פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים יש לי פנטיום 4 3גיחסית חדש 4-5 חודשים מאז שקניתי אותו בבדיקות טמפלוח של גיגהבייט אגב היה מתנדנד בין 41 ל44 בזמן מנוחההיה לי קצת זמן פנוי לקחתי את המחשב לתחנחת דלקועם הלחץ אוויר קרעתי את אפ אמו של המחשבכמה זבל יצא לא יאומןאני חוזר הביתה בודק טמפ לא האמנתי 36 מעלות!!!!!מומלץ בחום או בקור
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים אני בטוח שכמה אנשים בתחנת דלק הרימו גבה או שניים ( :-\ ) שראו אותך עם המחשב
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים אפשר גם עם פאן D: כמו שאני עושה וסרמרטוט גם יוצא הרבה אבק :F ככה גם אני עושה , הכי טוב.
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים אני מבקש קרדיט המאתי את שיטת השאובסמרטוטישון הממצאה של המאה ההמצאה הכי גדולה מאז הכיס בפיתה כול מי שמשתמש בשיטה זו נא לשלם כ4 דולר על כול שימוש בה
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים לא מומלץ להשתמש בלחץ אויר של קומפרסור. לעתים יוצאים ביחד עם האוויר גם מים ושמן.
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים שטויות...גם לי יש קומפרסור בבית וניקיתי את המחשב כמה פעמים איתו ולא קרה כלום. וחוץ מזה אבא שלי ואני כל הזמן משתמשים בו לנקות דברים ולנפח גלגלים וזה לא מוציא לא מים ולא שמן! קומפרסור זה מעולה...כמיוחד כדי לנקות מאוררים....מומלץ!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.