עבור לתוכן

למישהו יש תפלאפון LG820 או ניסיון איתו ?

Featured Replies

פורסם

אני עומד לעבור ל ESC חיילים בקרוב ואני רוצה לדעת עם למישהו יש תפלא הזה ויכול להמליץ לי עליו?!?

תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה.... זה דיי דחוף

פורסם

מה הדרישות שלך?

הפלאפון סמסונג 740 טוב יותר לפי מה שראיתי ואם אתה רוצה עזרה טובה בקשר לפלאפונים כנס ל http://www.pocket.co.il/community/forum.asp?FORUM_ID=8

נתראה הפורום!

ד"א, אל תאמיני לשירותי הלקוחות! הם שקרנים בדיוק כמו טכנאיי מחשבים!

פורסם
  • מחבר

אני צריך שהפלאפון יהיה קטן

יש לד כרגע SK3000 ואני לא רוצה משהו יותר גדול

ואני לא צריך את כול השיכלולים למיניהם

אני צריך לענות לדבר לשלוח SMS בכמויות

ו שהוא יהיה צבעוני וברור:)

פורסם

קניתי אחד כזה בדיוק לפני שבוע... והניסיון מאז, שהוא פלפון ממש אבל ממש ממש חמוד..

קטן בצורה מדהימה, מסך פנימי צבעוני טוב וחיצוני לא צבעוני שעוזר ממש, איכות סאונד מטורפת (40 פולי אם אני לא טועה..)

הבעיה היחידה שלו היא שאין לו T9 כלומר צריך לכתוב הודעות כמו בנוקיה (סיוט) ואין אפשרות לשלוח SMS למס' נמענים...

אבל אם התכונות האלה לא הכי חשובות לך, המכשיר הזה ממש אבל ממש קיק אס!!

נ.ב. יש לי אותו במסלול חיילים ככה שזה יוצא הכי משתלם בעולם..

(עולה 39 שח לחודש ויש זיכוי של 41.5 שח לשיחות.. מיידי, בלי כל החרא של תדבר מליון דקות ותקבל החזר.. מדברים 41 דקות ראשונות חינם...)

פורסם
  • מחבר

קניתי אחד כזה בדיוק לפני שבוע... והניסיון מאז, שהוא פלפון ממש אבל ממש ממש חמוד..

קטן בצורה מדהימה, מסך פנימי צבעוני טוב וחיצוני לא צבעוני שעוזר ממש, איכות סאונד מטורפת (40 פולי אם אני לא טועה..)

הבעיה היחידה שלו היא שאין לו T9 כלומר צריך לכתוב הודעות כמו בנוקיה (סיוט) ואין אפשרות לשלוח SMS למס' נמענים...

אבל אם התכונות האלה לא הכי חשובות לך, המכשיר הזה ממש אבל ממש קיק אס!!

נ.ב. יש לי אותו במסלול חיילים ככה שזה יוצא הכי משתלם בעולם..

(עולה 39 שח לחודש ויש זיכוי של 41.5 שח לשיחות.. מיידי, בלי כל החרא של תדבר מליון דקות ותקבל החזר.. מדברים 41 דקות ראשונות חינם...)

שניה שניה אחי לא הבנתי

מה זה ה T9 הזה ?!!?

מה יהיה ההבדל בין לזה לבין ה SK 3000 שלי!?!?!

SMS זה לא עניין של מה בכך אצלי ... זה חשוב...

פורסם

שניה שניה אחי לא הבנתי

מה זה ה T9 הזה ?!!?

מה יהיה ההבדל בין לזה לבין ה SK 3000 שלי!?!?!

SMS זה לא עניין של מה בכך אצלי ... זה חשוב...

T9 זה המילון שאתה רוצה לכתוב מילה אתה לוחץ רק על המקשים שיש את האותיות דאתה צריך אבל לא מספר פעמים והוא משלים לך את המילה...

פורסם

T9 (נקרא לפעמים עברית מהירה בחלק מהפלפונים) זה מנגנון של השלמת מילים בצורה אוטומטית בפלפון בזמן כתיבת SMS.. אם היה לך את זה אי-פעם הייתה מבין עד כמה זה נוח בכתיבת SMS, למרות שאני לא ככ בוכה על זה... (אבל אני גם לא כותב SMS בכמויות)

פורסם
  • מחבר

אה שטויות

זה גם ככה אצלי כרגע עם ה SK3000

יש עוד חסרונות אצלו שאני צריך לדעת?!?!

פורסם

אין לו משיבון פנימי... אבל עוד פעם אצלי זה לא הכי חשוב...

אמרתי לך, הפלפון הזה ממש אבל ממש ממש חמוד.. (אם אני לא טועה זה גם אולי המכשיר הכי קטן וקל שיש היום בארץ)

פורסם

אני חייב לציין שה iTAP ממש ממש מבלבל

שאתה מקליד רגיל (מספר לחיצות לאות) אתה יודע במדוייק מה אתה הולך להקליד

במילון זה יכול להשלים לך הרבה מאוד מילים על אותם כפתורים ובדרך כלל צריך לדפדף בין המילים ולבחור את מה שרצית.. זה דיי מעקב את רצף ההקלדה ועדיין לא החלטתי אם זה ממש נוח או לא...

מי שכבר רגיל לשלוח SMSים בצורה רגילה (ועד כמה שהבנתי הוא בן אדם ששולח הרבה SMSים) אני חושב שעדיף להקליד כמו פעם.

עוד דבר, לבן אדם ששולח הרבה SMSים אני ממליץ להתעסק עם הפלאפון, להקליד איתו עוד בחנות ולראות איך המקשים נוחים לך

כי היה לי לפני חודש מכשיר מסלקום שהמקשים שלו ממש ממש לא היו נוחים לי להקלדה ובהחלט הטרידו...

בכללי אחלה מכשיר אין לך דרישות גבוהות תשחק איתו קצת בחנות ותחליט מה עושים הלאה, רוב מי שקנה את המכשיר מרוצה ממנו אני לא רואה סיבה שאתה לא תיהיה מרוצה (:

פורסם

אחלה פלאפון LG820

רוץ לקנות אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים