עבור לתוכן

לחברי האתר שנבחנו בפסיכומטרי, סקר תוצאות המבחן.

לאיזה טווח אתם שייכים 763 הצבעות

1. 1. לאיזה טווח אתם שייכים

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

חח כמה קיבלת? אל תתבייש! אנחנו כאן באותה סירה :silly:

כמו שאמרתי בדיון אז, קיבלתי 697. זה לא שאני מתבייש בזה אבל לא הייתי מתנגד לאיזה 720+ חביב

• תגובות 39
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אויש נו באמת לך לך

אתה מאלה שמתבכיינים שקיבלו 98 ולא 100 במבחן :s07:

אנחנו לא באותה סירה

אני כמה סירות מתחתיך

פורסם

(גיא, לא גאי)

כן, אני די בטוח, בדקתי מה הנושא כולל וזה נראה לי מעניין, מנהל עסקים מעניין אותי יותר אולם הצבא לא מאפשר ללמוד אותו בנפרד, אלא רק בתור חוג נוסף ביחד עם כלכלה (ורק במכללת יהודה ושומרון, וזה גם מכללה ואני גם גר בצפון, אז אני כנראה אנסה להתקבל לטכניון לכלכלה ומינהל), אך גם כלכלה בתור נושא עצמאי זה נושא שמעניין אותי.   

האמת?  אני יותר מאשמח לשמוע למה אתה (ואחרים) חושבים שזה נושא משעמם- כי ככה או שהרצון שלי לקחת את זה יתחזק (אם אני אהיה מודע לכל הבעיות ואני עדיין ארצה את זה- סימן שאני באמת רוצה את זה ) ואולי אני אשתכנע שזה נושא שמשעמם ללמוד אותו.  :sleep:

?

כנס לסילבוסים של הקורסים ותקרא מה לומדים שם... מתמטיקה, מחירים, מיקרו, מאקרו <ראיתי פעם סמיילי שמקיא את הנשמה... חבל שאני לא מוצא אותו ::)> ועוד כל מיני דברים שאני אישית היתי מעדיף לא ללמוד...

אגב, זה ממש לא בטוח שתתקבל לזה, וגם לא בטוח שתתקבל לטכניון... לפחות לא בטוח שהצבא יאשר לך... אני התקבלתי לטכניון באופציה הראשונה שלי, והצבא לא אישר לי... וטוב שכך!

פורסם

מה יש'ך נגד הטכניון?  ;)

אתה לומד עכשיו עתודה במקום אחר?

מיקרו ומקרו זה מונחים (מיקרו- זעיר, מקרו- גדול , או משהו בכיוון.  יש את המונחים האלו גם במקצועות אחרים), מחירים אני לא ממש יודע מה זה או איך אפשר ללמוד את זה, ומתמטיקה אני ממש לא שונא. ( :o באמת!)    חוץ מזה שכמעט בכל תחום אחר (לפחות ריאלי וגם בחלק מההומנים) לומדים מתמטיקה, השאלה עד איזה רמת קושי.

אם יש מישהו שלומד\למד כלכלה (לא דווקא במסגרת העתודה) אני מאוד אשמח לשמוע את חוות דעתו בנוגע לנושא ולרמת הקושי שלו.  :)

פורסם

:hi:

היי לכם....אני כל הזמן שומעת על קורסים שונים לפסיכומטרי, חלק אומרים שקידום הכי טוב,

אחרים אומרים שקורסים אחרים...

איזה קורסים קיימים, על איזה אתם ממליצים, ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד?

ומחירים כמובן...

פורסם

מה יש'ך נגד הטכניון?  ;)

אתה לומד עכשיו עתודה במקום אחר?

מיקרו ומקרו זה מונחים (מיקרו- זעיר, מקרו- גדול , או משהו בכיוון.  יש את המונחים האלו גם במקצועות אחרים), מחירים אני לא ממש יודע מה זה או איך אפשר ללמוד את זה, ומתמטיקה אני ממש לא שונא. ( :o באמת!)    חוץ מזה שכמעט בכל תחום אחר (לפחות ריאלי וגם בחלק מההומנים) לומדים מתמטיקה, השאלה עד איזה רמת קושי.

אם יש מישהו שלומד\למד כלכלה (לא דווקא במסגרת העתודה) אני מאוד אשמח לשמוע את חוות דעתו בנוגע לנושא ולרמת הקושי שלו.  :)

אני רואה שאתה לא עברת על תוכנית הלימודים של המקצוע... (תעבור על זה, כי יכול להיות שאתה תגיע ללימודים לתבין שזה משהו אחר לגמרי ממה שחשבת!)

מיקרו ומקרו זה מושגים. מיקרואקונומיקה ומקרואקונומיקה (או מיקרו/מקרוכלכלה...) זה הקורסים...

בכלכלה (לפחות אצלנו... אונ' בן גוריון) הכלכלנים לא לומדים מתמטיקה ברמה גבוהה, אבל הם משתמשים במתמטיקה גבוהה בקורסים האחרים שלהם... הייה לי שוטף בדירה שלמד כלכלה... הוא הצתער על זה שלא לימדו אותם חדוו"א ברמה גבוהה יותר...

ואין לי שום דבר נגד הטכניון... חוץ מזה שהלימודים שם סתם קשים ושמדכא שם...

פורסם

יש לי חבר שקיבל 797 בלי קורס בכלל! יש אנשים גאונים בעולם...

אני צריך להסתפק ב-717 8)

פורסם

אני רואה שאתה לא עברת על תוכנית הלימודים של המקצוע... (תעבור על זה, כי יכול להיות שאתה תגיע ללימודים לתבין שזה משהו אחר לגמרי ממה שחשבת!)    צודק

מיקרו ומקרו זה מושגים. מיקרואקונומיקה ומקרואקונומיקה (או מיקרו/מקרוכלכלה...) זה הקורסים...

טוב, לא אמרת מיקרואקונומיקה ומקרואקונומיקה, אלא מיקרו ומאקרו (ומרקו  :))

בכלכלה (לפחות אצלנו... אונ' בן גוריון) הכלכלנים לא לומדים מתמטיקה ברמה גבוהה, אבל הם משתמשים במתמטיקה גבוהה בקורסים האחרים שלהם... הייה לי שוטף היה לך עוזר פרטי?  ;) בדירה שלמד כלכלה... הוא הצתער על זה שלא לימדו אותם חדוו"א ברמה גבוהה יותר...

ואין לי שום דבר נגד הטכניון... חוץ מזה שהלימודים שם סתם קשים ושמדכא שם... אתה מתכוון מבחינת האווירה?  היחס של המרצים לתלמידים? המבנה ישן?

פורסם

בתקופה שלי תקעו לנו קורס של אנקורי בתיכון.

לא טרחתי ללמוד שום דבר מהקורס הזה. ניגשתי פעמיים לבחינה (פעם ראשונה 686 עם 150 באנגלית, פעם שנייה 734 שוב 150 באנגלית).

חייב להגיד שגם 734 לא פותח דלתות אוטומטי אם מזלזלים בבגרויות המעצבנות כמו תנ"ך, לשון ספרות ושות'.

לא התקבלתי למדעי המחשב מורחב בטכניון, תקעו אותי במדעי המחשב + מתמטיקה.

פורסם

גיא קינג: בקשר לשאלה בסוף: כן!

מיקרו מאקרו- ככה קוראים לקורסים האלה בד"כ... אני לא שמעתי עוד אף אחד שמשתמש ב"מיקרואקונומיקה"... ואני מכיר הרבה חבר'ה שלומדים את הקורסים האלה...

וזה הייה אמור להיות שותף... מה לעשות, אני קצת דיסלקט... (אחרת איך אפשר להסביר את העובדה שקיבלתי בפסיכומטרי הראשון 124 באנגלית, בלי לדעת לקרא יותר ממילה פר דקה, ובשני קיבלתי 116, אחרי שחרשתי על קריאה באנגלית במשך חצי שנה :s07: והכפלתי פי כמה וכמה את הקצב? (אגב, בבחינה השנייה החלק של האנגלית הייה הרבה יותר פשוט משום מה, ולא רק בגלל שהיתי מוכן הרבה יותר טוב :bash:))

קטע מצחיק: חבר שלי, גאון! הבנאדם הכי תותח שיצא לי לפגוש בחיים (ההפך הגמור מחרשן. הוא הייה מחפף כל דבר הייה אפשר, ובשיעורים מסניף טיפקס... כמו כולנו :silly:) הגיע לבחינה, הוציא 699 ואפילו לא הזיע... הוא אמר שזה הייה קל וקראת הסוף הייה לו משעמם, אז הוא סתם ניחש איזה חצי פרק... כנראה יותר מידי טיפקס ושתייה בשבילו... :alcoholic:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים