עבור לתוכן

לחברי האתר שנבחנו בפסיכומטרי, סקר תוצאות המבחן.

לאיזה טווח אתם שייכים 763 הצבעות

1. 1. לאיזה טווח אתם שייכים

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

גאון זה גאון, לא יעזור שום קורס.

:nono:

:kopfpatsch:

בוא נגיד ככה, אני התכוננתי בצורה לא ממש אופטימלית וקיבלתי באנגלית 109, במתמטיקה 126 ובעברית 123.

אם אני מעריך בצורה ריאלית את השייגי האפשריים במבחן הבא אני מסוגל להגיע במקסימום ל- 130 באנגלית (אולי פוש קטן ל-134..), 150 בעברית ו-150 במתמטיקה. (גם 125, 140 ו-140 בהתאמה יהיה טוב למדי מבחינתי).

הפסיכומטרי בסה"כ לא בנוי כך שאי-אפשר להתכונן אליו ("גאון זה גאון, לא יעזור שום קורס" - שמע, גישה קצת תבוסתנית אם אתה שואל אותי :P) - אוצר המילים בעברית, אנגלית, אנלוגיות, היגיון, השלמת משפטים, פ .ט.ל. , מתמטיקה- לכל אלו אפשר להתכונן. זכור, זה לא מבחן I.Q .

וכן, אני ניגש שוב במועד אפריל, אבל אני לא עושה עוד קורס (עשיתי כבר את הקורס של קידום).

• תגובות 39
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זאת לא הגישה שלי

אני התכוונתי שלא יעזור..מי שגאון לא בהכרח צריך קורס כדי להגיע לתוצאה כזו. ישנם אנשים שיודעים ללמוד לבד..אני לא אחד מהם

איך קיבלת 622?! קיבלתי 109 בעברית, 121 במתמטיקה ו150 באנגלית.. עריכה: שכחתי שאנגלית הכי פחות מכריע בציון :s07:

אתה רוצה עתודה אני מנחש..אני אישית גם חושב לעשות שוב כי לראשון לא התכוננתי טוב לעברית ממש לא..למרות שאני לא בטוח שאם הייתי לומד יותר הייתי מצליח..היו שם דברים מוזרים!

כל אופן זה ענין של מזל זה בערך כמו טסט (נהיגה)..שילוב של מזל באותה סיטואציה + כישורים ויכולות

פורסם

אגב,מותר מחשבון?

:lol: :lol: :lol:

זאת אחת השאלות הטובות, והתשובה היא: ממש לא, צריך להזכר בכל חוקי החילוק ארוך וכפל. אבל אל תדאג, אחרי זה אפשר לשכוח

ולי היה חדר עם שולחנות שהם לאורך כל השורה (בלי מחיצות אלא שולחן ארוך באולם הרצעות), ולא היתה שום בעיית שמאליים

פורסם

מה זאת אומרת? ::)

אני הייתי עסוק בלמצוא מקום לסמן ואתה כתבת לך בנחת?

פורסם

מעניין שרק 5% מקבלים מעל 700 ואילו בפורומים של קידום ובסקר כאן נראה ש-70% לפחות עברו את ה-700 :P

בכל מקרה, אני קיבלתי 622, ואני עושה עוד פעם במועד אפריל - אני מקווה לקבל כמה שיותר גבוה, המטרה שלי היא להגיע לעתודה בכלכלה שנה הבאה- אז אני מניח ש-680 יספיק לעתודה, אבל אני בונה על ציון של 700+-. אם יהיה גבוה יותר אז אני לא אתלונן, אבל האנגלית צפוייה להרוס לי :P (קיבלתי 109 ואם אני אשפר ל-125 זה יהיה מצוין מבחינתי).

אתה לא יכול לגשת למועד אפריל - צריך חצי שנה הפרש בין בחינה לבחינה (או שזה הולך שני מועדים הפרש... בכל מקרה זה יוצא חצי שנה הפרש)

אחת הסיבות המרכזיות שאנשים ניגשים באוקטובר ולא מאוחר יותר היא האפשרות לשפר באפריל לעתודה.

פורסם

אתה רוצה עתודה אני מנחש..כל אופן זה ענין של מזל זה בערך כמו טסט (נהיגה)..שילוב של מזל באותה סיטואציה + כישורים ויכולות

ניחוש טוב  :) (למורות שאמרתי בהודעה הקודמת שלי את זה  ::)).

מזל? אני חושב שכשאתה עשוה את המבחן אתה בשיא הפוקוס (אם הוא חשוב לך) ולמזל יש השפעה מועטה ביותר, הרי איך מזל יכול כבר להשפיע?  אם יש שאלה קלה היא תהייה קלה וכולם ולפיכך לא תוסיף לך לציון (משום שכולם יפתרו אותה והרי הציון הוא יחסי), אולי זה עניין של מזל אם אתה עושה טוטו  ;), אבל חוץ מזה זה רק ידע, למזל אולי יש 5% השפעה, לתנאים אולי עוד 10% (למשל כיסאות לא נוחים, לא ישנת טוב בלילה לפני וכו'..), אבל הידע משפיע כמעט בלעדית על הציון.

-עריכה-

ramil19 ,אני יודע את זה, ולכן עשיתי את הבחינה שלי במועד אוקטובר, אלו שעשו במועד דצמבר מן הסתם טרם קיבלו את הציונים. ::) ואחת הסיבות באמת שאנשים ניגשים באוקטובר ולא מאוחר יותר היא האפשרות לשפר באפריל לעתודה - בדיוק כמוני.

פורסם

נו מה אתה רוצה? יש את מועד דצמבר ואת מועד פברואר...

אזהו שצריך להיות ממוקד ואם אתה בא עייף זה דופק הכל או אם אתה רעב או משהו

זו בחינה גורלית מאוד

וגם אתה יכול ליפול על שאלות שאתה לא תדע ואחרים כן ידעו תחשוב על זה

פורסם

אה? אם הוא ניגש בדצמבר (שזה עכשיו) הוא חייב לחכות לפחות חצי שנה עד שיגש שוב... פשוט לא יקבלו את הבקשה שלו להרשם לאפריל... שנה שעברה הסירו את התקופת קיפאון בין בחינות אבל ממועד אוקטובר (כולל) חייבים לחכות מינימום שישה חודשים בין בחינה לבחינה.

ומועד אפריל זה המועד האחרון שהעתודה מקבלת למחזור גיוס הזה. אם הוא לא בי"ב אלא בי"א אין לו בעיה, אבל בהנחה שהוא בי"ב הוא לא יכול לעשות עוד פעם פסיכו לעתודה.

עריכה: מממ... Guy King ראיתי עכשיו את העריכה שלך... יש לך נקודה :xyxthumbs:;)

פורסם

אוקי אין לו בעיה כי הוא ניגש כמוני באוקטובר והוא עושה שוב באפריל

ואולי גם אני

אני אישית מתלבט כי אני עצלן ואין לי עצבים לעשות שוב

פורסם

ד"א, בלילה לפני הבחינה ישנתי רק 4 שעות, אבל שאתה בא לבחינה אתה בשיא הפוקוס, אין לך זמן להיות רעב\עייף.   לפחות לא במקרה שלי, הייתי עסוק מדי בבחינה בשביל לחשוב על זה שאני עייף או רעב.

פורסם

מה זאת אומרת? ::)

אני הייתי עסוק בלמצוא מקום לסמן ואתה כתבת לך בנחת?

נראה שכן :funn:

אבל פסיכומטרי ונחת לא הולכים ביחד, וגם הציון שלי הוא סביר ולא איזה פותח שערים אוטומטי לכל מקום :-\

פורסם

חח כמה קיבלת? אל תתבייש! אנחנו כאן באותה סירה :silly:

פורסם
  • מחבר

תעיין בת'רד הזה, יש שם הרבה מידע על הבחינה הפסיכומטרית ועל קורסים שונים.

בעקרון, אם אתה מתכוון לעשות קורס, מאוד מומלץ למצל את ההנחה שאתה מקבל, כי קורס רגיל יכול להגיע לאלפי שקלים.

נ.ב: התוצאה שלי... לחץ כאן

הקורס של החיילים הבנתי נחות בהרבה מהמסלול האישי של קידום ככה שאני דיי מתלבט.

מתי נפתח הקורס הבא ? אפריל? מתי אפשר להרשם? כמה זמן אורך הקורס ?

טופגאן אם אתה רוצה לשפר אפשר להרשם ביחד :xyxthumbs:.

אגב, איך האוניברסיטאות מחשבות ממוצע ציונים ? איזה מקצועות מחשבים ומה המשקל של כל אחד ?

פורסם

כל אוניברסיטה מחשבת את הממוצע בצורה שונה... בד"כ אפשר למצוא מחשבונים לחישוב הממוצע באתרים שלהם...

אם אתה רוצה להתכונן טוב אז פשוט תלמד לבד ותעשה הרבה מבחנים לדוגמא (אל תבנה על הציון שלהם... הממוצע שלי בבחינות של קידום והמבחנים לדוגמא של המרכז לבחינות היה 740... בסוף קיבלתי 657 :bash:. ומה שלא תעשה, שים לב למה אתה מסמן ואיפה!!! הלכן לי איזה 7 שאלות בחלק האנגלית בגלל סימון לא נכון :bash:)

גאי קינג, אתה בטוח שאתה רוצה ללמוד כלכלה? זה מקצוע משעמם וקשה (לרוב האנשים...), הרבה נושרים ::)

פורסם

גאי קינג, אתה בטוח שאתה רוצה ללמוד כלכלה? זה מקצוע משעמם וקשה (לרוב האנשים...), הרבה נושרים  ::)

(גיא, לא גאי)

כן, אני די בטוח, בדקתי מה הנושא כולל וזה נראה לי מעניין, מנהל עסקים מעניין אותי יותר אולם הצבא לא מאפשר ללמוד אותו בנפרד, אלא רק בתור חוג נוסף ביחד עם כלכלה (ורק במכללת יהודה ושומרון, וזה גם מכללה ואני גם גר בצפון, אז אני כנראה אנסה להתקבל לטכניון לכלכלה ומינהל), אך גם כלכלה בתור נושא עצמאי זה נושא שמעניין אותי.

האמת? אני יותר מאשמח לשמוע למה אתה (ואחרים) חושבים שזה נושא משעמם- כי ככה או שהרצון שלי לקחת את זה יתחזק (אם אני אהיה מודע לכל הבעיות ואני עדיין ארצה את זה- סימן שאני באמת רוצה את זה ) ואולי אני אשתכנע שזה נושא שמשעמם ללמוד אותו. :sleep:

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים