עבור לתוכן

מתקדמים בסולם הטחינה - קבלו אותי בדרגתי החדשה!

Featured Replies

פורסם

לאחר שנה ותשעה חודשי שירות אצל הדוד הירוק, הגיע הזמן לקבל באופן רשמי את דרגת ה "Semel".

The power of three, שהוא בעצם... כלום, מלבד תוספת נכבדת למשכורת של כ 1.5 שקלים (אפילו ארוחת דאבל לא נותנים לי להגדיל כמו שצריך)!  :bash:

אני ברגע האמת, לפני ההענקה ממפקד הגף והקצין האישי -

Moment_of_truth.JPG

אני ביחד עם חברים טובים מהיחידה + עוד איזה בחור שקיבל דרגה באותו היום ורצה להדחף לתמונה -

The_Bunch.JPG

המשך...

The_Bunch_2.JPG

נחמני לא עומד בפיתוי ורואה לנכון ללטף ברכות את הדרגה הטריה, עדיין לא החלטתי אם נהנתי מזה...

What_an_orgasmic_rank.JPG

אני ומשק"ית הרס"ר הקשוחה (לא כ"כ קשוחה), משמאל עובד רס"ר מעכל את המתרחש...

Me_and_Liya.JPG

פורסם

סמל אצלכם זה לא זכויות פזם חלקיות? פחות שמירות, פחות מטבח וכאלה?

פורסם

מזל טובבבבבבב

אבל מה זה אומר מבחינתך מבחינת תפקיד?

מה בכלל אתה עושה בצבא? ???

פורסם

אם כבר זה samal ולא semel...

ובאנגלית זה Sargent.

פורסם
  • מחבר

אךךך, ליבה, ליבה... :bash: :bash: :bash:

פורסם

מלבד תוספת נכבדת למשכורת של כ 1.5 שקלים

don't spend it all in one place... ;)

כספת כבר קנית? :lol:

אה ו, מזל"ט :yelclap::xyxthumbs::hat:

פורסם
  • מחבר

שטודה, טל. :-*

פורסם

"לאחר שנה ותשעה חודשי שירות אצל הדוד הירוק, הגיע הזמן לקבל באופן רשמי את דרגת ה "Semel".

The power of three, שהוא בעצם... כלום, מלבד תוספת נכבדת למשכורת של כ 1.5 שקלים (אפילו ארוחת דאבל לא נותנים לי להגדיל כמו שצריך)!  :bash:

אני ברגע האמת, לפני ההענקה ממפקד הגף והקצין האישי -"

דרגה (בחיל האוויר לפחות) מקבלים ממפקד יחידה  (מפקד-טייסת סא"ל) בליווי מ.גף (רס"ן) אני רואה אצלכם התקמצנו קצת על בעלי הדרגים הגבוהים- אוךךך פלמחים... בסיס של מכוערים

פורסם
  • מחבר

אתה חושב בקטן, Shimmi.

זה חיל של אנשים מכוערים.

פורסם

אתה חושב בקטן, Shimmi.

זה חיל של אנשים מכוערים.

אתה טועה . . . לא חסר כוסיות, כששלחנו חניכים לבסיסים השונים (כל סגל קורסי הטכני )אז כבר יצרנו לנו סטטיסטיקה- אוקיי לפלמחים שלחנו את כל המכוערות (סורי) לחצרים מלא מלא מלא כוסיות הלכו, כנף 1 כל הקרייתיות שרוצות קל"ב (ויש שם כוסיות), מצפה שולחים לשם את כל המושבניקיות המגניבות (וביניהן גם לא חסר כוסיות) אה מבין, פלמחים נשאר בין הכסאות- כאילו הוא לא צריך כוסיות, אז שולחים לשם את הקונפות שיטפלו בלהבי מסוק.

אתה יודע אפילו הצחוק נגיד קורס של ינשוף, אז כשהוא יסתיים זה מצחיק כי הכוסיות ילכו לחצרים והרגילות לפלמחים:)

סורי, ככה זה עבד אצלנו :)

פורסם
  • מחבר

אפרופו חשיבה בקטן, בח"א 30 לא ניזון רק מ"הטכני". :lol:

פורסם

מזל טוב :-*

ד"א איפה אתה משרת?

פורסם
  • מחבר

אוקיי לפלמחים שלחנו את כל המכוערות (סורי), פלמחים נשאר בין הכסאות, הרגילות לפלמחים.

אני משער שהמסקנה המתבקשת היא... :cool2:

פורסם

אפרופו חשיבה בקטן, בח"א 30 לא ניזון רק מ"הטכני".  :lol:

10 אחוז מפלמחים זה צוות אוויר. 20 אחוז זה מנהלה תקשוב ושאר ירקות. 70 אחוז זה המערך הטכני=ניזון אך ורק מהטכני. ואני רואה גם במערך המנהלה החילי דופק אותכם, מזה המש"קית המכוערת הזאת???

פורסם

שנתיים - חמישה חודשים - ויומיים.

זה כל מה שיש לי לומר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים