פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים אהלן חבר'ה. ראיתי ב-H&O ערכת בשמים של ADAM שזה כולל דאורדורנט, אפטר שייב, בושם ועוד משהו במחיר של 150 שח שזה נראה לא רע בכלל. מכיוון שזה בא באריזת קרטון לא נותנים לי לפתוח ולהריח :-X , עכשיו לחבר שלי היה דאורדורנט שלהם ופשוט היה לו ריח של קוטל חרקים ואני לא צוחק. אז אם למישהו פה יש ניסיון עם ADAM אז שיכתוב לי כי אני פשוט לא מהאלה שיקנו בשמים ב-350 שקל תודה BOSE
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים נשמע לי כמו בושם בשקל שיתקלקל אחרי פחות מחודש.יכל להיות שזה קשור לאדם, השחקן הוותיק (יש לו פאב אם אני לא טועה)? אם כן זה בטח סתם איזה חלטורה, מנסה לעשות מזה כסף...גם לא נשמע לי הגיוני בכלל לא משנה בכמה כסף מדובר לקנות בושם בלי לדעת איזה ריח יש לו, זה כמו לקנות מגזין בלי לדעת מה יש בו...
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים אפרופו זהלפני זמן מה חיפשתי את זה - היה ADAM'S בסופר פארם, אני מניח שזה אותו דבר..היה אבל דאורדורנט רגיל ואני רציתי לקנות דאודורנט שהוא גם בושם כי ראיתי ממישהו שהוא טוב..מוזר..ניסיתי עד עכשיו SPEED STICK (לא ספריי), TITANIUM מסוג מסוים, ועוד אחד טיטניום, וADIDAS ואף אחד מהם לא עוזר לייש לי בעיה
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים היה לי את הדיאודורנט ספריי שלהם הוא נמאס אחרי לא יותר מדי זמן.. וזה ממש ממש חזק (גם בלי לרסס הרבה). אבל הוא היה נחמד בהתחלה
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים אהלן חבר'ה. ראיתי ב-H&O ערכת בשמים של ADAM שזה כולל דאורדורנט, אפטר שייב, בושם ועוד משהו במחיר של 150 שח שזה נראה לא רע בכלל. מכיוון שזה בא באריזת קרטון לא נותנים לי לפתוח ולהריח :-X , עכשיו לחבר שלי היה דאורדורנט שלהם ופשוט היה לו ריח של קוטל חרקים ואני לא צוחק. אז אם למישהו פה יש ניסיון עם ADAM אז שיכתוב לי כי אני פשוט לא מהאלה שיקנו בשמים ב-350 שקל תודה BOSE 150 זה נשמע לי משהו "מסריח" ביותר.... או שהם עושים מבצע מטורף או שאף אחד לא קנה את זה או שאני לא יודע מה ובכלל בכלליות קניית בשמים בארץ זה הדבר הכי לא כדאי בעולם.... לדוגמה ISSEY MIYAKE עם אתה מכיר מוכרים אותו בארץ בסביבות ה 350 שקל +- תלוי איפה אתה מחפש (אני מדבר על הבושם ) ובדיוטי קניתי אותו ב 41 דולר תעשה תחישוב ותראה כמה יצא או GIO עם אתה מכיר היו במקרה איתי אותו ב 384 שקל בסופר פארם בדיוטי קניתי אותו ב 49....... משמע קניית בשמים לא כדאית בארץ חפש מישהו שטס לדיוטי ואני ימליץ לך על בשמים....
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים רק כדי לדעת-אני מכיר אותך? (בלי להעליב). ואני אמור לזכור איפה קניתי אותו? כן בטח. זה היה דיאודורנט, לא בושם. בטח בכל מקום מוכרים כאלו. חפש חפש
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים NON TAKENכמה זה עלה? את זה לפחות אתה זוכראזהו שזה דיאורדורנט שהוא גם בושם ולא היה את זה בסופר פארם
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים NON TAKEN כמה זה עלה? את זה לפחות אתה זוכר אזהו שזה דיאורדורנט שהוא גם בושם ולא היה את זה בסופר פארם בלי רמזים! מכיר אותך או לא? ובאמת שאין לי מוושג כמה הוא עלה. אבל הוא היה עם פסים עבים של זהב-שחור-זהב-שחור כמו מעבר חצייה, אם זה עוזר.
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים אני משתמש כרגע בדורדראנט של ADAM IN MOTION והשתמשתי בכמה מהTITANIUMים וגם בחלק מהADIDASים ולטעמי הריח שלו יותר טוב, אבל אם אתה רוצה דורדוראנט זול ובעל ריח ממש טוב קנה את הSEEZER אני לא בטוח שרושמים ככה אבל הריח שלו הכי טוב לטעמי בסביבות ה30 ש"ח.
פורסם 2004 בדצמבר 2120 שנים לא מבין מה ההתלהבות?כמה עולה הבושם של אדם? 100-90 שקל + דאודורנט 30-20 שקל + אפרטשייב +30-50 שקליש גג הנחה של איזה 10-20 שקל מהמקורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.