עבור לתוכן

יצא TRAILER רשמי ל XXX 2 איזה אכזבה....

Featured Replies

פורסם

טריפל אקס הראשון היה זוועתי, אבל ברררמממממווווווותתתתתתת. יותר גרוע ממהיר ותקליטני.

סרט שנועד להקפיץ ערסים ופוזאיסטים במירוץ אחר החצ'קון הבא, נורא. צריך לצנזר ת'דברים האלה.

כמו שכתוב מתחת לשם המשתמש של רוקפורד,

משתמש איכותי ;D

ולמען האמת אין שום בעיה בסרטי קיץ טיפשיים כאלה, חוץ מכשאנשים

מתחילים לחשוב שזה סרט איכותי ויש שם עוד משהו מעבר למכוניות שוות,

הרבה פיצוצים ובנות שוות (בדיוק כמו מהיר וקטלני,אותו דפק)

• תגובות 37
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סרט אקש, הצחקת אותי :lol:...

נשק קטלני 1-3, BAD BOYS 1-2, פאיבאק, לב אמיץ, המטריקס 1, אקס מן 1-2 (2 הרבה יותר), ספידר-מן 1,הטורף 1, להרוג את ביל 1 ועוד 100 סרטי אקשן אני יכל להביא לך פה.

אלה סרטי אקשן.

לא סרט עם כמה ביריונים וראפרים שעושים כסף מהצד במשחק שעולים על מכוניות ומפוצצים דברים.

אה כן, ובחורות עם חוטיני ברחוב, איך לא :nixweiss:

פורסם

2 fast 2 furious - סרט של כושים עם במאי כושי

XXX 2 - סרט של כושים עם במאי כושי(?)

אתם רואים לאן מתדרדרים סרטי המשך עם במאים כושים ושחקנים כושים ?

השחקן היחידי בסרט הפתטי הזה שאני מעריך הוא WILLIAM DAFOE

פורסם

חחחח אהבתי וואלה כל סרט שבמאי כושי עושה אוות חייב להיות בו כושי וחייב להיות אקשן של כושים כדי להראות כמה שהם קולים חחח :pissed: :pissed: :pissed:

ועוד משהו שאני שונא זה סרטים של ארה"ב נגד רוסיה ושרוסיה חלשה וארה"ב יכולה לזיין אותה בשניה זה שטותי חחח!!

למשל הסרט הזה אם בן אפלק :s07:

פורסם

SUM OF ALL FEARS ? אל תדאג הביקורות קטלו אותו :lol: :lol: :lol::cool2:

פורסם

ואחד הסרטים הכי דפוקיםש ראיתי בזמן האחרון מגידו אומגה 2 משהו כזה זה סרט דפוק!!

כרגיל כולם מתים ונחשו מי מציל את האמריקאים כן כן אלוהים חחח וואלה וכל בני הברית שלה נשארים ושוב רוסיה מפסידה חחח ונראה לי ג םסין חחח קיצר עוד סרט דבילי

פורסם

נראה נחמד

אבל וי דיזל קשוח פי 34513421 מאייס קיוב הכושון הזה

פורסם
  • מחבר

טוב.. יאללה, גלשנו כבר יותר מדי מחוץ לנושא... תפסיקו לעשות SPAM !

(ואם אני זוכר טוב, XXX 1 זה אמריקאים נגד אירופאים ו XXX 2 זה אמריקאים נגד אמריקאים, אז די כבר ל SPAM !)

פורסם

2 fast 2 furious - סרט של כושים עם במאי כושי

XXX 2 - סרט של כושים עם במאי כושי(?)

אתם רואים לאן מתדרדרים סרטי המשך עם במאים כושים ושחקנים כושים ?

השחקן היחידי בסרט הפתטי הזה שאני מעריך הוא WILLIAM DAFOE

מישהו גזעני מעט הבוקר? :)

בקשר לסרטים, אני אוהב מאד את ווין דיזל, אין סרט שלו שאני לא אוהב (כולל a man apart), הוא מאאאאאאגניב ברמות וגם משחק הוידאו שלו סבבה.

נכון אין לו רמה מי יודע מה (לסרטים שלו לפחות..... אף אחד פה לא מכיר אותו אישית) אבל אני נהנה לראות את הסרטים שלו שהוא עושה את רובם.

בקשר לטריפל אקס 2, חבל שהוא לא יהיה שם, בכל מקרה הצוות נראה נחמד ביותר. זה יהיה סרט חביב לדעתי.

פורסם

חס וחלילה! ואל תתן לזה שהיה את לו את הסמל של התנועה של כהנא בavater פעם לבלבל אותך!!!

פורסם

בונאה כמה שאתם עלובים (אלא שאומרים שטירפל X היה גרוע).... מה גרוע בו? יש אקשן בגלל זה הסרט שייך לקטיגורית אקשן ידפוקים..... :kopfpatsch: מה יהיה.... ובאמת דיי כבר עם הספאם, כיאילו למה להגיד שהוא גרוע? מה חסר לכם שם?

ולאוברלוד- אין לך בכלל זכות דיבור.... אתה לא אוהב שום משחק מחשב, שום סרט ושום דבר בכלל אז לא פלא שאתה תגיד שזה סרט גרוע, הרי אתהה חייב להתחיל ספאם על משהו שלא נראה לך... :kopfpatsch:

וטריפל X היה סרט טוב מאוד.... אני לא אומר איכותי (למרות שאני חושב שכן) אני אומר טוב. הרי מה אפשר לצפות מוין דיזל? אקשן ופיצוצים... הרי על זה רוב הסרטים האמריקאנים מבוססים....

וקיצר... אם אין לכם משהו טוב להגיד STFU...

הרי אתם לא מוסיפים משהו טוב לנושא, אתם רק מלכלכים את הדיון בספאם.

פורסם

SUM OF ALL FEARS ? אל תדאג הביקורות קטלו אותו :lol: :lol: :lol::cool2:

סרט טוב

ולמישהו פה יש בעיה עם טום קלנסי!?

אגב את הסרט הראשון בכול הקטע שהוא מיוחד בו (ההתחלה עד הקטע שההוא רוצה להחזיר אותו הבייתה והוא לא מסכים ) ממש אהבתי כול שאר הסרט זה סרט אמריקאי טוב (לא מדהים אבל אהבתי)

פורסם

לא מבין למה אתם יורדים על ווין, הוא שחקן טוב יש לו מין גישה של לא אכפת לי מכלום העקר שאני מקבל ת10 מיל' שלי ויאלה NEXT TAKE. אבל בכל הסרטים שלו יש "לו" יציאות גאוניות פשוט, בפיטצ' בלאק, you said it was clear - riddick - no i said it looks clear.

או ברידיק, you just killed <insert name here>, he was one of my best man - riddick - if you say so...

והוא אומר את זה בכזה רגש גאוני, לא יודע למה אבל לדעתי הוא שחקן מעולה, יש לי כנראה בעיות  :smile1::screwy::smile1:

פורסם
  • מחבר

לא מבין למה אתם יורדים על ווין, הוא שחקן טוב יש לו מין גישה של לא אכפת לי מכלום העקר שאני מקבל ת10 מיל' שלי ויאלה NEXT TAKE. אבל בכל הסרטים שלו יש "לו" יציאות גאוניות פשוט, בפיטצ' בלאק, you said it was clear - riddick - no i said it looks clear.

או ברידיק, you just killed <insert name here>, he was one of my best man - riddick - if you say so...

והוא אומר את זה בכזה רגש גאוני, לא יודע למה אבל לדעתי הוא שחקן מעולה, יש לי כנראה בעיות :smile1::screwy::smile1:

נראה לי שלכל הטרולים בפורום פה יש יותר בעיות... לא רק שהם חייבים להגיד כמה הסרט גרוע, הם חייבים לחזור על זה 100 פעם באותו דיון (אמרתי כבר טרולים?) והם כנראה גם יגיבו על זה... (חבל שאני לא יכול למחוק / לנעול את הדיון)...

פורסם

והוא אומר את זה בכזה רגש גאוני, לא יודע למה אבל לדעתי הוא שחקן מעולה, יש לי כנראה בעיות  :smile1::screwy::smile1:

זה לא וין דיזל זה רידיק. מצד שני, וין דיזל נכנס ממש טוב לדמות שלו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים