פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/xxx-stateoftheunion/יצא השבוע ה TRAILER הרשמי לסרט XXX 2 (או TRIPLE X 2)...הסרט נראה אכן יותר בומבסטי ויותר אקשן מהראשון, אבל הכי חבל זה שהחליפו את כל השחקנים חוץ מ SAMUEL L JACKSON !!!אפילו VIN DISEL שהרים את הסרט הראשון לא משתף פה בכלל...
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים איזה מבאס!!!! חכיתי לסרט הזה הרבה זמן!!!!.... ועכשיו כל השחקנים ממש מגעילים!!!(מה קשור אקזיביט התחיל לשחק?)
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים WTF??? כל הסיפור של XXX בנוי על הדמות של דיזל וגם אין את החבר שלו שדאג לכל הגג'טים... אני לא רואה אותו בקולנוע! (אלא אם יהייה לי ממש משעמם ולאף אחד לא יהייה אותו על דיסק...)
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים LAME ודווקא חבל הראשון היה בסדר ואיזה סיפור מצוץ מהאצבע על מה לכל הרוחות הם חשבו כשעשו את זה
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים :-\ אוייי.... מ סרט גרוע זה הפך ל...סרט גרוע, כמה לא צפוי .... אתה לא יודע כמה אני שמח שעוד אנשים חושבים את זה חוץ ממני איכשהו כל החברים שלי, עד כמה שאני מת עליהם, הם חבורה של טיפשים שבאמת אהבו את הסרט הזה, הנוער של היום...
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים נהההההההההההההההההההההההההההההההההווין דיזל "עשה" (לא עשה במובן הטכני אלא במובן הסרטי...) את הסרט הראשוןוואלה יופי תקעו את אייס קיוב ואת אקס זיביט.זה הפך את כל הסרט - זה נהיה סרט אמריקאי.המבין יבין (אני שונא את האמריקאים האלה עם כל הקונספרציות שלהם).
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים (מה קשור אקזיביט התחיל לשחק?)הוא לא ממש התחיל' date=' היו לו כמה דקות ב8 מייל, ולפי IMDB הוא גם דובב ברידיק האחרון - [url']http://www.imdb.com/name/nm0944702/?fr=c2l0ZT1kZnxteD0yMHxzZz0xfGxtPTIwMHx0dD1vbnxwbj0wfHE9eHppYml0fGh0bWw9MXxubT1vbg__;fc=1;ft=20;fm=1
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים אתה לא יודע כמה אני שמח שעוד אנשים חושבים את זה חוץ ממני איכשהו כל החברים שלי, עד כמה שאני מת עליהם, הם חבורה של טיפשים שבאמת אהבו את הסרט הזה, הנוער של היום... יפה, ואני חשבתי שנשארתי היחיד פה שיכל להבדיל בין משחק אמיתי ותסרטי טוב לסרטי קיץ של ווין דיזל. הבעיה היא שכבר קשה למצא אנשים מתחת לגיל 25 שלא אוכלים את הזבל הזה
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים טריפל אקס הראשון היה זוועתי, אבל ברררמממממווווווותתתתתתת. יותר גרוע ממהיר ותקליטני.סרט שנועד להקפיץ ערסים ופוזאיסטים במירוץ אחר החצ'קון הבא, נורא. צריך לצנזר ת'דברים האלה.
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים מחבר יפה, ואני חשבתי שנשארתי היחיד פה שיכל להבדיל בין משחק אמיתי ותסרטי טוב לסרטי קיץ של ווין דיזל. הבעיה היא שכבר קשה למצא אנשים מתחת לגיל 25 שלא אוכלים את הזבל הזה ואוו ,גבר, שינית את הגיל ל 25.... קיצר, מה רע בסרט קיץ, שאתה הולך לשעתיים לקולנוע לשכוח מהכל וסתם להנות מסרט טהור של אקשן כיפי ? לא כל סרט צריך להיות LORD OF THE RINGS או THE MATRIX או shawshank redemption..... אני מאוד נהנתי מהסרט, ממה שהוא וזהו, ולפי דעתי VIN DISEL טרם המון לסרט הראשון. יש לכם בעיה רצינית אם אתם חושבים שזה שאתה נהנה מסרט כזה אומר משהו על בנאדם... בסה"כ סרט אקשן. ואין צורך לכתוב מאה פעם כמה אתם לא אוהבים אותו, הבנו בפעם הראשונה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.