פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים היי אנשים אני נורא עצבני לאחרונה ושמתי לב שמוסיקת רקע מרגיעה עושה את העבודה טוב.... יש לכם המצלה לדיסקים מרגיעים ? רצוי מנגינות ללא מילים... אלקטרוני או סטייל אוליבר שאנטי .. :>
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מחבר לא ממש לאאאאא..:> יותר נוטה לכיוון האלקטרוני... לא מכיר סגנונות כלכך... בלי מילים עדיף
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים Shpongle - The RemixesInfected Mushroom - Converting Vegetarians זה דיסק כפול והשני דיי רגוע יש גם את כל הסידרה של קפה דל מאר אבל אותי לפחות היא מעצבנת
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים Shulman - In Search of a Meaningful MomentShulman - Soundscapes and Modern Tales
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מחבר יש הרבה שולמנים בעולם.... אפילו היה לי מורה כזה.. זאת כת שולמנים! In Search of a SHulman נשמע לי אחלה דיסק... אנשים עוד הצעות... דיסקים מרגיעים\מרדימים שלא הייתם שמים בנהיגה בכביש החוף אם הייתם רוצים להמשיך לנהוג בכביש החוף
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים האלבומים/אוספים הבאים :Boards Of Canada - האלבומים : Twoism משנת 1995, האלבום Music has the right to children משנת 1998 והאלבום Geogaddi משנת 2002.Healer - Higher Grounds.The best of classic chillout 2k4 - two cdz.אם אהבת יש לי עוד המון המלצות... לא חסרה איכות.
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים מחבר The best of classic chillout 2k4 - two cdz שמעתי.... יש שם יותר מדי מילים... וזה גם מגיע לקצבים של האוס.. אני אנסה את השאר תודה בכל אופן....
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים הקטעים שהכי אהבתי של Boards הם :SixtyninerBocumaRoygbivAquariusMusic Is MathGyroscope1969Alpha & Omegaמוזיקה הזויה לחלוטין, אבל אם מאזינים לה כמה פעמים, פשוט מתאהבים. יופי של חבר'ה.
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים כל השירים של ENYA , ENIGMA , וה NEW AGE למיניהם.אני ממש אוהב את Sounds of Nature - Forest Piano.
פורסם 2004 בדצמבר 2220 שנים תנסה שירים של air יש להם כמה שירים מרגיעים תנסה את אלה:Air - Cherry blossom girlAir - All I Needתנסה גם את השירים הישנים של enya .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.