם עוד תוכניות לכמה סרטים...מי שממש ממש מתעקש אפשר לקרוא את הספרים (פורסמו כולם אני חושב גם בעברית) והם מספרים ממש את הסיפור של כל ה9-לוגיה
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים רק תיקון קל,האפיזודה הראשונה (חלק 4) יצאה בשנות ה 70 ולא ה 80את הטרילוגיה החדשה (חלק 1) שיחררו ב 1999אין עוד חלקים לטרילוגיה (ז"א רק 6 סרטים וזהו למרות שהיו שמועות).אחרי חלק 3 יכול מאוד להיות שתהיה סדרת טלויזיה,אבל כל זה עדיין באפלה.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים ברור שקניתי (ועוד מליונים,הרי המארז שבר שיא מכירות בדיוידי של כל הזמנים)..הביקורת שלי עליו? אממממ קרוב למושלם,אני חולה על הסידרה הזאת,למרות שגדלתי אליה אני אוהב את הגירסה המשופרת.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אין עוד חלקים לטרילוגיה (ז"א רק 6 סרטים וזהו למרות שהיו שמועות).אחרי חלק 3 יכול מאוד להיות שתהיה סדרת טלויזיה,אבל כל זה עדיין באפלה.זה לא שמועות, התכנון במקור היה לעשות 9 סרטים. אך כנראה שהסרט השישי יהיה אחרון.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אלון צודקהתכנון המקורי היה 9 סרטיםאבל (לפי מה שאני שמעתי) הריסון פורד דרש יותר מדי כסף לסרטי המשך שהרימאז שנות ה70-80 הוא הפך לכוכב הרבה יותר גדול ולכן הרעיון נגנז
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים אפילו לוקס בעצמו בדיוידי אמר שהוא אמר פעם אחת (בתור בדיחה) "מה דעתכם על 9 חלקים?" פעם אחת וזוכרים לו את זה עד היום.מהאיש עצמו,אז אין בכלל על מה להתווכח.
פורסם 2004 בדצמבר 2420 שנים כמה עולה המארז של השישיה?יש בארץ?אולי אני יקנה אותו במקום את המארז של שר הטבעות (350 שקל ל3 סרטים בלי התוספות, ואיזה 500 שקל אם רוצים את התוספות !!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.