פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מחבר אה אחלהלפחות המקומות לינה זה חדרים ולא אוהליםאה ולמקלחות צריך ללכת עם נעלי בית אחרת הרגלים ידבקו לריצפההה ;D
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים אני הייתי צריך ללכת למקלחות עם נעליים כי זו הייתה הליכה של 6 דקות מהחדרים, או 2 דקות עם ירידה תלולה של 20 מטר בלי מדרגות... איזה כיף היה
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים בדיוק בשנה שעברה הייתי בגו'ערהתאמינו לי זה לא כמו צבא !!! אתם עושים מה בראש שלכם !!!תעשו שם אוקיינוס של קומבינות אני למשל הייתי חניך תורן אז בכלל הכל הלך לטובתי תקשיבו במגרש כדורגל יש שם מכונת שתייה חמה שכל בוקר אנשים (כולל אני)יוצאים לעשן סיגריהבמכונה הזאת קונים בערימות קפוצ'ינו שוקצי'נו וכדומה אז מה שאני מציע שתשימו שם כמו שאני עשיתי איזה ספוג בתוך העודף! ואז בסוף כל יום תוציא את הספוג והנה ערימה של כספים תמסור ד"ש למפקדים שם נדב אמיר ולמ"פ היה ביותר (טיפה שמנמנה אבל מושכת ) מינוןואל תפחדו אם יעשו עליכם פוזותתתתתתתתתתת!!! כי זה הכנה לצבא בל בפירוש לא צבא
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר אז מה שאני מציע שתשימו שם כמו שאני עשיתי איזה ספוג בתוך העודף! מה זה ספוג בתוך העודף...:\ יא איזה כיף יהיה לשתוף כלים... עריכה:הבנתי..אבל מי שיכניס כסף ויצפה לעודף יתחיל לחפש ויוציא תספוג :-X
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים אתה יודע שקוראים לזה גניבה : ואם כבר לגנוב אז למה לגנוב 10 אגורות פתח תיקים של אנשים ותוציא מה שתמצא
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים אני הייתי שם, בסיס שכונה , קר בטרוף , כל יום בשעת טש נותנים לכם שוקולד למקיחה וכיכר לחם שהשוקולד מגעיל בטרוף . המכונת קפה זה קלאסה , לעמוד שם ב 5 בבוקר עם סיגריה זה כייף .תישן למטה כי חבר שלי נפל מלמעלה פעם אחת , המיטה נשברה , אם אתה חנון ואין לך חברים ואתה מפחד מערסים שיעשו בעיות אז תקשור עם חגורה תידית של הדלת למיטה וזהו . המ"פ דומה לאדיר מילר , שמנה רצח , יש את הסמל "גבינה על הזקן " הוא מצחיק בטרוף .תיזהר מחומס במטבח , אם תשטוף כלים אתה תבין , כללי נחמד שם וכייף אבל קר קר קר , תביא הרבה גרביים ומכנסים , אני לבשתי מתחת למדים עוד זוג .הכי חשוב הרבה סיגריות כי אין שם מכונת סיגריות ובשקם לא נראה לי שמוכרים .קיצר תהנהוהנה משהו קטן למזכרת [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר תודה אבל אני לא מעשן...יאללה אני כבר מחכההה חח ותיכננתי לישון למעלה אבל אם אתה אומר שהמיטות נשברות אז אני אשקול שובחח קר יהיה ? בעע אז אני לא שוטף כליםם ;D
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים אצלנו כאשר אני הייתי איזה מישהו חירבן בשמיכה והשאיר אותה בשרותים גם מקלחת לא מומלץ לעשות שם .
פורסם 2004 בדצמבר 2320 שנים מחבר אצלנו כאשר אני הייתי איזה מישהו חירבן בשמיכה והשאיר אותה בשרותים גם מקלחת לא מומלץ לעשות שם . למה? אין מים חמים?????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.